قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

دستگیری عامل تیراندازی منجر به قتل غیرعمد در روستای کلچون بهمئی

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و دستگیری عامل تیراندازی منجر به قتل غیرعمد در روستای کلچون شهرستان بهمئی خبر داد.
 دستگیری عامل تیراندازی منجر به قتل غیرعمد در روستای کلچون بهمئی



۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ملت ایران مسیر عزت و اقتدار را با قدرت ادامه می‌دهد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج،حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی در آئین  گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب، از حضور و همراهی مردم، مسئولان، نیروهای نظامی و انتظامی و روحانیون در مراسم‌های مرتبط قدردانی کرد و اظهار کرد: در دوران غیبت، هدایت و مدیریت جامعه اسلامی بر عهده فقهای جامع‌الشرایط است و انقلاب اسلامی نیز با اتکا به همین مبنا، از مراحل دشوار و سرنوشت‌ساز عبور کرده است.

وی با اشاره به پیشینه مبارزاتی رهبر شهید انقلاب در دوران حکومت پهلوی عنوان کرد: ایشان از چهره‌های مؤثر نهضت امام خمینی(ره) بود و در مسیر مبارزه، زندان و تبعید را تحمل کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در مقاطع مختلف، نقش مهمی در تقویت و پیشبرد اهداف انقلاب ایفا کرد.

حسینی افزود: هدایت کشور در سال‌های گذشته و عبور از بحران‌ها و فتنه‌های گوناگون، عزت، شرافت، اقتدار و جایگاه بین‌المللی ملت ایران را به همراه داشته است و دشمنان طی سال‌های گذشته طرح‌های متعددی برای تضعیف یا براندازی نظام جمهوری اسلامی اجرا کردند، اما ایستادگی مردم ایران موجب ناکامی آنان شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، مسیر امام خمینی(ره)، رهبر شهید انقلاب و شهیدان را مسیر عزت و اقتدار دانست و تأکید کرد: ملت ایران با قدرت و استواری این راه را ادامه خواهد داد.

حسینی با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب در برابر دشمنان هیچ‌گاه عقب‌نشینی نکرد، ادامه داد: ملت ایران نیز از مسیر خود عقب نخواهد نشست و راه انقلاب را با اقتدار دنبال خواهد کرد

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره موضوع انتقام از عاملان شهادت رهبر انقلاب گفت: مجازات عاملان این اقدام باید در زمان و جایگاه مناسب انجام شود و افرادی مانند ترامپ، نتانیاهو و دیگر عوامل این جنایت نباید تصور کنند از مجازات در امان خواهند بود.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد همچنین تحریم‌های اقتصادی آمریکا را ابزاری تکراری عنوان کرد و ادامه داد: دشمن سال‌هاست از تحریم و فشار اقتصادی علیه ایران استفاده می‌کند، اما همان‌طور که در عرصه نظامی شکست خورده است، در زمینه تحریم و محاصره اقتصادی نیز ناکام خواهد ماند.

حسینی تأکید کرد: اگر دشمن اقدامی علیه ایران انجام دهد، پاسخ کشور محدود و نمادین نخواهد بود و طرف مقابل باید بداند توان پاسخ‌گویی ایران فراتر از برآوردهای آنان است و در صورت هرگونه اقدام از سوی آمریکا، واشنگتن و کاخ سفید باید با موشک هدف قرار گیرند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر آمادگی مردم و نیروهای مسلح گفت: ملت ایران در برابر هرگونه تهدید و تجاوز دشمن ایستادگی خواهد کرد و مسیر پیروزی، عزت و اقتدار انقلاب اسلامی را تا تحقق اهداف نهایی ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/  




 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد