قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

دعوت به حضور در اجتماع مردمی جبهه مقاومت به مناسبت روز مباهله

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن گرامی‌داشت روز مباهله از ملت ایران دعوت کرد تا در اجتماع مردمی جبهه مقاومت حضوری پرشور و معنادار داشته باشند.
 دعوت به حضور در اجتماع مردمی جبهه مقاومت به مناسبت روز مباهله



۴ ساعت قبل / سایت مشرق

مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید در سفارت ایران در بیروت

به گزارش مشرق، به مناسبت فرارسیدن چهلمین روز از تدفین پیکر رهبر امت اسلامی و مستضعفان جهان، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی الحسینی خامنه‌ای (رض)، سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت مجلس ترحیمی برگزار کرد.

این مراسم با حضور محمد رضا رئوف شیبانی، سفیر کشورمان در لبنان و کارکنان سفارت برگزار شد.

بسیاری از چهره های سیاسی، فرهنگی و نظامی لبنانی در این مراسم حاضر بودند.

از جمله مهمانان این مراسم می توان به ایوب حمید در رأس یک هیئت عالی رتبه از جنبش «امل»،نمایندگان پارلمان لبنان از جمله امین شری، ابراهیم الموسوی، حسن عزالدین، علی عمار، حسین جشی؛ شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان، شیخ علی قندور رئیس مجلس اسلامی علوی که شیخ احمد عاصی نمایندگی او را بر عهده داشت و شیخ احمد قبلان، مفتی شیعیان جعفری لبنان اشاره کرد.

همچنین برخی از نمایندگان پیشین پارلمان لبنان از جمله عبدالله قصیر، انور جمعه، محمد برجاوی؛ و همچنین حاج محمود قماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی «حزب‌الله»؛ علی حجازی، رئیس حزب «الرایه»، شاکر برجاوی، رئیس «جریان عربی»؛ ربیع بنات، رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، وائل حسنیه، نایب‌رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، رافی مادایان، دبیر «مستقلون من اجل لبنان» در رأس یک هیئت؛ رالف شمالی، رئیس جنبش «حماة الدیار»، شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای «تجمع العلماء المسلمین»، شیخ زهیر جعید، هماهنگ‌کننده عمومی «جبهه العمل الاسلامی»، شیخ عبدالله الجبری، دبیرکل جنبش «الأمة»، دکتر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش «حماس» در لبنان؛ احسان عطایا، نماینده جنبش «جهاد اسلامی» در لبنان که محفوظ منور، مسئول روابط عمومی این جنبش نمایندگی او را بر عهده داشت؛ و همچنین نمایندگانی از جنبش‌ها و شخصیت‌های ملی و اسلامی و گروه‌های فلسطینی، فعالان فرهنگی و اجتماعی و هیئت‌های مردمی از جمله دیگر حاضران در این مراسم یادبود بودند.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان و شیخ احمد قبلان، سخنانی را درباره مقام رهبر شهید (ره) به‌عنوان رهبری برجسته و پیشگام در جهان اسلام ایراد داشته و تأکید کردند که میراث فکری و جهادی او همچنان مشعلی خواهد بود که نسل‌های زنده را الهام می‌بخشد و راه‌های پیروزی را در برابر چالش‌های بزرگ پیش روی امت اسلامی روشن می‌سازد.

این مجلس ترحیم با مجلس عزای حسینی به پایان رسید.


۶ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ادعای ترامپ: آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد | اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، اسرائیل و خاورمیانه را نابود می‌کرد

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ مدعی شد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در اختیار دارد.

وی اضافه کرد که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یافته بود، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و سراسر خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ترامپ عنوان کرد: ما نیرو‌های دریایی و هوایی ایران را نابود کرده‌ایم. رسیدن به توافق آسان نیست، زیرا سران ایران را نیز از بین برده‌ایم و معلوم نیست چه کسی رهبر ایران است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تحمیل جنگ علیه ملت ایران گفت: ما انتخاب دیگری نداشتیم و اگر لازم باشد این کار را ۱۰۰ بار دیگر هم تکرار می‌کنیم.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند


۱۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

تغییر نظام در ایران! +عکس

نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال: این اولین باری است که یک مقام ارشد دولت ترامپ پس از مدت‌ها خواستار تغییر نظام در ایران شد.

اسکات بسنت در صحبت‌های امروز خود از تغییر نظام در ایران صحبت کرد. بازگشت به اهداف ۲۸ فوریه؟


۴۰ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، دولت چین پنجشنبه، ۲۹ مرداد، با کارزار موسوم به روز D اقتصادی ترامپ علیه ایران مخالفت و بر لزوم استفاده از ابزار‌های دیپلماتیک برای پایان‌دادن به درگیری تاکید کرد.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزار‌های دیپلماتیک و سیاسی حل کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه، ۲۸ مرداد، برنامه خود برای پیاده‌سازی آنچه که خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام‌شده علیه هر کشوری نامیده می‌شود را اعلام و کارزار خود را برای منزوی‌کردن ایران تشدید کرد و به کشور‌ها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند، در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.

در ادامه حتما بخوانید تکرار محاسبه غیرواقع‌بینانه آمریکا با تحریم ایران | ونس: فشار اقتصادی باعث می‌شود ایران به سوی بهبود رابطه با غرب حرکت کند

منبع: تابناک


۴۷ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

ناوهواپیمابر آمریکایی روبرو چابهار و در برد موشک های ایرانی +عکس

ناوهواپیمابر آمریکایی روبرو چابهار قرار دارد  و در برد موشک های ایرانی.




 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی ضمن استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی واکنش نشان داد.

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.