قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

استاندار کرمانشاه: بانک‌های خصوصی نسبت مصارف به منابع را رعایت کنند / منابع مردم استان نباید خارج از کرمانشاه مصرف شود

استاندار کرمانشاه در نشست شورای هماهنگی بانک‌های خصوصی استان با اشاره به دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر لزوم رعایت حداقل ۵۰ درصد نسبت مصارف به منابع، از عملکر...
 استاندار کرمانشاه: بانک‌های خصوصی نسبت مصارف به منابع را رعایت کنند / منابع مردم استان نباید خارج از کرمانشاه مصرف شود



۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سجاد رضوی، معاون درمان وزیر بهداشت و درمان، در آیین بزرگداشت پزشک به عنوان عهد طبیب در مجتمع فدک اردبیل اظهار کرد: بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی پزشکان، اعتماد عمومی و همراهی با مردم است که در صحنه‌های مختلف، نمودی از این تعامل و همگرایی را شاهد هستیم. 

وی افزود: کار پزشک دارای تقدس و اعتبار بالاست و جامعه پزشکی به این ویژگی‌ها و برجستگی‌ها افتخار می‌کند و در انجام مسئولیت سنگین خود با قدرت و صلابت در صحنه‌ها حاضر است. 

معاون درمان وزیر بهداشت و درمان ادامه داد: مردم ما سال سختی را سپری کردند و پزشکان ما در حوادث و سوانح مختلف در سال گذشته و سال جاری در صحنه بوده و با صبوری و غیرتمندی انجام وظیفه کردند. 

رضوی به افزایش بار مراجعات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اشاره کرد و تصریح کرد: به رغم برخی کمبودها و کاستی‌ها، وزارت بهداشت تلاش کرد تا نارسایی و کمبودی در تجهیزات و دارو به وجود نیاید و مردم به راحتی در مراکز درمانی و بیمارستانی خدمات دریافت کنند. 

رضوی استان اردبیل را جزو استان‌های موفق کشور در تربیت نیروهای متخصص و کاربلد توصیف کرد و خاطرنشان کرد: ما به وجود پزشکان برجسته و ارزشمند در این استان افتخار می‌کنیم و یقین داریم از این ظرفیت برای پرورش نسل آینده استفاده خواهد شد.

 وی در ادامه به مشکلات توزیع پزشکان با اولویت مناطق محروم اشاره کرد و بیان کرد: با توجه به طولانی بودن زمان تحصیل یک پزشک تا 10 سال، قطعاً ورود او به حوزه شغل و کسب درآمد و ازدواج و تشکیل خانواده، زمانی طولانی‌تر خواهد بود؛ در حالی که یک کارمند بانک با 10 سال سابقه می‌تواند درآمد مناسب و مکفی داشته باشد. 

وی افزود: مبلغ ویزیت یک پزشک عمومی، 300 هزار تومان است؛ در حالی که بیان این رقم دردآور بوده و باورنکردنی است و بخشی از این مبالغ برای بیماران نیز از سوی بیمه‌ها محاسبه می‌شود. 

معاون درمان وزیر بهداشت و درمان با اعلام رقم دریافتی یک پزشک متخصص در طول ماه گفت: پزشک متخصص ما با حضور در مناطق محروم، 25 تا 26 میلیون تومان دریافتی دارد و در طول سال نیز یک یا دو بار کارانه دریافت می‌کند. 

وی افزود: این رقم دریافتی حتی هزینه رفت و آمد او نمی‌شود؛ در حالی که عده‌ای می‌خواهند پزشکان را در مقابل بیماران قرار دهند. تمامی پزشکان به تعهدات خود به راحتی عمل می‌کنند، اما از متولیان انتظار دارند منابع درآمدی آنها را به معنای واقعی افزایش دهند.

معاون درمان وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: دولت و مجلس باید در این حوزه ورود پیدا کند؛ چرا که با این پرداختی‌های اندک، هیچ پزشکی راغب به حضور در مناطق محروم و حتی در شهرهای بزرگ نمی‌شود و ما با یک تغییر شغل در جامعه پزشکی روبرو هستیم.

رضوی تصریح کرد: اکثر پزشکان جوان فاقد مسکن و سرپناه مناسب برای تشکیل خانواده هستند و به هیچ وجه با حقوق پایین نمی‌توانند امرار معاش کنند.

 وی افزود: نتیجه این پرداختی‌های اندک و حقیر در بی‌رغبتی، بی‌حالی و افسردگی پزشکان نمود پیدا می‌کند و برخی از این پزشکان نیز راغب به ادامه تحصیل در خارج از کشور شده و عده‌ای از اطبا نیز کار طبابت را رها کرده و وارد مدیریت شرکت‌ها و ساخت‌وساز می‌شوند.

افزایش سرسام‌آور تجهیزات و دستگاه‌های پزشکی در ایران

وی ضرورت تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را به رغم تشدید تحریم‌ها و برخی گرفتاری‌های ایام جنگ یادآور شد و اظهار کرد: در سال 1402، منابعی که در اختیار ما برای خرید تجهیزات گذاشته می‌شد، امکان خرید 470 دستگاه تجهیزات سنگین پزشکی را داشت که نظیر آن ام‌آرآی، رادیوتراپی و سی‌تی‌اسکن بوده است. 

وی گفت: با اعتبارات امروز، ما حتی نمی‌توانیم برای دو استان تجهیزات خریداری کنیم؛ چرا که اوضاع تحریم‌ها، رقم 12 میلیارد را به 640 میلیارد تومان در خرید تجهیزات افزایش داده، اما با این رقم نمی‌توان حتی تجهیزات بهداشتی-پزشکی مناسبی را خریداری کرد. 

رضوی تمرکززدایی از برخی شهرهای بزرگ را در واگذاری تجهیزات بیمارستانی یادآور شد و ادامه داد: تمرکز ما بیشتر بر استان‌های کمتر توسعه‌یافته نظیر سیستان و بلوچستان و ایلام است تا در این مناطق با تجهیز بیمارستان‌ها به دستگاه‌های پیشرفته، از اعزام بیماران جلوگیری کنیم. 

رضوی ادامه داد: هزینه اعزام بیمار به پایتخت و سایر شهرهای بزرگ، نه تنها گرفتاری برای خانواده به همراه دارد، بلکه گاه مشکلات و گرفتاری‌ها به متلاشی شدن خانواده‌ها نیز منجر شده است.

وی در مورد اجرای پزشک خانواده نیز گفت: از اردیبهشت‌ماه سال گذشته، اجرای این طرح آغاز شده و معتقدیم مرحله به مرحله این طرح را می‌توانیم به پیش ببریم.

معاون درمان وزیر بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: در حال حاضر، در 64 شهر کشور طرح پزشک خانواده در حال اجراست و منابع مالی آن با مشکلاتی روبرو بود که انتظار می‌رود در ماه‌های آینده این نارسایی‌ها برطرف شود. 

رضوی افزود: تنها راه برقراری عدالت در حوزه سلامت و بهداشت و دسترسی مردم به خدمات بهتر، اجرای پزشک خانواده است که در 120 کشور دنیا نتایج خوب و موفقی را داشته است.

انتهای پیام/132  




 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد

آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۱۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...

 شروط صنعا برای ریاض
۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...