قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

گشت‌وگذار بازیکنان تیم ملی در تیخوانا بعد از حذف+عکس

تصاویر جالبی از بازیکنان تیم ملی در تیخوانا منتشر شده است.
 گشت‌وگذار بازیکنان تیم ملی در تیخوانا بعد از حذف+عکس



 دانیال بزرگی تنها طلای روز پایانی را کسب کرد
۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دانیال بزرگی تنها طلای روز پایانی را کسب کرد

جوان آنلاین: این دوره از مسابقات که از روز سه شنبه آغاز شده بود امرور پنجشنبه خاتمه یافت. تیم کشورمان در روز پایانی یک طلا و پنج برنز کسب کرد.

به گزارش مهر، تنها طلای روز پایانی را دانیال بزرگی کسب کرد که بعد از اولین حضور خود در پایان دوران محرومیت عملکرد فوق العاده‌ای داشت. وی در وزن ۶۸- کیلوگرم همه رقبا را یکی بهعد از دیگری شکست داد و روی سکوی نخست ایستاد.

تیم کشورمان در این وزن سه نماینده داشت که متین رضایی در اولین مبارزه در دو راند به «عمر یاسر» از فلسطین باخت و از جدول حذف شد.

بزرگی ابتدا «محمدخان» از پاکستان را از پیش رو برداشت و سپس «اباکریف» از قزاقستان را در دو راند شکست داد. وی در ادامه با پیروزی مقابل «بانلونگ» ار تایلند و «مون جینهو» از کره را از پیش رو برداشت و راهی مبارزه نهایی شد. بزرگی در مبارزه نهایی برابر «توخالیبایف» از ازبکستان را دو بریم پیروز شد و تنها طلای تیم کشورمان در روز پایانی کسب کرد.

امیرعباس رهنما هم در اولین مبارزه «ماسیمینو» از استرالیا را شکست داد و سپس «وون سوک» از کره جنوبی را در دو راند شکست داد و سپس به «مون جبنهو» کره‌ای باخت و از رسیدن به نیمه نهایی بازماند.

در وزن ۴۶- کیلوگرم ساینا کریمی و معصومه رنجبر دور نخست به ترتیب «مومینا خان» و» آمریا خوخار» از پاکستان را شکست داد و سپس کریمی پس از عبور از رنجبر و شکست به حریفی از تایلند به نشان برنز دست یافت.

ناهید کیانی در وزن ۵۷- کیلوگرم ابتد «ناتیک مون» از تایلند را در دو راند شکست داد و سپس برابر «لی هانا» از کره جنوبی را با همین نتیجه از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی صعود کرد و در این مرحله برابر «کیم یو جین» باخت و به نشان برنز دست پیدا کرد.

در همین وزن هستی محمدی پس از برتری مقابل «توگژان خازانبت» از قزاقستان نتیجه را به «خبرفان» اردنی واگذار کرد و حذف شد.

در وزن ۷۳- کیلوگرم سارا صوفی در اولین مبارزه «خوسینووا» از قزاقستان راذشمست داد و در نیمه نهایی به «دنیا» از عربستان باخت و برنزی دیگر را برای تیم بانوان کسب کرد.

در بخش مردان و در وزن ۵۴- کیلوگرم مهدی رزمیان پس از برتری در برابر «رحیمی» از افغانستان، دو بر یک نتیجه را به «لی دونگ» از کره جنوبی واگذار کرد و حذف …



 ادعای رسانه یونانی: طارمی به الوصل می‌رود/ مهاجم ایرانی در فهرست جنوا - تسنیم
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ادعای رسانه یونانی: طارمی به الوصل می‌رود/ مهاجم ایرانی در فهرست جنوا - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت «Sport24» یونان در گزارشی ادعا کرد که مهدی طارمی امروز (پنجشنبه) با عوامل باشگاه المپیاکوس خداحافظی کرده و خود را برای انتقال به فوتبال امارات آماده می‌کند.

این سایت درباره وضعیت مهاجم تیم ملی ایران نوشت: « طارمی یکی از مهاجمانی است که به همراه رومان یارمچوک و کلایتون از المپیاکوس جدا می‌شود. این بازیکن عصر امروز برای آخرین بار به محل تمرین المپیاکوس آمد و با هم‌تیمی‌ها، کادر فنی و عوامل این باشگاه خداحافظی کرد. افزایش احتمال جدایی طارمی از المپیاکوس با پیشنهاد تیم اماراتی

این بازیکن قرار است عازم شهر دبی شود تا کارهای لازم برای انتقال به تیم الوصل امارات را تکمیل کند. تیمی که «روی ویتوریا» سرمربی پیشین پاناتینایکوس هدایت آن را بر عهده دارد.»

در کنار این گزارش، روزنامه «IL secolo» جنوا نوشت که طارمی در فهرست مهاجمان مورد نظر باشگاه جنوا برای تقویت خط حمله تیم فوتبال این باشگاه به شمار می‌رود. البته ایوان فرگوسن مهاجم 21 ساله برایتون در صدر این فهرست قرار دارد، اما سران جنوا در حال بررسی وضعیت طارمی برای جذب او هستند.

طارمی طی فصل 26-2025 در 39 مسابقه برای المپیاکوس بازی کرد. او در این دیدارها 16 گل به ثمر رساند و شش گل نیز برای هم‌تیمی‌های خودش ساخت.

انتهای پیام/  



 از فینال لیگ قهرمانان تا دسته نهم آلمان؛ بازگشت عجیب زوله با اضافه وزن! +تصاویر - پارس فوتبال
۳۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

از فینال لیگ قهرمانان تا دسته نهم آلمان؛ بازگشت عجیب زوله با اضافه وزن! +تصاویر - پارس فوتبال

نیکلاس زوله در پایان فصل ۲۶-۲۰۲۵ بوندس‌لیگا و پس از حضور در دورتموند، از فوتبال حرفه‌ای خداحافظی کرد. این مدافع ۳۰ ساله پس از تجربه یک مشکل جدی دیگر در ناحیه زانو و با توجه به سابقه دو پارگی رباط صلیبی، تصمیم گرفت کفش‌هایش را بیاویزد.

زوله در اوج دوران حرفه‌ای خود با بایرن مونیخ در فصل ۲۰-۲۰۱۹ قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد. او بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۲ برای بایرن بازی کرد و در این مدت پنج قهرمانی بوندس‌لیگا را جشن گرفت.

او سپس راهی دورتموند شد و طی چهار فصل، ۱۱۰ بازی برای این تیم انجام داد. حضور در فهرست دورتموند در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۲۴ مقابل رئال مادرید نیز یکی از مهم‌ترین اتفاقات دوران حضورش در این باشگاه بود.

آخرین بازی زوله در بوندس‌لیگا در ماه می و به‌عنوان بازیکن تعویضی مقابل آینتراخت فرانکفورت انجام شد. او چند هفته پیش از آن، در دیدار برابر هوفنهایم از ناحیه زانو آسیب دیده بود؛ اتفاقی که در نهایت او را به تصمیم برای خداحافظی رساند.

بازگشت غیرمنتظره

با وجود خداحافظی از فوتبال حرفه‌ای، زوله تنها چند ماه بعد دوباره به زمین برگشته، اما این بار در سطحی کاملاً متفاوت. مدافع سابق تیم ملی آلمان که ۴۹ بازی ملی در کارنامه دارد، برای تیم تیفنباخ در دسته نهم فوتبال آلمان بازی کرده است.

تصاویر منتشرشده از این بازی به‌سرعت در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت؛ به‌ویژه اینکه زوله از نظر ظاهری تفاوت قابل‌توجهی با دوران حضورش در بوندس‌لیگا پیدا کرده است. او در تیم جدیدش برخلاف دوران حرفه‌ای، در نقش هافبک بازی می‌کند و در تصاویر منتشرشده، مشغول بازی‌سازی و ارسال پاس از میانه زمین دیده می‌شود. زوله در نخستین بازی خود حتی موفق شد با یک ضربه سر قدرتمند گلزنی کند.

پیراهن زرد تیفنباخ نیز یادآور دوران حضور او در دورتموند بود؛ هرچند این بار خبری از استادیوم‌های بزرگ و مسابقات اروپایی نبود. هواداران تیم دسته نهمی از حضور این ستاره سابق فوتبال آلمان استقبال زیادی کردند. زوله نیز پس از بازی با هواداران عکس گرفت و برای آنها امضا کرد.

جیسون والتسل، سرمربی تیفنباخ، درباره حضور زوله گفت: «فکر می‌کنم او از بازی کردن در نقش هجومی‌تر بیشتر لذت می‌برد. او شنبه آنجا بود و پنجشنبه و جمعه هم …



 اسبقیان: حمایت‌های وزیر ورزش از کاروان ایران در بازی‌های جهانی عشایر بی‌سابقه است
۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اسبقیان: حمایت‌های وزیر ورزش از کاروان ایران در بازی‌های جهانی عشایر بی‌سابقه است

طبق اعلام فدراسیون ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی، سیدمحمدشروین اسبقیان در بازدید از آخرین اردوی آماده‌سازی تیم ملی تیراندازی با کمان سنتی اعزامی به بازی‌های جهانی عشایر ۲۰۲۶ قرقیزستان، با تأکید بر اهمیت این رویداد بین‌المللی اظهار داشت: ایران این بار با رویکردی منسجم و با هدف حضوری قدرتمند در بازی‌های جهانی عشایر شرکت می‌کند و ظرفیت‌های ورزش کشور در این میدان به بهترین شکل به نمایش گذاشته خواهد شود.

وی افزود: در دوره‌های گذشته نیز نمایندگان کشورمان در بازی‌های جهانی عشایر حضور داشتند، اما به دلیل عدم حضور یکپارچه و منسجم، نتایج مورد انتظار حاصل نمی‌شد و زحمات ورزشکاران و مربیان ایرانی آن‌گونه که شایسته بود دیده نمی‌شد.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به حمایت‌های وزیر ورزش و جوانان از حضور کاروان ایران در این دوره از بازی‌ها خاطرنشان کرد: حمایت‌های دکتر دنیامالی از اعزام کاروان ایران و فراهم شدن شرایط حضور مقتدرانه ورزشکاران کشورمان در این رقابت‌ها، بی‌سابقه بوده است و این حمایت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز حضور متفاوت ایران در این دوره باشد.

اسبقیان بازی‌های جهانی عشایر را فراتر از یک رویداد صرفاً ورزشی دانست و تصریح کرد: این مسابقات فرصت ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و تمدنی کشورهاست و ایران با برخورداری از گستره جغرافیایی وسیع، تمدن کهن و تنوع اقوام و فرهنگ‌های مختلف، بدون تردید ظرفیت‌های چشمگیری برای حضور در چنین عرصه‌ای دارد.

معاون وزیر ورزش و جوانان در این بازدید با ملی‌پوشان تیراندازی با کمان سنتی و کادر فنی گفت‌وگو کرد و در جریان آخرین وضعیت آمادگی آنها برای حضور در رقابت‌های قرقیزستان قرار گرفت.

اسبقیان ضمن قدردانی از تلاش ورزشکاران، مربیان و مجموعه فدراسیون‌ها برای آماده‌سازی کاروان ایران، ابراز امیدواری کرد نمایندگان کشورمان با آمادگی کامل و روحیه‌ای بالا در بازی‌های جهانی عشایر حاضر شوند و با افتخارآفرینی، توانمندی ورزش ایران و ظرفیت‌های فرهنگی کشور را به نمایش بگذارند.

در حاشیه این بازدید همچنین نشستی با حضور مسئولان مرتبط با اعزام کاروان ایران برگزار شد و جزئیات مراسم بدرقه کاروان جمهوری اسلامی ایران به بازی‌های جهانی عشایر قرقیزستان …



 نسیمه غلامی پس از خداحافظی از تیم ملی فوتسال: پیراهن تیم ملی را با افتخار پوشیدم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نسیمه غلامی پس از خداحافظی از تیم ملی فوتسال: پیراهن تیم ملی را با افتخار پوشیدم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، نسیمه غلامی، کاپیتان باسابقه تیم ملی فوتسال بانوان، پس از بیش از دو دهه حضور در تیم ملی و ثبت سال‌هایی پرافتخار، از پایان دوران ملی خود خبر داد؛ خداحافظی‌ای که به گفته خودش با وجود تمام تلخی‌هایش، پایان عشق او به فوتسال نیست.

غلامی درباره سال‌های حضورش در تیم ملی می‌گوید: بیش از ۲۰ سال از بهترین سال‌های زندگی‌ام را با پیراهن تیم ملی فوتسال سپری کردم؛ سال‌هایی پر از عشق، افتخار، سختی، اشک، خنده و لحظه‌هایی که هیچ‌وقت از قلبم پاک نخواهند شد.

او با اشاره به مسیر طولانی و پر فراز و نشیب خود در تیم ملی ادامه می‌دهد: برای من، پوشیدن پیراهن تیم ملی فقط یک افتخار نبود؛ بخشی از هویت و زندگی من بود. سال‌ها در کنار بهترین دختران سرزمینم جنگیدم، یاد گرفتم، شکست خوردم، دوباره بلند شدم و در نهایت تمام تلاشم را برای پرچم ایران کردم.

کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان، مسئولیت خود در این جایگاه را یکی از بزرگ‌ترین افتخارات زندگی ورزشی‌اش می‌داند و می‌گوید: کاپیتانی تیم ملی برای من بزرگ‌ترین افتخار و البته یکی از بزرگ‌ترین مسئولیت‌های زندگی ورزشی‌ام بود. همیشه تلاش کردم با تمام وجود نماینده شایسته‌ای برای تیم، هم‌تیمی‌ها و مردم عزیز کشورم باشم.

غلامی درباره تصمیم خود برای خداحافظی از تیم ملی نیز تأکید می‌کند: «حالا بعد از ۲۰ سال، با قلبی پر از خاطره و چشمانی پر از اشک، تصمیم گرفته‌ام از تیم ملی خداحافظی کنم. این تصمیم آسان نیست؛ چون خداحافظی از چیزی است که سال‌ها جان و زندگی‌ام را برایش گذاشتم.

با این حال، او معتقد است پایان حضورش در تیم ملی به معنای پایان مسیر فوتبالی و فوتسالی‌اش نیست: من می‌دانم که هر شروعی پایانی دارد و شاید امروز زمان آن رسیده باشد که جای خودم را به نسل جدیدی بدهم؛ نسلی که امیدوارم با همان عشق، غیرت و انگیزه، این پیراهن را بر تن کند پرچم ایران را سربلند نگه دارد.»

کاپیتان سابق تیم ملی همچنین از تمام کسانی که در این مسیر همراه او بوده‌اند، قدردانی می‌کند: از خانواده‌ام که در تمام این سال‌ها پشتم بودند، از مربیان، کادر فنی، هم‌تیمی‌ها و همه کسانی که در این مسیر کنارم بودند، صمیمانه تشکر می‌کنم. هیچ‌کدام از این سال‌ها بدون حمایت …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سفر تیم ملی والیبال به روسیه
سایت دیدارنیوز

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.
 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.
 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.
 مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)
سایت فوتبالی

مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- اینطور که به نظر می‌رسد مقصد نهایی بازیکن فصل گذشته استقلال مشخص شده است.به گزارش فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بو ...,مونیر الحدادی,استقلال,آلباسته,پیشنهاد سردبیر
 بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار
سایت فوتبالی

بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آستانه تغییر مهمی در برنامه نقل‌وانتقالاتی خود برای خط حمله قرار گرفته است. به گزارش فوتبالی، طبق ادعای کریستیان کامینو از TNT، اگر پرونده جذب خولیان آلوارز تا فردا به نتیجه نرسد، مدیران بارسلونا آماده‌اند گزینه‌های جایگزین را جدی‌تر دنبال کنند و یکی از مهم‌ترین نام‌ها در این فهرست لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، است.این خبر در شرایطی منتشر شده که اتلتیکومادرید موضع بسیار محکمی درباره آینده آلوارز اتخاذ کرده است. مدیرعامل باشگاه مادریدی پیش‌تر اعلام کرده بود که ...,بارسلونا,اینتر,اتلتیکو مادرید,لائوتارو مارتینز,خولیان آلوارز,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات
 خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان
سایت هم میهن

خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان

پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حضور هوادرانش مقابل استقلال خوزستان به پیروزی 4 بر یک رسید.