قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

جزئیات نشست مجازی مجلس با وزیر صمت؛ اعتراض نمایندگان به گرانی‌ها

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: در نشست مجازی امروز مجلس، گزارش‌های کمیسیون صنایع و وزارت صمت درباره تصمیمات ارتقای تاب‌آوری صنایع و پایداری زنجیره تولید بررسی شد.
 جزئیات نشست مجازی مجلس با وزیر صمت؛ اعتراض نمایندگان به گرانی‌ها



۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

محورهای نشست امنیتی نتانیاهو: سوریه و تنش با ترکیه

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اسرائیلی i ۲۴ اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی امنیتی در سطح عالی با حضور فرماندهان ارشد ارتش و رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم برگزار کرده است.

گفته می‌شود در این نشست درباره تحولات احتمالی منطقه، به‌ویژه وضعیت سوریه و افزایش تنش‌ها با ترکیه، بحث و تبادل نظر شده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم


۱۲ ساعت قبل / سایت آوش

سفیر ایران در ژنو: آمریکا با طرح‌های بلندپروازانه خطر مسابقه تسلیحاتی در فضا را تشدید میکند

 علی بحرینی، سفیر کشورمان، تصریح کرد: «توسعه قابلیت‌های نظامی و تهاجمی فضایی آمریکا، از جمله ایجاد نیروهای نظامی فضایی، تعریف فضای ماورای جو به‌عنوان عرصه‌ی جدید برای نبرد و تلاش برای دستیابی به برتری یکجانبه، می‌تواند سایر کشورها را نیز به توسعه قابلیت‌های متقابل سوق داده و چرخه خطرناک مسابقه تسلیحاتی در فضا را تشدید کند.»

بحرینی افزود: «بحث در مورد امنیت در ماورای جو باید زیرساخت‌های زمینی مرتبط با فعالیت‌های فضایی را نیز دربرگیرد. جامعه بین‌المللی باید حملات عمدی رژیم‌های آمریکا و اسرائیل علیه زیرساخت‌های غیرنظامی و علمی مرتبط با فعالیت‌های صلح‌آمیز فضایی ایران را محکوم کند. این حملات مغایر با حقوق بین‌الملل و تهدیدی علیه حق مشروع کشورها برای بهره‌مندی صلح‌آمیز از فضاست.»

سفیر ایران همچنین تاکید کرد: «منظومه‌های ماهواره‌ای، ماهواره‌های تجاری و سایر سامانه‌های فضایی نباید به ابزاری برای اقدامات خصمانه علیه سایر کشورها یا نقض حاکمیت آنها تبدیل شوند. شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات فضایی، از جمله شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت ماهواره‌ای، نباید از ماهیت تجاری فعالیت‌های خود به‌عنوان پوششی برای تداوم ارائه خدمات و پشتیبانی نظامی در اقدامات تجاوزکارانه یا خصمانه علیه سایر کشورها سوءاستفاده کنند.»

بحرینی در ادامه یادآور شد که کشورهای در حال توسعه نیز همانند کشورهای دارای فناوری پیشرفته، از حق برابر و غیرتبعیض‌آمیز برای استفاده صلح‌آمیز از فضای ماورای جو برخوردارند و امنیت در فضا نباید صرفاً از منظر کشورهای توسعه‌یافته تعریف شود.

سفیر ایران در ژنو ضمن تاکید بر اینکه رویکردهای صرفاً داوطلبانه و غیرالزام‌آور قادر به تأمین امنیت در فضا نیستند و نمی‌توانند جایگزین یک سند حقوقی الزام‌آور شوند؛ از جامعه بین‌المللی خواست که از طریق کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل متحد به عنوان تنها نهاد چندجانبه مذاکراتی در این حوزه، هر چه سریع‌تر مذاکرات برای تدوین یک سند جامع، غیرتبعیض‌آمیز و الزام‌آور حقوقی برای جلوگیری از مسابقه تسلیحاتی در ماورای جو را آغاز نماید.




 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۸ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت
۱۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تکرار لفاظی‌های یوسف رجی علیه تهران و حمله به قالیباف/ بیانیه وزیر خارجه لبنان درباره ادامه حضور سفیر ایران در بیروت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در فرآیند طراحی سؤالات، گفت: آزمون‌های بورد از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی است و طراحی سؤالات استاندارد و دقیق، نقش مهمی در تثبیت استانداردهای پزشکی و اطمینان از توانمندی پزشکان برای ارائه خدمت به مردم دارد.