قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

قطار استعفاهای سریالی بر اثر شکست از ایران به رژیم صهیونیستی رسید / استعفای فرمانده ارشد عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

 «یسرائیل شومر»، سرتیپ و فرمانده تیپ عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، در پی آغاز تحقیقات علیه خود، از سمتش کناره‌گیری کرد و خواستار پایان خدمت خود شد.
 قطار استعفاهای سریالی بر اثر شکست از ایران به رژیم صهیونیستی رسید / استعفای فرمانده ارشد عملیات ارتش رژیم صهیونیستی



۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مقاومت به رویای نتانیاهو پایان می‌دهد؛ درخواست برای حفظ سلاح در عراق - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کارشناسان و صاحبنظران و سیاستمداران عراقی، بر ضرورت حفظ سلاح مقاومت با توجه به توطئه‌ های خطرناک آمریکایی صهیونیستی و ایستادگی دولت عراق در برابر فشارهای دولت تروریست آمریکا و ضرورت حفظ سلاح مقاومت برای مقابله با این توطئه ها تاکید می‌کنند. نجباء: فتنه‌انگیزی آمریکا در عراق ناکام ماند ادامه تهدیدها علیه عراق؛ چرا سلاح مقاومت خط قرمز است؟ عراق| تبرئه یک مدیر اطلاعات حشد شعبی

راهبرد رژیم صهیونیستی در ارتباط با آنچه «نقشه خاورمیانه جدید» می‌خواند، شامل خالی کردن کامل منطقه از گروه‌های مقاومت است و صهیونیستها در این زمینه از حمایت کامل دولت تروریست آمریکا بهره می برند.

در همین راستا، دولت آمریکا با فشار دونالد ترامپ رئیس تروریست و جنایتکار دولت آمریکا برای تحقق جاه‌طلبی‌های دوست و همپیمانش،‌بنیامین نتانیاهو، در حال زمینه‌سازی در منطقه برای دور کردن مقاومت و پایان دادن به وجود سلاح آن است؛ موضوعی که دولت کنونی عراق نیز با تعیین مهلتی مشخص تحت پوشش آنچه «انحصار سلاح در دست دولت» می خواند، در حال اقدام روی آن است، آن هم در حالی که این سلاح عامل اصلی حفظ کشور و تضمین بقا و استمرار آن پس از مقابله با تروریسم داعشی و تقدیم هزاران شهید در راه عراق بوده است.

از این رو، فراخوان‌های متعددی از سوی جریان‌های مختلف سیاسی برای حفظ مقاومت و عدم تن دادن به خواسته‌های آمریکا که در راستای تحقق جاه‌طلبی‌های نتانیاهو و طرح موسوم به «کشور اسرائیل» صورت می‌گیرد، مطرح شده است.

«سلام حسین»، از رهبران سازمان بدر، در گفتگو با پایگاه عراقی «المعلومه» خاطر نشان کرد که تلاش‌هایی برای یکسان دانستن سلاح باندهای تبهکار با سلاح مقاومت ملی که از عراق دفاع کرد، در جریان است که تفکیک میان این دو را ضروری کرده است.

وی در اشاره به این مسئله گفت: تفاوت و تضاد بزرگی میان سلاح بی‌ضابطه و سلاحی که اساساً برای دفاع از میهن ایجاد و به دست گرفته شده، وجود دارد.

سلام حسین هشدار داد: آنچه اکنون در حال رخ دادن است، تلاشی از سوی رژیم صهیونیستی برای برهم زدن معادلات و بازارگرمی با هدف خلع سلاح مقاومت و پیشبرد طرح صهیونیستی-آمریکایی در منطقه در راستای تضمین تشکیل رژیم جعلی اسرائیل از نیل تا فرات است.

وی خاطر نشان کرد که طرح مذکور ابتدا با جنبش مقاومت حزب‌الله در لبنان، جنبش مردمی انصارالله در یمن و نیروهای مقاومت در سوریه آغاز شد.اهداف روشن و مشخصی وجود دارد که دولت عراق نباید در برابر آنها فریب بخورد، به‌ویژه اینکه عراق همچنان تحت اشغال است و طبق منشور سازمان ملل متحد، ملت‌ها حق دارند با ابزارهای موجود در برابر اشغالگری مقاومت کنند.

«زهیر الجلبی» نماینده سابق پارلمان عراق نیز تصریح کرد که تلاش برای جمع‌آوری سلاح مقاومت، به‌ویژه در سایه تداوم اشغالگری خارجی در خاک عراق، گزینه درستی از سوی الزیدی(نخست وزیر عراق) نیست.

ولی تاکید کرد: مقاومت نمی‌تواند در سایه حضور اشغالگران سلاح خود را تحویل دهد؛علاوه بر آنکه، حرکت به سمت گزینه خلع سلاح مقاومت باید پیش از هر چیز با تقویت ارتش همراه باشد، اقدامی که دولت تروریست آمریکا با آن مخالفت می‌کند.

الجلبی با اشاره به تلاش دولت آمریکا برای ضعیف نگه داشتن عراق از نظر نظامی و دفاعی هم‌زمان با تکاپوی آن برای نابودی مقاومت، خاطر نشان کرد: تاریخ سرشار از تجربه‌هایی است که ثابت می‌کند آمریکا هرگز در کنار عراق نایستاده، بلکه خود عامل پیدایش تروریسم داعشی و تسلط آن بر بخش‌های وسیعی از کشور در بیش از یک دهه گذشته بوده است.

از سوی دیگر «عدنان الطیار» سرلشکر بازنشسته، کارشناس نظامی ابراز عقیده کرد که تنش‌آفرینی علیه سلاح مقاومت توجیهی ندارد و برنامه‌های خارجی پشت آن نهفته است؛ به‌ویژه اینکه این سلاح بزرگ‌ترین نقش را در نابودی باندهای جنایتکار و تروریستی داعش و حفاظت از روند سیاسی کشور ایفا کرد، آن هم در دورانی که ارتش فاقد دکترین نظامی بود و نیروهای آن صرفاً برای دریافت حقوق به آن پیوسته بودند.

وی تصریح کرد: اولویت‌های دولت برای دستیابی به حاکمیت کامل ملی باید با تکمیل تسلیح ارتش عراق به پیشرفته‌ترین تسلیحات زمینی، هوایی و دریایی آغاز شود و سپس برای خروج کامل نیروهای ترکیه و آمریکا از خاک عراق اقدام شود.

در پایان گفت که دولت تروریست آمریکا با آگاهی از نقش بسیار راهبردی حشد شعبی و گروههای مقاومت در خنثی سازی توطئه های شوم علیه عراق به شدت تلاش می کند با ابزارهایی همچون فشارها و تهدید به تحریم، دولت عراق را به اجرای خواسته های زیاده خواهانه خود در خلع سلاح این گروهها وادار کند.

انتهای پیام/  


۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مصر، اسرائیل را از نقشه آموزشی حذف کرد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه 14 رژیم صهیونیستی اعلام کرد وب‌سایت خبری مصری «Cairo24» در نقشه‌ای مرتبط با نظام جدید دیپلم متوسطه مصر، در شمال شرق این کشور نام «فلسطین» را درج کرده و نامی از اسرائیل نبرده است.

این رسانه اسرائیلی انتشار این نقشه را با توجه به روابط دیپلماتیک و توافق صلح مصر و اسرائیل از سال 1979، قابل توجه دانست و خواستار واکنش تل‌آویو شد. بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی

انتهای پیام/  


۲۸ دقیقه قبل / سایت مشرق

واشنگتن به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان است

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان، امروز جمعه در بیانیه‌ای، اقدام جدید وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا در بازگرداندن نام این جنبش به فهرست تحریم‌ها را محکوم کرد و آن را حلقه‌ای از سیاست‌های مستمر واشنگتن برای هدف قرار دادن مقاومت و محاصره سیاسی، مالی و امنیتی آن توصیف نمود.

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای الزام رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف تجاوزات، به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان و تغییر مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله تأکید کرد که "رابطه برادرانه" خود با جمهوری اسلامی ایران را مایه افتخار میداند و یادآور شد که ایران در بازسازی لبنان پس از جنگ ۲۰۰۶ نقش داشته است.

حزب‌الله در ادامه، ایالات متحده را فاقد «اهلیت اخلاقی و قانونی» برای صدور حکم درباره دیگران دانست و به سابقه جنایت‌های آمریکا در ویتنام، افغانستان، عراق، حمایت از نسل‌کشی در غزه و تجاوز به ایران اشاره کرد و آن را «ام‌الارهاب جهان» (سردمدار تروریست‌های جهان) خواند.

این جنبش در پایان تأکید کرد که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ظالمانه، هرگز مقاومت را از دفاع از خاک و حاکمیت لبنان باز نخواهد داشت و مقاومت بخشی اصیل از تاریخ، حال و آینده لبنان باقی خواهد ماند.




 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۲۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد

ایالات متحده تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد و سه مقام مرتبط با یک سازمان دولتی که روابط کوبا با فعالان همبستگی خارجی را ترویج می‌دهد، به همراه ۹ نهاد دولتی...

 ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم

سایت «المانیتور» گزارش داد که تهدیدات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت و ناخرسندی مسقط شده است.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.