قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

انهدام شبکه انتقال تجهیزات اپتیکی نظامی توسط سازمان اطلاعات سپاه استان

سازمان اطلاعات سپاه استان آذربایجان غربی با اقداماتی اطلاعاتی، مانع از انتقال تجهیزات اپتیکی نظامی توسط عوامل تجزیه‌طلب به داخل کشور شد. قرارگاه حمزه سیدالشهدا در اطلاعیه‌ای ضمن اعلام این خبر، به تمام عناصر ناامن هشدار داد که تحت رصد اطلاعاتی بوده و با هرگونه اقدام ضدامنیتی قاطعانه برخورد خواهد شد.
 انهدام شبکه انتقال تجهیزات اپتیکی نظامی توسط سازمان اطلاعات سپاه استان



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اعتبارات عمرانی شهرستان کرج 3.5 درصد افزایش یافت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجتبی عسگری، معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی گفت: این معاونت با توجه به شرح وظایف و مسئولیت‌هایی که در خصوص هماهنگی امور عمرانی بر عهده دارد، در سطح شهرستان کرج، در شهرهای ماهدشت، محمدشهر، گرمدره، کمالشهر، کرج، محور کرج ـ کندوان، بخش آسارا و بخشداری مرکزی کرج فعالیت می‌کند و مسئولیت‌های خطیری را بر عهده دارد.

وی افزود: ما در طول زمان خدمت خود شاهد شرایط خاص و بحرانی جنگ تحمیلی شدیم و شاید انتظاری که در خصوص اجرای پروژه‌های عمرانی و آنچه مطلوب و مدنظر فرماندار و حتی این معاونت بود، میسر نشد. این به این معنا نبود که بخواهیم تلاش‌ها و زحماتی را که همکاران ما در این حوزه می‌کشیدند، مغفول بگذاریم، بلکه با چند برابر انرژی و توان، درگیر موضوعات خساراتی بودیم که جنگ‌های 12 روزه و رمضان به شهرستان کرج وارد کردند و همه پای‌کار بودند.

عسگری مطرح کرد: به نوعی تمام دستگاه‌های شهرستان درگیر این موضوعات بودند؛ چه از نظر امداد و نجات که از ساعات اولیه اصابت‌ها و حملات دشمن اتفاق می‌افتاد تا مراحل ارزیابی خسارات و پس از آن نیز بازسازی قسمت قابل‌توجهی از مجموعه‌هایی که خسارت دیده بودند. اتفاقات اخیر و جنگ اقتصادی که رخ داد، پروژه‌های عمرانی در کشور، چه پروژه‌های عمرانی در مدیریت شهری و شهرداری‌ها و چه دستگاه‌های اجرایی را تحت تأثیر خود قرار داد.

وی اظهار کرد: می‌شود به جرأت گفت کل کشور برای اجرای پروژه‌های عمرانی، اعتباراتشان انقباضی بود؛ یعنی اولویت‌ها از احداث پروژه‌های عمرانی خارج شد و در تمام رده‌ها شاید بیشتر رو آوردیم به این سمت که پروژه‌هایی که نیاز به تکمیل دارند، یعنی اعتباری برای تکمیل پروژه نیاز است، در اولویت قرار بگیرند تا اینکه بخواهد به احداث پروژه جدید ختم شود. البرز هم از این موضوع مستثنی نبود و کل اعتباری که برای استان دیده شده، انقباضی بود.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج تصریح کرد: در سال 1405 با توجه به اینکه اعتبار استان البرز کاهشی بود، اما اعتبارات عمرانی شهرستان کرج سه و نیم درصد افزایش داشت و این بیانگر این است که تلاش فرمانداری در خصوص جذب این اعتبار برای شهرستان چقدر از میزان اهمیت بالایی برخوردار است. اعتبار سال 1405 شهرستان کرج 630 میلیارد تومان و تعداد کل پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی در سال جاری 68 پروژه دیده شده است.

عسگری با اشاره به اینکه بیشترین سهم از اعتبارات شهرستان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و درمان، راه و شهرسازی و مدیریت منابع آب و فاضلاب است، خاطرنشان کرد: حوزه فرهنگی و اجتماعی 17 درصد از اعتبارات را به خود اختصاص داده و 110 میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه دیده شده و در حوزه بهداشت و درمان نیز 16 درصد از کل اعتبارات، معادل بیش از یکصد میلیارد تومان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج ادامه داد: در حوزه راه و شهرسازی 14 درصد از کل اعتبارات، معادل 90 میلیارد تومان، در نظر گرفته شده و در حوزه مدیریت منابع آب و فاضلاب نیز 13 درصد از کل اعتبارات، معادل 88 میلیارد تومان، تخصیص یافته است. سهم شهرستان کرج از اعتبارات بهینه‌سازی مصرف انرژی 98 میلیارد تومان است که امیدواریم با کمک تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان بتوانیم درصدد جذب آن بربیاییم.

انتهای پیام/  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

شبکه‌سازی مردمی راهبرد اصلی مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رودسر، سردار عباس بایرامی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس شامگاه پنج شنبه در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مسجد شهدای رودسر، با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد: امروز در ایام اربعین، با شرایطی مواجه هستیم که دشمن یک جنگ ترکیبی چندلایه، پیچیده و برنامه‌ریزی‌شده را علیه جمهوری اسلامی طراحی کرده و در این مسیر تلاش کرده است قدرت‌های مختلف جهان را نیز با خود همراه کند.

وی با تشریح برنامه‌های دشمن علیه ملت ایران افزود: دشمن در حالی که در برخی عرصه‌ها ناچار به عقب‌نشینی شده است، اکنون چند امید را دنبال می‌کند که یکی از مهم‌ترین آنها، ایجاد فشار در داخل کشور و رساندن مردم به نقطه‌ای است که از فشارهای اقتصادی، مشکلات و ناامیدی به نقطه جوش برسند و در برابر نظام قرار گیرند.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه دشمن با فشارهای اقتصادی سنگین، محدود کردن مسیرهای تجاری و ایجاد اختلال در بازار داخلی و همچنین انتشار اخبار و اظهارات خاص، تلاش می‌کند فضای روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد و مردم را نسبت به آینده کشور ناامید کند، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از این اقدامات، جنگ روانی است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد محاصره اقتصادی و روانی، دستاوردهای بیش از چهار دهه گذشته را تحت تأثیر قرار دهد؛ اما تجربه این سال‌ها نشان داده اگر به نیروهای داخلی و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، می‌توانیم از این شرایط عبور کرده و دشمن را به نقطه ناامیدی برسانیم.

شبکه‌سازی؛ یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با دشمن

بایرامی با اشاره به سیره امام حسن عسکری(ع) بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات آن حضرت، شبکه‌سازی در سخت‌ترین شرایط سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اعتقادی بود و نظام جمهوری اسلامی نیز باید از این تجربه برای شرایط امروز استفاده کند، امام حسن عسکری(ع) در اوج فشار، محاصره و محدودیت توانست شبکه‌ای از نیروهای شیعه ایجاد کند و همین شبکه‌سازی باعث شد جریان امامت و تشیع در شرایط دشوار نیز استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به عملکرد رهبر شهید انقلاب در زمینه شبکه‌سازی گفت: رهبر شهید انقلاب در دوران خدمتشان با وجود مشغله‌های فراوان، ارتباط مستمری با اقشار مختلف جامعه از جمله شاعران، نویسندگان، فعالان قرآنی، دانشجویان، دانش‌آموزان، سیاسیون و بانوان برقرار کرده بودند و این ارتباط‌ها بر پایه اصولی بود که نظام اسلامی برای تقویت آن به آنها نیاز داشت، شبکه‌سازی راهبردی، یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند مجموعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی کشور را به یک جریان منسجم تبدیل کند.

تشییع رهبر شهید در عراق جلوه‌ای از عمق پیوند ملت‌ها بود

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید گفت: یکی از فعالان رسانه‌ای که سال‌ها در کشورهای مختلف از جمله اروپا و آفریقا فعالیت کرده بود، تشییع رهبر شهید در عراق را یکی از ویژه‌ترین تجربه‌های کاری خود عنوان کرده و به گفته این فعال رسانه‌ای، حجم ابراز احساسات مردم عراق در این مراسم به حدی گسترده بود که توصیف آن با کلمات دشوار است و حتی رسانه‌ها نیز نتوانستند این شکوه را به‌طور کامل منعکس کنند.

به گفته بایرامی، مردم عراق تا چند دهه قبل در جریان جنگ تحمیلی، به‌واسطه حکومت غاصب وقت این کشور در برابر ایران قرار گرفتند و هشت سال با ملت ایران جنگیدند، اما امروز همان مردم در مراسم تشییع رهبر شهید چنین حضور و ابراز محبتی نشان می‌دهند و این اتفاق، نتیجه یک شبکه‌سازی عمیق و راهبردی در طول سال‌هاست.

وی با بیان اینکه چنین پیوندی محدود به عراق نیست، افزود: اگر پیکر رهبر شهید برای تشییع به کشورهای دیگری مانند پاکستان، هند یا برخی کشورهای اروپایی می‌رفت، می‌توانستیم جلوه‌های مشابهی از این ارتباط اجتماعی و فرهنگی را مشاهده کنیم.

جنگ شناختی و رسانه‌ای، بخش مهم‌تر نبرد امروز است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به تحولات پس از شهادت رهبر شهید بیان کرد: دشمن تصور نمی‌کرد پس از این حادثه، چنین موجی از همبستگی و انسجام در جامعه شکل بگیرد و به همین دلیل بخشی از واکنش‌های آنان نشان‌دهنده شکست محاسباتشان بود.

بایرامی با تاکید بر اینکه بخشی از جنگی که امروز علیه ایران جریان دارد، جنگ نظامی و استفاده از موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک است، اما بخش مهم‌تر نبرد در عرصه شناختی و رسانه‌ای در جریان است و نباید از این بخش غفلت کنیم، گفت: هر حلقومی که در جامعه سخن از اختلاف و تفرقه بگوید، در عمل به تقویت جبهه دشمن کمک می‌کند و باید مراقب بود اختلاف‌افکنی به ابزار دشمن برای تضعیف وحدت ملی تبدیل نشود.

حضور مردم در میدان؛ مهم‌ترین ظرفیت تربیتی کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف اظهار کرد: مهم‌ترین مزیت حضور مردم در میدان، تنها بُعد سیاسی یا اجتماعی آن نیست، بلکه ظرفیت تربیتی آن اهمیت بیشتری دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با بیان اینکه در سال‌های اخیر بارها درباره نسل جدید و فاصله گرفتن آنها از برخی اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی صحبت شده است، اما وقتی همین نسل در میدان حاضر می‌شود و با شعارهایی مانند «لبیک یا خامنه‌ای» حضور خود را نشان می‌دهد، مشخص می‌شود که ظرفیت تربیتی جامعه همچنان زنده است، افزود: یکی از وظایف اصلی جامعه، خانواده، مدرسه، دانشگاه و حوزه‌های علمیه، تربیت صحیح نسل جدید است و حضور مردم در این مقاطع می‌تواند به‌عنوان یک فرصت تربیتی بزرگ مورد استفاده قرار گیرد.

بایرامی با اشاره به فشارهای دوران امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: فشار شدید حکومت وقت بر آن حضرت به این دلیل بود که حاکمان می‌دانستند مسئله مهدویت و ظهور منجی، ظرفیت بزرگی برای ایجاد تحول در جامعه اسلامی دارد.

به گفته وی، امروز نیز برخی مقامات رژیم صهیونیستی در اظهارات خود تلاش کرده‌اند مقابله با جمهوری اسلامی را در چارچوب جلوگیری از ظهور حضرت مهدی(عج) تبیین کنند و این نشان می‌دهد موضوع مهدویت و انتظار، در تحلیل دشمنان نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به باور منجی‌گرایی در ادیان و مکاتب مختلف بیان کرد: انتظار منجی در میان ادیان مختلف وجود دارد، اما در مکتب تشیع این اعتقاد با دلایل و مستندات روشن و با معرفی دقیق حضرت مهدی(عج) دنبال می‌شود.

وی با اشاره به تحلیلی درباره ظرفیت‌های شیعه گفت: برخی تحلیلگران معتقدند شیعه از دو بال «انتظار» و «شهادت» برخوردار است؛ انتظاری که جامعه را در حالت آمادگی و حرکت نگه می‌دارد و فرهنگ شهادت که مردم را در میدان حاضر می‌کند.

انتهای پیام/  


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

وزارت جهاد کشاورزی برای احیای باغات لیموترش هرمزگان ورود کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و اقتصاد دریا اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی و مدیران این وزارتخانه در هرمزگان باید به تصمیم‌های مؤثر برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان منجر شود.

وی با اشاره به وضعیت باغات لیموترش هرمزگان افزود: لیموترش یکی از محصولات مهم و دیرینه استان است، اما شیوع آفات در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از این سرمایه را با مشکل مواجه کرده و عمر اقتصادی درختان را کاهش داده است.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بر ضرورت ورود جدی وزارت جهاد کشاورزی برای احیای این باغات تأکید کرد و گفت: مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مجموعه‌های تخصصی باید برای شناسایی و کنترل آفات و آفت‌زدایی باغات برنامه جدی داشته باشند و در صورت نیاز از تجربیات و دستاوردهای مراکز تحقیقاتی سایر کشورها نیز استفاده شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده اصلاح الگوی کشت را از دیگر ضرورت‌های کشاورزی هرمزگان دانست و اظهار کرد: استان از سواحل گسترده، اراضی ساحلی و منابع آب شور برخوردار است و باید با استفاده از دانش و فناوری روز، ظرفیت کشت‌های سازگار با شوری و شرایط اقلیمی منطقه را توسعه داد.

وی همچنین بر توسعه صید فراسرزمینی تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی مناسب، استفاده از ظرفیت‌های قانونی و همکاری‌های منطقه‌ای می‌توان از ظرفیت شناورهای دارای توان فعالیت در آب‌های دور و مناطق مجاز صید، بهره بیشتری گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در ادامه خواستار تسریع در جبران خسارت واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از جمله مرغداری‌ها شد و افزود: بسیاری از بهره‌برداران خسارت‌دیده توان مالی کافی برای بازگشت سریع به چرخه تولید را ندارند و با وجود برآورد خسارت‌ها و طرح وعده‌هایی برای حمایت، پرداخت و اجرای این حمایت‌ها باید با سرعت بیشتری انجام شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده توسعه پرورش ماهی در قفس را نیز از ظرفیت‌های مهم هرمزگان عنوان کرد و گفت: این استان قابلیت‌های طبیعی مناسبی برای توسعه آبزی‌پروری دریایی دارد و حمایت هدفمند از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان این بخش می‌تواند به افزایش تولید، ایجاد اشتغال، تأمین نیاز بازار و تقویت اقتصاد دریامحور منجر شود.

وی تأکید کرد: هرمزگان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات، گردشگری و اقتصاد دریا ظرفیت‌های کم‌نظیری دارد که باید با برنامه‌ریزی علمی و حمایت اجرایی، از ظرفیت بالقوه به ثروت و اشتغال پایدار تبدیل شود.

انتهای پیام/864  




 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۶ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 ۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی مغز داشته باشد.