قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۶

هیچ اظهارنظر غیررسمی در خصوص کنکور اعتبار ندارد / تاکید بر عدم تغییر قانون تاثیر معدل در کنکور

ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی پیرو دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی داوطلبان و خانواده‌های آنان اطلاعیه‌ای را جهت تنویر افکار عمومی صادر کرد.
 هیچ اظهارنظر غیررسمی در خصوص کنکور اعتبار ندارد / تاکید بر عدم تغییر قانون تاثیر معدل در کنکور



۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

میزان تاثیر معدل در کنکور ۱۴۰۵ چقدر است؟

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش، ضمن بیان این مطلب با اشاره به نحوه محاسبه نمره کل آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۵ نیز سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد در نمره کل داوطلبان تأثیر دارد.

وی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از سهم ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص دارد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: امسال تأثیر سوابق تحصیلی پایه یازدهم به صورت مثبت خواهد بود؛ به این معنا که اگر نمرات پایه یازدهم موجب بهبود نتیجه و رتبه داوطلب شود، در نمره کل وی لحاظ خواهد شد و در غیر این صورت، ۶۰ درصد سهم سوابق تحصیلی صرفاً از نمرات پایه دوازدهم محاسبه می‌شود.

محمدی با بیان اینکه این شیوه برای سه گروه آزمایشی اصلی اعمال می‌شود، گفت: در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، سهم سوابق تحصیلی ۳۰ درصد خواهد بود.

وی با اشاره به تغییرات انجام‌شده در فرآیند برگزاری آزمون‌ها خاطرنشان کرد: اگرچه از نظر میزان تأثیر سوابق تحصیلی تغییر زیادی نسبت به سال قبل ایجاد نشده است، اما در زمینه برگزاری آزمون، اقداماتی انجام داده‌ایم که به نظر می‌رسد تاکنون نتایج بسیار قابل قبولی به همراه داشته است.


۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷ / خبرگزاری دانشجو

مخبر دزفولی: اصلاح سهمیه‌های کنکور به کجا رسید؟ + فیلم

محمدرضا مخبر دزفولی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس فرهنگستان علوم در گفتگو با SNN TV در خصوص آخرین وضعیت اصلاح سهمیه های کنکور گفت: در آخرین جلسه شورا عالی قبل از جنگ بحث ساماندهی سهمیه‌های کنکور را مطرح کردم که این ساماندهی به نفع کشور است که سهمیه‌ها را ساماندهی کنیم.

وی افزود: مسئول آن وزارت بهداشت و وزارت علوم هستند که پیشنهاد را به شورای عالی انقلاب فرهنگی بیاورند که فکر می‌کنم که پیشنهاد‌هایی را آماده کردند که در شرایط مناسب کشور بعد از موفقیت بر دشمنان در جنگ تحمیلی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار خواهد گرفت.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 

 


۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶ / خبرگزاری دانشجو

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهار مصوبه این شورا درباره «الحاق اعضای جدید به هیئت امنای مجتمع علمی، فرهنگی و تاریخی ربع رشیدی»، «انتخاب نمایندگان شورا در مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی»، «تعیین عضو جدید شورای تخصصی حوزوی» و «ترمیم ترکیب اعضای هیئت مؤسس دانشگاه غیردولتی – غیرانتفاعی عدالت» را برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهار مصوبه این شورا درباره «الحاق اعضای جدید به هیئت امنای مجتمع علمی، فرهنگی و تاریخی ربع رشیدی»، «انتخاب نمایندگان شورا در مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی»، «تعیین عضو جدید شورای تخصصی حوزوی» و «ترمیم ترکیب اعضای هیئت مؤسس دانشگاه غیردولتی – غیرانتفاعی عدالت» را برای اجرا ابلاغ کرد.

متن مصوبات به شرح زیر است:

فرهنگستان علوم پزشکی

فرهنگستان زبان و ادب فارسی

مجتمع علمی، فرهنگی و تاریخی ربع رشیدی

ماده واحده «الحاق دو بند به ماده ۶ اساسنامه مجتمع علمی، فرهنگی و تاریخی ربع رشیدی» که در جلسه ۹۲۶ مورخ ۱۴۰۵/۰۲/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۵۷۰ شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­‌گردد:

«ماده واحده- دو عضو جدید به ترکیب اعضای هیئت امنای مجتمع علمی، فرهنگی و تاریخی ربع رشیدی در قالب الحاق دو بند به ماده ۶ اساسنامه آن (مصوب جلسه ۵۰۱ مورخ ۰۸/۰۵/۱۳۸۱ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی) به شرح ذیل اضافه می­‌گردند:

۱۴- رئیس فرهنگستان علوم پزشکی

۱۵- رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی»

مسعود پزشکیان

رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی در خارج از کشور

ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی» که در جلسه ۹۲۶ مورخ ۲۲/۰۲/۱۴۰۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۵۷۶ شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:

«ماده واحده- به‌موجب بند ۱ ماده ۶ اساسنامه مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی در خارج از کشور (مصوب جلسه ۵۷۴ مورخ ۲۷/۱۲/۱۴۰۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی) آقایان: محمدرضا مخبر دزفولی و مرتضی میرباقری به‌عنوان نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی به مدت چهار سال برای عضویت در شورای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی آن مرکز انتخاب می‌شوند».

مسعود پزشکیان

رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

شورای تخصصی حوزوی

ماده واحده «انتخاب عضو جدید شورای تخصصی حوزوی» که در جلسه ۹۲۶ مورخ ۱۴۰۵/۰۲/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۵۷۶ شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­‌گردد:

«ماده واحده- با استناد به بند ۱۰ ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی (مصوب جلسه ۸۹۷ مورخ ۰۸/۱۲/۱۴۰۲ شورای عالی)؛ آقای حسین رحیمیان به‌جایگزینی آقای محمود رجبی ‎دوانی برای مدت ۳ سال به­عنوان عضو شورای تخصصی حوزوی، انتخاب می‌شود».

مسعود پزشکیان

رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دانشگاه غیردولتی – غیرانتفاعی عدالت

ماده واحده «ترمیم ترکیب اعضای هیئت مؤسس دانشگاه غیردولتی – غیرانتفاعی عدالت» که در جلسه ۹۲۶ مورخ ۱۴۰۵/۰۲/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۵۷۷ شورای معین این شورا به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:

«ماده واحده- با استناد به ماده ۶ اساسنامه دانشگاه غیردولتی – غیرانتفاعی عدالت (مصوب جلسه ۷۱۳ مورخ ۱۳۹۱/۳/۱۶ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی)؛ آقای علیرضا جمشیدی عضو فعلی هیئت مؤسس این دانشگاه به عنوان رئیس هیئت مؤسس و آقایان: سیدمحمدباقر هاشمی شاهرودی، عبدالحسین خسروپناه، عبدالرضا ایزدپناه و محسن اسماعیلی به جایگزینی آقایان: سیدمحمود هاشمی شاهرودی، خلیل قبله‌ای خویی، پرویز داوودی و سیامک ره‌پیک برای عضویت در هیئت مؤسس این دانشگاه؛ برای مدت سه سال انتخاب می‌شوند.

تبصره- دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی هرساله نسبت به ارزیابی عملکرد دانشگاه، مطابق مفاد اساسنامه؛ اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد».

مسعود پزشکیان

رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی