قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۵۰۰ تن هندوانه از مزارع کهگیلویه

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه از کشت هندوانه در ۱۵۴ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
 پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۵۰۰ تن هندوانه از مزارع کهگیلویه



۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تأکید بر برخورد بازدارنده با نانوایی‌های متخلف در کهگیلویه و بویراحمد

احسان عسکری در نشست کارگروه گندم، آرد و نان با اشاره به ضرورت نظارت دقیق بر نحوه توزیع و مصرف آرد سهمیه‌ای اظهار کرد: نانوایی‌هایی که آرد سهمیه‌ای را به فروش می‌رسانند باید با برخورد قانونی مواجه شوند.

عسکری تصریح کرد: در صورت احراز تخلف، باید سهمیه آرد این نانوایی‌ها کاهش یابد یا جریمه مالی برای آنها در نظر گرفته شود تا برخورد با تخلفات جنبه بازدارنده داشته باشد.

وی با تأکید بر لزوم رصد دقیق جریان‌های مالی مرتبط با نانوایی‌ها گفت: باید تراکنش‌های مشکوک مرتبط با نانوایی‌های متخلف به‌صورت دقیق بررسی و پایش شوند تا از هرگونه تخلف و انحراف در توزیع آرد یارانه‌ای جلوگیری شود.

معاون اقتصادی اداره کل اطلاعات استان نیز بر ضرورت جدی گرفتن تخلفات حوزه آرد و نان تأکید کرد و گفت: نیروهای نظارتی دستگاه‌های اجرایی باید به وظایف قانونی خود در زمینه نظارت عمل کنند.

وی افزود: موضوع تخلفات در حوزه آرد و نان باید با جدیت بیشتری دنبال شود و دستگاه‌های مسئول در چارچوب وظایف قانونی خود، نظارت مؤثرتری بر عملکرد نانوایی‌ها داشته باشند.

جریمه‌های معمول بازدارندگی کافی ندارد

فرماندار بویراحمد نیز با اشاره به ضرورت برخورد مؤثر با تخلفات نانوایی‌ها گفت: جریمه‌های معمول تأثیر چندانی ندارد و برای نانوایی‌هایی که بر ادامه تخلف اصرار دارند باید برخورد جدی‌تر و بازدارنده‌تری اعمال شود.

عباس بهشتی افزود: در برخی موارد زمانی که با تخلفات برخورد می‌کنیم، فشارهایی برای جلوگیری از ادامه روند برخورد وجود دارد، اما این مسائل نباید مانع نظارت های مستمر و انجام وظایف قانونی دستگاه‌های مسئول شود.

بهشتی همچنین خواستار بررسی دقیق عملکرد کارتخوان‌های نانوایی‌ها شد و گفت: کارت‌هایی که به صورت غیرقانونی و غیرواقعی در کارتخوان‌ها کشیده می‌شوند باید شناسایی و با متخلفان برخورد شود.

فرماندار بویراحمد افزود: لازم است تراکنش‌های ثبت‌شده در کارتخوان نانوایی‌ها به‌صورت دقیق بررسی شود تا موارد غیرواقعی و تخلفات احتمالی شناسایی و مشمول برخورد قانونی شوند.

مسئولان حاضر بر ضرورت همکاری و هماهنگی بیشتر دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای جلوگیری از انحراف آرد یارانه‌ای و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان، همچنین تقویت نظارت میدانی بر نانوایی‌ها، کنترل سهمیه‌های آرد، جلوگیری از فروش آرد سهمیه‌ای، بررسی تراکنش‌های کارتخوان‌ها و برخورد مؤثر با نانوایی‌های متخلف تاکید کردند.


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مرگ دو زن جوان در تصادف تیبا با کامیون هندوانه در بزرگراه امام علی(ع)

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی سخنگوی آتش نشانی تهران با اشاره به اعلام حادثه در ساعت ۱ نیمه شب و اعزام دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل گفت:در محل مشاهده شد یک دستگاه تیبا به دلیل نامشخصی به هنگام حرکت با قسمت عقب یک دستگاه خاور که بار میوه حمل می‌کرده برخورد کرده و منحرف شده و با یک خودروی لیفان هم برخورد کرده است.

به گفته او، راننده لیفان و خاور مشکلی نداشتند اما زمانی که آتش‌نشانان به محل رسیدند دو تا خانم جوان ۲۲ و ۲۵ ساله از خودرو تیبا به بیرون پرت شده و به تایید عوامل اورژانس هر دو نفر جان باخته بودند.

وی افزود: یک خانم ۳۰ ساله هم در قسمت صندلی جلو سمت شاگرد داخل خودرو محبوس بود که آتش نشانان قطعات خودرو را برش داده و این خانم را خارج کردند که خوشبختانه زنده بود اما دچار مصدومیت‌های شدیدی شده بود و سریعاً تحویل اورژانس شد.




 فرمانده نداجا به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

فرمانده نداجا به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

امیردریادار شهرام ایرانی: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایت...

 سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر
۴۰ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر

همشهری/ «آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ترامپ از «تحریم‌های سخت و شکننده اقتصادی» علیه ایران گفته است. این یعنی چه؟ بازگشت از میدان به اقتصاد. شکست مطلق در میدان و دیپلماسی و حالا دوباره به همان ابزاری برگشته که پیش از ج

 پیش‌بینی وضعیت جوی ۵ روز آینده؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۸ استان
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

پیش‌بینی وضعیت جوی ۵ روز آینده؛ رگبار و رعدوبرق شدید در ۸ استان

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در ۸ استان خبر داد و گفت: وزش باد شدید و گردوخاک نیز در برخی مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.

 بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!
۵۲ دقیقه قبل / سایت رکنا

بنزین گران تر می شود، اما با چه کیفیتی؟/ ورود متانول به بنزین و یک سؤال بزرگ برای میلیون ها راننده / شرکت نفت ستاره خلیج فارس شفاف سازی کند!

رکنا اقتصادی: در شرایطی که دولت و وزارت نفت با کمبود تولید بنزین، دشواری واردات و سناریوهای تغییر نرخ و سهمیه سوخت روبه رو هستند، خبر استفاده از متانول در بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس، یک نگرانی تازه را به پرونده پرچالش بنزین اضافه کرده است؛ نگرانی از اینکه در آینده نزدیک، شهروندان نه تنها باید برای بنزین بیشتر بپردازند، بلکه همچنان ندانند دقیقاً چه سوختی، با چه ترکیبی و با چه تبعاتی برای خودروهایشان دریافت می کنند.

 دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود
۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود

یک روزنامه آمریکایی فاش کرد که وزیر ارتش ایالات متحده به علت درگیری با وزیر جنگ این کشور، پنتاگون را ترک می کند.

 سازمان تجارت دریایی بریتانیا: افزایش ۲۷ درصدی شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز طی هفته گذشته/ سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است/ ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۳۰ دقیقه قبل / سایت انتخاب

سازمان تجارت دریایی بریتانیا: افزایش ۲۷ درصدی شمار کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز طی هفته گذشته/ سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است/ ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...