قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد/رقابت دانش‌آموزان ۲۹ خرداد

سازمان سنجش آموزش کشور زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های ورودی مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) و نمونه دولتی را اعلام کرد؛ بر این اساس، کارت شرکت در آزمون از ۲۵ خردادماه منتشر می‌شود و داوطلبان پایه هفتم سمپاد، پایه دهم نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت مدارس سمپاد، روز جمعه ۲۹ خرداد در ۴۱۸ شهرستان کشور با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
 زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد/رقابت دانش‌آموزان ۲۹ خرداد



۱۰ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

اواخر شهریور؛ اعلام نتایج اولیه کنکور/ ماجرای خاموشی عمدی در یکی از حوزه‌های اهواز

دیدارنیوز: رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه‌ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش صبح امروز جمعه ۳۰ مردادماه در آخرین نیم روز آزمون سراسری ۱۴۰۵ در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ نفر در ۴۱۵ شهر کشور برگزار شده است.

رئیس سازمان سنجش یادآور شد: تلاش داریم نتایج اولیه را در اواخر شهریورماه اعلام کنیم. یک فرصت یک هفته‌ای برای انتخاب رشته در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: پس از انتخاب رشته، مراحل معرفی و مصاحبه رشته‌های شرایط خاص و شایستگی معلمی انجام می‌شود و تمام تلاش این است که نتایح نهایی نیمه دوم آبان ماه اعلام کنیم؛ بنابراین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی نیمسال اول و دوم را خواهند داشت.

به نقل از مهر، محمدی اظهار کرد: مهمترین دلیل برای اعلام نتایج در آبان ماه این است که دانشگاه‌ها موتور توسعه پایدار کشور هستند و باید بدنه دانشجویی به روز باشد تا بتوانند تحصیل خود را ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تعداد متقاضیان خانم به ۶۵ درصد رسیده است در حالی که در سال ۱۴۰۰ این میزان ۶۰ درصد بود. این امر نشان دهنده شرایط دسترسی به آموزش برای همه فراهم است.

وی افزود: متقاضیان گروه آزمایشی علوم ریاضی تعداد ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ داوطلب هستند که برخلاف سایر گروه‌ها ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد داوطلبان مرد هستند. ۱۳ درصد از جمعیت داوطلبان کنکور به گروه ریاضی و فنی اختصاص دارد.

محمدی درباره گروه آزمایشی علوم انسانی گفت: در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ داوطلب شرکت کرده‌اند که ۳۱ درصد جمعیت داوطلبان به این گروه اختصاص دارد.

وی یادآور شد: ۲ هزار و ۳۴۹ توانخواه در کنکور سراسری ۱۴۰۵ شرکت کرده‌اند که ۵۱ درصد زن و ۴۹ درصد مرد بودند. علاوه بر مکان مناسب، دفترچه‌های خاص و زمان ۱.۳ و ۱.۵ برابری برای توانخواهان درنظر گرفته شد.

رئیس سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در روز پنجشنبه ۲۹ مرداد گفت: در یکی از حوزه‌های فرعی وابسته به دانشگاه ملی مهارت در استان خوزستان حدود ۳۰ دقیقه قطعی برق داشتیم. علیرغم تمام تلاش‌های وزارت نیرو و سازمان سنجش، این اتفاق خارج از اراده عوامل اجرایی بود. از همین رو ۳۰ دقیقه به داوطلبان پس از برقراری دوباره برق وقت داده شد. تلاش می‌شود قطعی برق نباشد و شرایط نور و سرمایش برقرار باشد.

تسنیم درباره این حادثه نوشت: بر اساس اطلاعات دریافتی، افرادی با سوزاندن پایه چوبی دیوار ایستگاه کشاورزی در خیابان ۲۲ بهمن اهواز، خط تغذیه‌کننده برق این آموزشکده را هدف قرار داده و باعث خاموشی ناگهانی شده‌اند. این اقدام که همزمان با آغاز آزمون رخ داد، تمامی برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تأمین برق پایدار را با مشکل مواجه کرد. مراجع ذیربط از جمله شرکت توزیع برق و نیروی انتظامی، موضوع را در دست پیگیری جدی قرار داده‌اند و بررسی برای شناسایی عاملان این خرابکاری آغاز شده است.


۵۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

توضیحات رئیس سازمان سنجش درباره قطع برق در یک از حوزه‌های کنکور

رویداد۲۴| رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشوردر خصوص قطع برق دیروز در یکی از حوزه‌های امتحانی گفت: در یکی از حوزه‌های فرعی تابع دانشگاه ملی مهارت این اتفاق افتاد.

وی افزود: علی رغم تمهیداتی که اندیشیدیم و تمام تلاشی که وزارت نیرو و همکاران حوزه اجرای در استان خوزستان در نظر گرفتند این اتفاق خارج از اختیار و کنترل شبکه برق و هم عوامل اجرایی بوده که در دست بررسی است.

وی یادآور شد: حدود ۳۰ دقیقه تا برقراری مجدد وقت داشتیم که این ۳۰ دقیقه را در اختیار متقاضیان قرار دادیم. مطمئنا به امید خدا در واقع قطعی برق در حوزه‌ها نخواهیم داشت و بحث نور روشنایی و سرمای در تمامی حوزه‌ها فراهم خواهد بود که داوطلبان بتوانند به صورت عادلانه به رقابت بپردازند.


۱ ساعت قبل / سایت آوش

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

 رضا محمدی رئیس سازملن سنجش صبح امروز جمعه ۳۰ مردادماه در آخرین نیم روز آزمون سراسری ۱۴۰۵ در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: آزمون سراسری ۱۴۰۵ با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ نفر در ۴۱۵ شهر کشور برگزار شده است.

رئیس سازمان سنجش یادآور شد: تلاش داریم نتایج اولیه را در اواخر شهریورماه اعلام کنیم. یک فرصت یک هفته ای برای انتخاب رشته در نظر گرفته می شود.

وی افزود: پس از انتخاب رشته، مراحل معرفی و مصاحبه رشته های شرایط خاص و شایستگی معلمی انجام می شود و تمام تلاش این است که نتایح نهایی نیمه دوم آبان ماه اعلام کنیم. بنابراین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیمسال اول و دوم را خواهند داشت.

محمدی اظهار کرد: مهمترین دلیل برای اعلام نتایج در آبان ماه این است که دانشگاه ها موتور توسعه پایدار کشور هستند و باید بدنه دانشجویی به روز باشد تا بتوانند تحصیل خود را ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ تعداد متقاضیان خانم به ۶۵ درصد رسیده است در حالی که در سال ۱۴۰۰ این میزان ۶۰ درصد بود. این امر نشان دهنده شرایط دسترسی به آموزش برای همه فراهم است.

وی افزود: متقاضیان گروه آزمایشی علوم ریاضی تعداد ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ داوطلب هستند که برخلاف سایر گروه ها ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد داوطلبان مرد هستند. ۱۳ درصد از جمعیت داوطلبان کنکور به گروه ریاضی و فنی اختصاص دارد.

محمدی درباره گروه آزمایشی علوم انسانی گفت: در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ داوطلب شرکت کرده اند که ۳۱ درصد جمعیت داوطلبان به این گروه اختصاص دارد.

وی یادآور شد: ۲ هزار و ۳۴۹ توانخواه در کنکور سراسری ۱۴۰۵ شرکت کرده اند که ۵۱ درصد زن و ۴۹ درصد مرد بودند. علاوه بر مکان مناسب، دفترچه های خاص و زمان ۱.۳ و ۱.۵ برابری برای توانخواهان درنظر گرفته شد.

رئیس سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه های آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در روز پنجشنبه ۲۹ مرداد گفت: در یکی از حوزه های فرعی وابسته به دانشگاه ملی مهارت در استان خوزستان حدود ۳۰ دقیقه قطعی برق داشتیم. علیرغم تمام تلاش های وزارت نیرو و سازمان سنجش، این اتفاق خارج از اراده عوامل اجرایی بود. از همین رو ۳۰ دقیقه به داوطلبان پس از برقراری دوباره برق وقت داده شد. تلاش می شود قطعی برق نباشد و شرایط نور و سرمایش برقرار باشد.




 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
۲۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس اقدامات و دستاوردهای مدیریت شهری از گسترش خدمات ورزشی و رفاهی بانوان، تسهیل دسترسی شهروندان به ظرفیت‌های شهری و اجرای برنامه‌های حمایتی برای خانواده‌ها و اقشار نیازمند خبر داد.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۲۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است
۲۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.