قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۱۵

حذف 17 هزار حساب کاربری ربات و فیک را از اینستاگرام نتانیاهو

شرکت متا اعلام کرد 17 هزار حساب کاربری ربات و فیک را از حساب کاربری نتانیاهو در اینستاگرام حذف کرده است.
 حذف 17 هزار حساب کاربری ربات و فیک را از اینستاگرام نتانیاهو



۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟

نورنیوز-گروه بین‌الملل : به نقل از «اسرائیل هیوم»، دیوان عالی رژیم صهیونیستی به اتفاق آرا تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش موسوم به «گالی سهل» را لغو و دادخواست‌های مطرح‌شده علیه این تصمیم را پذیرفت.

قضات این دادگاه اعلام کردند: تصمیم کابینه بر پایه «ملاحظات نامرتبط و نامناسب» اتخاذ شده و نارضایتی مقام‌های سیاسی از محتوای برنامه‌های این رسانه در اتخاذ آن نقش داشته است.

در حکم دیوان عالی رژیم صهیونیستی تأکید شده است: مقام‌های سیاسی نمی‌توانند صرفاً به دلیل مخالفت با اظهارات یک گوینده، از قدرت خود برای خاموش کردن صدای او استفاده کنند.

این حکم پس از شکایت شماری از نهادهای رسانه‌ای و مدنی، از جمله سازمان روزنامه‌نگاران، شورای مطبوعات و کمیته کارکنان رادیو ارتش صادر شد.

دادستان کل رژیم صهیونیستی نیز پیشتر تصمیم کابینه برای تعطیلی این رسانه را غیرقانونی و دارای ایرادات جدی دانسته و هشدار داده بود که این اقدام در راستای محدود کردن آزادی مطبوعات و تضعیف رسانه‌های آزاد انجام می‌شود.

دیوان عالی رژیم صهیونیستی ماه گذشته نیز با صدور دستور موقت، اجرای تصمیم کابینه برای تعطیلی رادیو ارتش را تا زمان صدور رأی نهایی متوقف کرده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیشتر مدعی شده بود که این رسانه به بستری برای انتقاد از ارتش و طرح دیدگاه فرماندهان و مقام‌های نظامی درباره عملکرد این رژیم در جنگ غزه تبدیل شده و ادامه فعالیت آن، ارتش را وارد مسائل سیاسی می‌کند.

تلاش کابینه نتانیاهو برای خاموش کردن صدای مخالفان درحالی است که نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد، حمایت از بنیامین نتانیاهو برای تصدی نخست‌وزیری در کمتر از یک ماه با کاهشی جدی مواجه شده و جایگاه وی به پایین‌ترین سطح خود در ماه‌های اخیر رسیده است.

کابینه رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در چارچوب سیاست تحریم رسانه‌ای و خاموش‌سازی صدای مخالفان، در سال ۲۰۲۴ و در بحبوحه جنگ غزه، دسترسی ارتش به روزنامه «هاآرتص» را قطع کرد.

طبق همین تصمیم، تمامی وزارتخانه‌ها، نهادهای دولتی و شرکت‌هایی که از بودجه کابینه، تأمین مالی می‌شوند، موظف شدند هیچ‌گونه ارتباطی با هاآرتص برقرار نکنند. مقامات کابینه ادعا کردند، هاآرتص در طول جنگ غزه سرمقاله‌هایی منتشر کرده که مشروعیت اسرائیل را زیر سؤال برده است.

رأی اخیر دیوان عالی در شرایطی صادر شده است که اختلافات و شکاف‌های داخلی در رژیم صهیونیستی بر سر عملکرد کابینه نتانیاهو، نحوه مدیریت جنگ غزه همچنان دارد و تلاش نتانیاهو برای مهار انتقادهای داخلی با موانع قضایی و رسانه‌ای مواجه است.


۸ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

نخستوزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو کاملا از مسیر خارج شده است

نخست‌وزیر سابق اسرائیل: نتانیاهو کاملاً از مسیر خارج شده است

ایهود باراک، نخست‌وزیر سابق اسرائیل، در واکنش به حملات اخیر اسرائیل به یک پایگاه هوایی در سوریه (که ادعا می‌شود محل استقرار نظامیان ترکیه بوده و آنکارا آن را تکذیب کرده است)، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اگرچه نمی‌توان همه جزئیات را فاش کرد، اما تشدید فعال تنش‌ها با ترکیه بی‌پروا و احمقانه است.»

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری شهاب، نخست‌ وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو عقل خود را کاملاً از دست داده است.

بر اساس این گزارش، «ایهود باراک» در این خصوص گفت: تنش آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌ زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به تنش‌هایی که موجب نگرانی و ترس در میان افکار عمومی شده است، از این تنش‌ آفرینی به‌ شدت بوی نیت سیاسی به مشام می‌رسد.

ایهود باراک در بخش دیگری از سخنانش هشدار داد: پس از شکست مطلق و ناکامی سیاسی، این فرد دیگر دغدغه «امنیّت اسرائیل» را ندارد بلکه مشغول مانورهایی برای بقای سیاسی است.




 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.

 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.

 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند.