قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

نیویورک تایمز: شبح اپستین در تعقیب ترامپ؛ بحران سیاسی برای دولت آمریکا

نیویورک تایمز با اشاره به جلسه محرمانه کاخ سفید برای بررسی نحوه تعامل با پیامد‌های پرونده اپستین، نوشت که ممکن است اطلاعات خطرناکی از این پرونده فاش شود که م...
 نیویورک تایمز: شبح اپستین در تعقیب ترامپ؛ بحران سیاسی برای دولت آمریکا



۶ ساعت قبل / سایت مشرق

هرگز بیمار روانی به وخامت حال ترامپ ندیده‌ام!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی دالان اظهارات جان گارتنر، استاد روان‌پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز و تحلیلگر روانشناسی سیاسی ار منتشر کرد که معتقد است:

از کجا می‌دانید ترامپ واقعاً بیماری روانی دارد؟ صادقانه بگویم در ۴۰ سال کار بالینی و نزدیک به ۳۰ سال تدریس به رزیدنت‌های روان‌پزشکی، هرگز با بیماری به بدحالی دونالد ترامپ مواجه نشده‌ام.

چیزی که الان اوضاع را بحرانی کرده، توهمات او برای تبدیل شدن به یک فاتح نظامی است. او خودش را با ناپلئون، اسکندر مقدونی و سزار مقایسه می‌کند. خب، همه این مردان چه ویژگی مشترکی دارند؟ جدا از اینکه از مردان بزرگ تاریخ بودند، همه‌شان جهانگشایانی نظامی بودند. و به نظر من او دارد زمینه‌سازی می‌کند؛ دارد ذهن ما را برای یک جنگ هسته‌ای آماده می‌کند.

او می‌خواهد اول خودش دست به دکمه ببرد، چون این کار او را به عنوان قدرتمندترین و ویرانگرترین رهبر نظامیِ تاریخ بشر ثبت می‌کند؛ و این دقیقاً چیزی است که به او لذت می‌دهد. به خاطر سادیسمی که دارد، واقعاً از نابود کردن همه چیز، آسیب زدن به مردم و احساس قدرت از این طریق، لذت فوق‌العاده‌ای می‌برد. حالا هم که در داخل با مشکلات بیشتری روبرو شده، آمار نظرسنجی‌هایش افت شدید کرده، اوضاع اقتصاد خراب است، و حتی ممکن است کنترل هر دو مجلس کنگره را از دست بدهد.

اگر این‌طور شود، تنها قدرتی که دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند خدشه‌ای به آن وارد کند چیست؟ حتی اگر ما هر دو مجلس کنگره را در دست داشته باشیم، او همچنان فرمانده کل قواست، و او می‌خواهد از این اختیار طوری استفاده کند که بهش احساس اقتدار بدهد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رئیس جمهور جنگ افروز آمریکا درتلاش برای پاسخ به منتقدان: چاره ایی جز حمله به ایران نداشتم!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ترامپ اظهار داشت: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و ما تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم.

وی توضیح داد: ما هیچ انتخاب دیگری نداشتیم، من این کار را 100 بار دیگر هم تکرار می‌کردم و آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.

رئیس جمهور جنیاتکار آمریکا ادعا کرد: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و کل خاورمیانه را نابود می‌کرد.


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.

 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۱۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.