قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

پاکستان نخستین مشتری خارجی جنگنده‌های رادارگریز چینی

منابع پاکستانی با استناد به همکاری‌های دفاعی اسلام‌آباد با پکن به ویژه برجسته شدن اهمیت آن در جنگ پاکستان با هند در اوایل سال گذشته مدعی هستند پاکستان ۴۰ فروند از جتهای رادارگریز را سفارش داده است.
 پاکستان نخستین مشتری خارجی جنگنده‌های رادارگریز چینی



۲ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، این وزارتخانه امروز -جمعه- اعلام کرد که نیروی هوایی چین و نیروی هوایی امارات قرار است رزمایش مشترکی با عنوان «سپر شاهین ۲۰۲۶» برگزار کنند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، این رزمایش از اواخر ماه اوت جاری آغاز می‌شود و تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت. برنامه رزمایش شامل شبیه‌سازی فرماندهی، تمرین‌های پروازی و رزمایش‌های نظامی با مهمات واقعی در قالب یگان‌های ترکیبی خواهد بود.

وزارت دفاع چین اعلام کرد که رزمایش پیش‌ِرو چهارمین رزمایش از مجموعه رزمایش‌های «سپر شاهین» است و هدف آن تقویت توانمندی‌های تاکتیکی یگان‌های شرکت‌کننده و گسترش روابط و همکاری‌های عملی میان ارتش‌های چین و امارات عنوان شده است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

 

به گزارش تابناک به نقل از شرق؛ لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در واکنش به تهدید‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، تأکید کرد که تحریم و فشار راه‌حل اختلافات نیست.

به نقل از وزارت امور خارجه چین، لین جیان در نشست خبری روزانه وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی درباره تهدید ترامپ برای آغاز یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه ایران گفت: «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

وی افزود: «چین از طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد مسئولانه عمل کنند و به رویکرد سیاسی و دیپلماتیک پایبند باشند.»

سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی دیگر درباره توانایی ایران برای مقابله با تحریم‌های جدید آمریکا نیز اظهار کرد: «چین معتقد است ابزار نظامی، تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

لین جیان هشدار داد: «برعکس، آنها تنها به تشدید تنش منجر می‌شوند که به نفع هیچ‌کس نیست.»

وی در ادامه خواستار تلاش برای حل اختلافات از طریق «گفت‌و‌گو و مذاکره» شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در واکنش به درخواست اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از پکن برای همراهی با واشنگتن در اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، موضع چین را تکرار کرد و گفت: «چین با تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل و مجوز شورای امنیت سازمان ملل هستند، مخالف است.»




 فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرمان پهپادهای روسی در دست «اون»

دنیای‌ اقتصاد: مقام‌های ارشد اطلاعاتی اوکراین مدعی هستند موج جدیدی از نیروهای کره‌شمالی که تعدادشان در روسیه به 8500 نفر می‌رسد شامل یگان‌های پهپادی است که احتمالا برای حمله به اهدافی در خاک اوکراین به کار گرفته می‌شوند.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۲ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 برنامه جدید ترامپ
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]

 دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور

آرمان امروز : دکتر مسعود پزشکیان در پیام تبریک انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهوری خلق بنگلادش، با تاکید بر اینکه اعتماد نهادهای قانون‌گذار و نمایندگان پارلمان به تعهد، دوراندیشی و سوابق ارزنده جنابعالی در مسیر استقرار و تثبیت دموکراسی، نویدبخش گشایش فصلی نو از ثبات، رفاه و پیشرفت [ ]