قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

حماسه نود و دوم مردم سمنان+ فیلم

مردم سمنان در شب نود و دوم هم بازهم با شکوه به میدان آمدند و در این شب پرچم حرم حضرت امیرالمؤمنین نیز به اهتزار درآمد.
 حماسه نود و دوم مردم سمنان+ فیلم



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

طنین الله اکبر مردم سمنان در شب ۱۷۴ اقتدار+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم مبعوث شده سمنان همچنان پرشور در میدان ایستاده و پس از یکصد و ۷۴ شب شعار «الله اکبر و حیدر حیدر» را سر دادند و به دشمنان نشان دادند همچنان قدرتمند در میدان خیابان حضور دارند.

در ادامه حتما بخوانید رجزخوانی مردم غیور سمنان در شب ۱۶۱ اقتدار+فیلم

مردم سمنان با حضور درشبانه همدلی بار دیگر بر همبستگی و حمایت خود از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیام صلابت در قرار ۱۷۴ رشت/ تلاقی نیایش و اقتدار مردمی+فیلم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم رشت در قرار ۱۷۴، بار دیگر نشان دادند که در زمان‌های حساس، سنگر اول مقاومت هستند. حضور پرشور و مقتدرانه توده‌های مردم در این قرار، فراتر از یک تجمع ساده، نمایشی از پیوند عمیق میان ملت و جبهه حق بود. در حالی که آسمان رشت با نوای دعا روشن شده بود، اقامه نماز استغاثه توسط مردم، نمادی از تکیه بر قدرت مطلق الهی برای درهم‌شکستن اراده دشمنان بود.

در ادامه حتما بخوانید تجلی همبستگی و ایمان مردم رشت در شب صد و پنجاه و نهم +فیلم کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

۱۵۱ مدرسه به فیبر نوری متصل شد؛ هدف‌گذاری برای آموزش هوش مصنوعی در ۷۰۰ مدرسه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدجواد کولیوند با اشاره به اجرای طرح ایران دیجیتال در مدارس استان سمنان اظهار کرد: در این طرح، آموزش برنامه‌نویسی و مهارت‌های مرتبط با فناوری‌های نوین دنبال شده و تاکنون ۲۷ هزار دانش‌آموز در این برنامه شرکت کرده‌اند که حدود ۸۷ درصد جامعه هدف دانش‌آموزان دوره متوسطه اول را شامل می‌شود.

وی با اشاره به برنامه اتصال مدارس استان به شبکه فیبر نوری افزود: برای اتصال ۷۱۹ مدرسه در استان سمنان هدف‌گذاری شده که تاکنون ۱۵۱ مدرسه به فیبر نوری متصل شده‌اند و یک مدرسه عشایری نیز در حال هوشمندسازی کامل است که اجرای بخش مربوط به وزارتخانه در این زمینه باید دنبال شود.

استاندار سمنان با قدردانی ویژه از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: هدف‌گذاری استان در حوزه آموزش هوش مصنوعی فراتر از آمار فعلی است؛ و هدف ما این است که به حدود ۷۰۰ مدرسه در استان برویم و هوش مصنوعی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم.

وی ادامه داد: با همکاری اموزش و پرورش و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان به دنبال اجرای این برنامه در حدود ۷۰۰ مدرسه هستیم، اما اجرای کامل این طرح نیازمند تأمین بودجه است و وزارت ارتباطات نیز موضوع را دنبال می‌کند.

در ادامه حتما بخوانید توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در سمنان و شاهرود

استاندار سمنان با اشاره به آثار آموزش هوش مصنوعی بر نسل دانش‌آموز اظهار کرد: اگر بتوانیم این کار را با همکاری آموزش و پرورش به‌درستی انجام دهیم، دانش‌آموزان را از فضای مجازی صرفاً مصرفی به سمت فضای مجازی واقعی و استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی هدایت می‌کنیم.

کولیوند با تأکید بر اینکه آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده است، گفت: من در این زمینه بلندپروازی می‌کنم؛ چراکه باید مدارس خود را به این فناوری مجهز کنیم و دانش‌آموزانمان را با دانش هوش مصنوعی آشنا کنیم.

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: اگر یک دانش‌آموز از سنین پایین با علم و فناوری هوش مصنوعی آشنا شود، این دانش در زندگی خودش و حتی در ارتباط با دوستان و اطرافیانش اثر می‌گذارد و می‌تواند جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.

کولیوند این اقدامات را سرمایه‌گذاری‌های اولیه برای آینده استان دانست و گفت: این برنامه‌ها از جمله اقداماتی است که در حوزه تحول دیجیتال و آموزش نسل جدید در حال انجام است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط بتوانیم اهداف تعیین‌شده را محقق کنیم.




 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان

هر سه ماه، شرکت‌های بزرگ فناوری، هزینه‌های سرمایه‌ای خود را در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، از مراکز داده گرفته تا تراشه‌ها، فاش می‌کنند. اما این ارقام به هیچ وجه میزان کامل هزینه‌های آینده‌ای را که شرکت‌های مادر گوگل، آلفابت، متا پلتفرمز، اوراکل و بسیاری دیگر متعهد به انجام آن شده‌اند نشان نمی‌دهد. دلیل این امر آن است که بخش بزرگی از تعهدات مالی آتی آنها در ترازنامه‌هایشان منعکس نشده است. بر اساس تحلیل وال‌استریت ژورنال از پاورقی‌های جدیدترین پرونده‌های اوراق بهادار، 9 شرکت برتر فناوری، 3تریلیون دلار تعهدات خارج از ترازنامه داشتند که عمدتا مربوط به هوش مصنوعی بود. این تعهدات سریع‌تر از «هزینه‌های سرمایه‌ای» سنتی در حال رشد هستند که طبق گزارش آنها در سال گذشته حدود ۶۰۰‌میلیارد دلار بوده و حدود سه برابر بدهی شرکت‌ها تحت اجاره‌های معوقه و وام‌های بلندمدت آنها بوده است.

 فرصت نفتی برای ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.