قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۲

قالیباف از زندگی و شخصیت شهید سردار حسن محقق می‌گوید/ فرمانده‌ای که دنبال «کار» بود نه «نام»+فیلم

رئیس مجلس در تیرماه سال گذشته و به مناسبت مراسم بزرگداشت شهید حسن محقق جانشین فقید سازمان اطلاعات سپاه که در جنگ دوازده روزه به شهادت رسید، به بیان ویژگی‌های این شهید والامقام پرداخت.
 قالیباف از زندگی و شخصیت شهید سردار حسن محقق می‌گوید/ فرمانده‌ای که دنبال «کار» بود نه «نام»+فیلم



۲۳ دقیقه قبل / سایت مشرق

تجلیل قالیباف از جانبازان و خانواده شهدای حمله اخیر سعودی_آمریکایی به پایگاه حشدالشعبی

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه سفر به عراق، ضمن حضور در جمع تعدادی از رزمندگان و فرماندهان جبهه مقاومت عراق و حشدالشعبی در مزار شهید ابومهدی المهندس در قبرستان وادی‌السلام، از تعدادی از خانواده‌ شهدا و جانبازان جبهه مقاومت که در جریان حمله اخیر سعودی-آمریکایی به پایگاه‌های حشدالشعبی در عراق به این مرتبه نائل آمدند، تقدیر کرد.


۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ محمدباقرقالیباف، امروز (جمعه، ۳۰ مردادماه) به همراه هیأت پارلمانی در سومین روز از سفر به عراق، با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.

 

همچنین قالیباف به زیارت بارگاه شریف و نورانی حضرت علی (ع) در نجف مشرف شد و در ادامه با تولیت عتبه علوی آن دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه (۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

 

دیدار‌های جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

 

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر (ع) و امام جواد (ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین (ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

 

سارا فلاحی (نماینده ایلام و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس)، شهین جهانگیری (نماینده ارومیه و عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، محمدتقی نقدعلی (نماینده خمینی شهر و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، مهدی فلاح (نماینده رشت و نایب رئیس گروه دوستی)، ابوالفضل عمویی (دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل)، محمدسعید احدیان (دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس) و وحید جلال زاده (معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه) از جمله همراهان رئیس مجلس شورای اسلامی در عراق هستند.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

رئیس مجلس حرم امام علی (ع) را زیارت کرد

به گزارش خبرنگار اعزامی ایلنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در سومین روز سفر خود به عراق، با حضور در شهر نجف اشرف به زیارت مضجع شریف حضرت امیرالمؤمنین امام علی(ع) مشرف شد.

قالیباف به همراه هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در حرم مطهر امام علی(ع) حضور یافت و در فضایی معنوی به زیارت و نیایش پرداخت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه حضور خود در نجف اشرف، با مسئولان و تولیت آستان مقدس علوی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

  انتهای پیام/




 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد
۴۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

ابوترابی‌فرد: توان دفاعی ایران توازن قوا را به نفع جبهه مقاومت تغییر داد

امام جمعه موقت تهران با اشاره به عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ اخیر گفت: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ارتش و سپاه توانست برتری تسلیحاتی دشمن را خنثی و توازن قو...

 موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

رکنا: مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.