قیمت طلا امروز




 سایت آرمان ملی / ۱۴۰۵/۰۴/۰۴

قالیباف: ترامپ دروغ می گوید

رئیس هیئت مذاکره‌کننده کشورمان در واکنش به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی گفت: تنها محصولی که ما برداشت می‌کنیم، همان چیزی است که شما سال‌ها پیش کاشته‌ای...
 قالیباف: ترامپ دروغ می گوید



۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

قالیباف: ایران و عراق باز هم طعم تلخ شکست را به آمریکا می‌چشانند - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و در جمع تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی گفت:  آمریکا و اسرائیل بدانند که وحدت بین امت اسلامی و به‌ویژه بین دو ملت ایران و عراق که برخاسته از سنت‌های الهی، قرآن کریم و محبت و پیروی از اهل بیت و فرهنگ شهدا و عاشورا و خون شهدای مقاومت است هرگز گسستنی نیست.

وی افزود: عراق و ایران همان‌طور که در جنگ رمضان پوزه آمریکا را خاک مالیدند و طعم تلخ شکست را به او چشاندند؛ باز هم در مقابل استکبار خواهند ایستاد و این یک مسیر همیشگی و ادامه‌دار است لذا دشمن بداند تا زمانی که قصد تجاوز و تهدید بر امت اسلامی، بر ایران و عراق عزیز را دارد، این پیوند ناگسستنی است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام   


۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف: ما قدر صلح را بیشتر از مدعیان صلح می‎دانیم

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد.

قالیباف با اشاره به اهمیت کار فعالان بخش خصوصی خطاب به آنها، گفت: برخی مشکلات در حوزه بخش خصوصی در هر دو کشور نهادینه شده که به همین منظور با حضور شما در تهران جلسه دیگری به همراه مسئولان اتاق بازرگانی ایران برگزار خواهیم کرد تا مشکلات را به صورت اولویت بندی شده و کاربردی برطرف کنیم.

عراق می‌تواند از نیروی کار هوشمند، کارآمد و مستعد ساکن مرز‌های ایران بهره ببرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نمایندگان حاضر در هیأت پارلمانی همراه، گفت: اعضای هیأت همراه را نمایندگان عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق و نمایندگان استان‌های هم‌مرز با این کشور تشکیل می‌دهند که به صورت تخصصی بر موضوعات عراق متمرکز بوده و مسائل را پیگیری و حل و فصل خواهند کرد.

وی با اشاره به نیروی کار هوشمند، کارآمد و با استعدادی که در شهر‌های مرزی ایران زندگی می‌کنند، گفت: هر دو کشور می‌توانند از فرصت فنی و تخصصی آنها بهره ببرند و به ویژه عراق به عنوان کشور دوست ما می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند و برای این موضوعات باید نقشه راه درست و دقیق اقتصادی و تجاری میان دو کشور ایجاد شود.

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد ایران در مقابل دشمن خارجی عنوان کرد: ما نه جنگ طلب بوده و نه به دنبال جنگیم، اما به عنوان مسلمان به یک اصل در امت اسلامی باور داریم و آن این است که اجازه نمی‌دهیم افرادی بیایند و عزت و شرف ما را لگدمال کنند و بروند. ما در این مسیر از مال و جان خود می‌گذریم، می‌ایستیم و از عزت و شرف خود دفاع می‌کنیم.

ما بیش از مدعیان صلح، قدر صلح را می‌دانیم

رئیس مجلس با رد ادعا‌هایی که می‌گویند ما جنگ طلب هستیم، تصریح کرد: از قضا ما به عنوان یک رزمنده، بیش از آنهایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده از دیپلماسی هم کسی پاسخ ما را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: هم مسیر ما مسیر درستی است و هم دین، قرآن، فرهنگ اهل‌بیت (ع)، منطق و انسانیت حکم می‌کند از شرف، عزت و وطن خود دفاع کنیم.

۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان به عنوان یک ویژگی در اختیار جهان اسلام است

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه قریب به نیم قرن است ایران و عراق در شرایط «نه جنگ و نه صلح» و «هم جنگ و هم صلح» هستند و این شرایط به یک وضعیت دائمی تبدیل شده است، گفت: مگر آدمی چقدر عمر می‌کند که ۵۰ سال آن در چنین شرایطی سپری شود؟! در این بین برخی شیطنت کرده و می‌گویند این شرایط را ما درست کرده‌ایم در حالی که این شرایط را دشمنی درست کرده که وقتی ظرفیت نیروی انسانی، منابع خدادادی و ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی ایران، عراق و کشور‌های اسلامی که در منطقه وجود دارد را دید نسبت به آن طمع کرد.

قالیباف ادامه داد: به عنوان مثال جغرافیای تنگه هرمز، خلیج فارس، باب‌المندب و کانال سوئز در مدیترانه به گونه‌ای است که ۷۵ درصد حمل‌ونقل دریایی جهان که اساس آن دریایی است، در اختیار کشور‌های مسلمان بوده و این یکی از ویژگی‌های جهان اسلام است.

دشمن برای چپاول منابع و مواد اولیه ما به منطقه آمده است

رئیس مجلس خطاب به فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی گفت: اگر به منابع و مواد اولیه کشور‌های مسلمان دقت کنید، متوجه می‌شوید دشمنان ما برای چپاول آنها می‌آیند بنابراین باید در این شرایط برای تحریم‌های ظالمانه، برنامه‌ریزی کرده تا بتوانیم از آن عبور کنیم.

وی ادامه داد: درست است که امروز در سمت ریاست مجلس قرار دارم، اما تمام وجودم امور اجرایی را درک می‌کند و جنبه فنی کار را می‌فهمم لذا مشکلات شما را نیز می‌دانم از جمله اینکه به‌راحتی می‌شود موضوع ضمانت‌نامه را برای خدمات مهندسی حل کرد.

باید با استفاده از ارز‌های ملی برای مبادلات تجاری به دهان ارز آمریکایی زد

قالیباف با اشاره به اینکه امروز می‌شود مبادلات تجاری را با ارز ملی انجام داد و به دهان ارز آمریکایی زد، تصریح کرد: دوران سیطره آمریکا بر دنیا گذشته است، اما ما به آن توجه نداریم و به فرصت‌های به وجود آمده دقت نمی‌کنیم که اشکال کار ماست. ما فرزند زمانه خویش نشده‌ایم و هنوز تجارت را با همان شیوه ۵۰ سال پیش دنبال می‌کنیم.

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه تحت فشار اقتصادی قرار گرفتن، طبیعی است، گفت: آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها فهمیده‌اند در حوزه جنگ سخت نظامی از پس ایران و عراق بر نمی‌آیند از این رو وارد جنگ شناختی و جنگ اقتصادی شده‌اند و اکنون شما سربازان و فرماندهان این میدان هستید.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما باید در کنار قدرت نظامی، گردش مالی، رشد اقتصادی و تولید ملی داشته باشیم.

امنیت و اقتصاد دو بال یکدیگر هستند

وی خطاب به حضار با بیان اینکه امنیت و اقتصاد لازم و ملزوم هم و دو بال یکدیگر هستند، تأکید کرد: اقتصاد برای پرواز به پایه امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه هم نخواهد آمد لذا سرمایه‌گذاری حتماً نیازمند امنیت است. از سوی دیگر اگر امنیت را برقرار کنیم و تداومش را با اقتصاد پیش نبریم، آن هم پایدار نخواهد بود.

قالیباف تأکید کرد: باید پذیرفت که روابط دوجانبه ایران و عراق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد که به آن نیاز داریم. ما باید قدر سابقه روابط تاریخی، تمدنی و جغرافیایی خود را بدانیم که این ارتباط وجود و عمق داشته و از هر جهت دارای ظرفیت است.

بخش خصوصی برخلاف بخش دولتی در حوزه اقتصاد با انگیزه و خلاق است

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه هرچقدر از فرصت‌های دریایی حوزه خلیج فارس استفاده کنیم به نفع ما خواهد بود، عنوان کرد: ما باید به سیاست‌های چین در این حوزه نگاه کنیم. مسیر ایران و عراق تا مدیترانه از کشور‌های حوزه مقاومت می‌گذرد که بسیار حائز اهمیت است. این مسیر، قلب حوزه ژئوپولیتیکی ما بوده و از مؤلفه‌های بزرگ قدرت و استقلال هستند. تمام این ظرفیت‌ها را خدا به ما داده که باید به آن توجه کنیم.

قالیباف در پایان اظهار کرد: فعالیت در بخش خصوصی و مردمی‌سازی اقتصاد، خلاقیت و انگیزه‌ای می‌خواهد که در بخش دولتی نیست.


۲۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق به امضا رسید

به گزارش آفتاب نیوز،

محمدباقر قالیباف روز جمعه (۳۰ مردادماه) در جمع بندی سفر ۳ روزه هیأت پارلمانی کشورمان به عراق افزود: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق، حاکی از یک صمیمیت برادرانه بود و دیدار و گفت و گوها نشان داد عراق در آستانه خروج نهایی و قطعی نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی از این کشور است که چندین سال بعد از اشغال خاک و آسمان عراق، در این کشور مانده بودند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان‌داشت: ان انشالله این نیروها از عراق خارج خواهند شد و استقلال و حاکمیت کامل مردم و دولت عراق بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود و این اتفاق بسیار مهم و اساسی است.

وی با بیان اینکه این سفر فرصت مناسبی بود که در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با مسوولان کشور عراق گفت و گو شود، گفت: در این سفر تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق در حوزه امنیتی و امنیت مرزها به امضا رسید.

رئیس قوه مقننه تاکید کرد: در این دیدارها درباره مسائل امنیتی و موضوع گروه‌های عراقی گفت‌وگوهایی انجام شد. البته ایران هرگز در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند و هر توافقی که گروه‌ها و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی با حفظ استقلال خود به اجماع برسند، ایران به‌عنوان کشور همسایه، دوست و برادر از آن حمایت کرده و حمایت خواهد کرد.

قالیباف تاکید کرد: کشور دوست و برادرمان عراق، نخستین کشوری است که می‌توانیم با هم به صورت مشترک در نظم نوین امنیتی منطقه بسیار تاثیرگذار باشیم و بیش از گذشته در این حوزه گام برداریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسائل اقتصادی بین دو کشور که در این سفر بین بخش‌های خصوصی و دولتی انجام شد، گفت: تحریم‌ها هر دو کشور را تحت فشار قرار داده است اما همین تحریم فرصت بزرگی برای همکاری‌های نزدیک است. بر همین اساس در دو هفته آینده هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران سفر خواهند کرد و با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی کشور دیدار می‌کنند.

وی تاکید کرد: با حضور مسوولان از وزارتخانه‌های مربوطه در این نشست‌ها، قطعا کار کاملا میدانی و عملیاتی اقتصادی در زمینه‌های مختلف با همکاری دو کشور انجام خواهد شد.

ایرنا نوشت: رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

دیدارهای جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر(ع) و امام جواد(ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

زیارت مضجع شریف و نورانی حضرت علی (ع)، حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول و حضور بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس و تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت و حشدالشعبی از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس شورای اسلامی در روز سوم سفر به عراق بود.




 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی

رئیس مجلس شورای اسلامی از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی تجلیل کرد.

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.

 عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن

اقتصادنیوز:دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازارها روی آورده‌است.

 پزشکیان: منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها نیستیم
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پزشکیان: منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها نیستیم

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کی...