قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

انتقاد پاپ از مواضع ضد مهاجرتی در اروپا

رهبر کاتولیک‌های جهان به شدت از سیاست‌های ضد مهاجرتی احزاب پوپولیستی در اروپا انتقاد کرد.
 انتقاد پاپ از مواضع ضد مهاجرتی در اروپا



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.


۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

به گزارش تابناک به نقل از شینهوا،‌ بر اساس این گزارش، مرکز این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داده است.

هنوز گزارشی در خصوص تلفات و خسارات احتمالی منتشر نشده است.

زلزله‌های بزرگی که ونزوئلا و کلمبیا را با فاصله کمتر از دو ماه لرزاند، نگرانی‌ها در مورد خطر وقوع زلزله بزرگ در آمریکای جنوبی را دوباره زنده کرده است.

کارشناسان هشدار داده اند که انرژی انباشته شده در سواحل مرکزی پرو می‌تواند در نهایت زلزله‌ای به بزرگی ۸.۵ تا ۸.۸ ریشتر ایجاد کند.

ونزوئلا در ۲۴ ژوئن شاهد دو زلزله قدرتمند ۷.۲ و ۷.۵ ریشتری بود. چهل و هفت روز بعد، زلزله‌ای به بزرگی ۷.۴ ریشتر غرب کلمبیا را لرزاند و نگرانی‌ها را در سایر کشورها افزایش داد.

گاردین با اشاره به موقعیت جغرافیایی پرو خاطرنشان کرده است: زلزله در پرو که در کمربند آتش اقیانوس آرام واقع شده، پدیده‌ای رایج است.

در سال ۲۰۰۷ نیز زلزله‌ای به بزرگی ۷.۹ ریشتر «استان پیسکو» در «منطقه ایکا» در جنوب این کشور را لرزاند و نزدیک به ۶۰۰ کشته برجای گذاشت.


۱۰ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش ۴ کشور اروپایی به پروژه شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری

به گزارش آفتاب نیوز،

چهار کشور اروپایی فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک، اعلام کردند که تصمیم اسرائیل برای انتشار پیشنهاد‌های جدید به منظور اجرای پروژه شهرک سازی E۱ در کرانه باختری، غیرقابل قبول است.

این چهار کشور اروپایی همچنین در بیانیه مشترک خود، مجددا بر تلاش‌هایشان برای دستیابی به راه‌حل دو دولتی تأکید کردند.

پیش از این، ۸۵ عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای از مارکو روبیو وزیر خارجه این کشور، خواستند برای جلوگیری از اجرای طرح شهرک‌سازی E-۱ در شرق قدس مداخله کند.

این نمایندگان هشدار دادند اجرای این طرح ضربه‌ای تازه به فرصت تشکیل کشور مستقل فلسطین وارد می‌کند.

در این نامه آمده است، رژیم صهیونیستی پس از تکمیل بخش بزرگی از روند‌های اداری، به مرحله اجرای عملی این طرح نزدیک شده است.

طرح E-۱ با هدف تقویت ارتباط میان قدس و شهرک معالیه ادومیم دنبال می‌شود؛ اقدامی که می‌تواند جدایی مناطق کرانه باختری از یکدیگر را تشدید کند.




 تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

دولت آمریکا روز پنجشنبه افراد و نهادهای مرتبط با چند کشور را تحریم کرد.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۲۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.