قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

نماینده ویژه رهبر انقلاب: دشمن از وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی به شدت عصبانی است / وحدت شیعه و سنی دشمن را می‌سوزاند

حجت‌الاسلام محمدتقی وکیل‌پور، نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی، در نشست با علمای اهل سنت قشم، با اشاره به عصبانیت شدید دشمن از وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب، تأکید کرد: وحدت شیعه و سنی دشمن را می‌سوزاند و هر زمان دشمن عصبانی می‌شود نشانه حرکت مؤثر و درست است.
 نماینده ویژه رهبر انقلاب: دشمن از وفاداری مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی به شدت عصبانی است / وحدت شیعه و سنی دشمن را می‌سوزاند



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه هرمز: ملت ایران از تهدید دشمن نمی‌هراسد

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر رستاخیز، امام جمعه جزیره هرمز، در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی جمعه این هفته که در مسجد جامع این جزیره برگزار شد، با اشاره به فطری بودن زندگی اجتماعی بشر اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم، گردآمدن مردم در گروه‌ها و رنگ‌های مختلف را به خود نسبت می‌دهد؛ به این معنا که بشر را به‌گونه‌ای آفریده است که جمعی زندگی کند و جامعه ایمانی تشکیل دهد.

وی با بیان اینکه ارزش انسان‌ها در قرآن بر اساس ایمان و تقوای الهی سنجیده می‌شود، افزود: جامعه نمی‌تواند به موفقیت و رشد برسد مگر در سایه انجام دستورات الهی و رعایت تقوا. همان‌طور که حرکت دسته‌جمعی در غریزه پرندگان و حیوانات قرار داده شده، انسان‌ها نیز باید برای حرکت جمعی به سوی هدف مشخص — یعنی قرب الهی از مسیر عبادت و بندگی — گام بردارند.

امام جمعه هرمز راهبرد اهل‌بیت(ع) را همبستگی اجتماعی دانست و تصریح کرد: همه باید در کنار هم و زیر سایه نعمت ولایت، با اخلاق‌مداری و رعایت حقوق مردم زندگی کنند تا مایه زینت اهل‌بیت(ع) باشیم. جامعه باید نسبت به همدیگر محبت عمومی پیدا کند؛ محبتی که ذیل ولایت معنا می‌یابد.

رستاخیز در ادامه به موضوع مدیریت مساجد اشاره کرد و گفت: بهترین شیوه مدیریت مسجد، الگوی هیئت امنایی و شورای فرهنگی محله با محوریت امام جماعت است. وقتی این دو رکن مسجد را مدیریت کنند، یقین بدانید محله نیز رشد خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با بیان اینکه جنگ شوم است اما وقتی دشمن جنگ را تحمیل کرده، نجنگیدن به مراتب شوم‌تر است، گفت: یکی از خطرناک‌ترین اتفاق‌ها در فضای سایه جنگ، گفتمان ترس از جنگ است؛ گفتمانی که با صلح‌طلبی افراطی جامعه را به‌شدت آسیب‌پذیر می‌کند.

امام جمعه هرمز با اشاره به نمونه تاریخی این آسیب‌پذیری افزود: فرانسه در جنگ جهانی دوم با صلح‌طلبی افراطی شکست سنگینی خورد. در تاریخ اسلام نیز صلح‌طلبی کور، شناسه جریان سامری است که با شعار «لا قتال» ملت را نابود می‌کند؛ همان کسانی که امیرالمؤمنین(ع) آنان را کفتارمآب می‌نامد.

وی ضمن قدردانی از مجموعه‌های فرهنگی، مدیریت اداره بندر، تعاونی دریانوردی، نیروی انتظامی، کمیته امداد، بهزیستی، شهرداری، بخشداری، اداره آب و برق، کانون پرورش فکری کودکان، گروه‌های فرهنگی غدیر، هیئت‌های مذهبی، موکب امام رضا(ع)، خبرگزاری فارس، صداوسیما، هیئت امنای مساجد، ائمه جمعه موقت و روحانیون همکار افزود: تریبون نماز جمعه متعلق به مردم است و امام جمعه سخنگوی انقلاب. در این سال‌ها تلاش کردم مسائل مورد نیاز جزیره هرمز را در خطبه‌ها بیان کنم؛ چه در حوزه آسیب‌های اجتماعی، چه نیازهای اقتصادی و چه مشکلاتی که مردم با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. اگر کوتاهی صورت گرفته، از همه بزرگواران طلب حلالیت دارم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم خداوند متعال به همه ما توفیق دهد در مسیر سربازی امام زمان(عج) هر کجا که مسئولیتی داریم، خالصانه عمل کنیم و مورد رضایت حضرت قرار بگیریم.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عهد زائران با امام شهید امت؛ تا پای جان پای رهبرمان هستیم فیلم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، شهادت امام حسن عسکری(ع)، یازدهمین پیشوای شیعیان، یادآور یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخ امامت و آغاز دوران غیبت حضرت ولی‌عصر(عج) است؛ شبی که شیعیان در سوگ آن امام همام، دل‌های خود را متوجه فرزند گرامی‌اش کردند و با عرض تسلیت به محضر امام زمان(عج)، بر عهد و انتظار خویش پای فشردند.

مسجد مقدس جمکران در این شب میزبان زائرانی بود که در کنار عزاداری برای امام حسن عسکری(ع)، یاد و خاطره امام شهید امت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای را نیز گرامی داشتند. اربعین تشییع و تدفین آن شهید، فضای این حضور را به فرصتی برای مرور یک روز تاریخی و بیان دوباره عهد مردم با راه و آرمان‌های رهبر شهید تبدیل کرده بود.

در میان زائران، سخن از 40 روز پیش بود؛ روزی که مسجد مقدس جمکران و مسیرهای منتهی به حرم حضرت معصومه(س) شاهد حضور گسترده مردم در مراسم تشییع رهبر شهید بود. اکنون در اربعین آن حماسه، برخی زائران با یادآوری آن حضور، از تصمیم خود برای ادامه راه و پاسداری از آرمان‌هایی گفتند که رهبر شهید بر آن تأکید داشت.

این گفت‌وگوها به یک محور مشترک می‌رسید؛ مردم حاضر در جمکران از عهد دوباره با امام شهید امت و بیعت مجدد با رهبر سوم انقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای سخن می‌گفتند و تأکید داشتند که مسیر انقلاب را ادامه خواهند داد و‌اعلام کردند حمایت از رهبر انقلاب را تنها در حد یک احساس نمی‌دانند، بلکه آن را تعهدی برای ایستادگی و دفاع تا پای جان تلقی می‌کنند.

 

.

 

شب عزاداری و یادآوری یک حماسه

مردی حدود 50 ساله که به همراه خانواده خود در مسجد مقدس جمکران حضور یافته بود، در پاسخ به این پرسش که «40 روز پیش اینجا یک اتفاق خاص افتاد؛ در خاطرتان هست؟» گفت: 40 روز پیش مراسم تشییع رهبر عظیم‌الشأن بود که ما خودمان هم به همراه خانواده‌مان حضور داشتیم.

وی با اشاره به انگیزه خود برای حضور در آن مراسم افزود: ما امیدواریم بتوانیم ایثارهایی را که رهبر شهید برای ما کرد و تمام عمرش را پای ایران و ملت ایران گذاشت، ادامه دهیم، به فرمایشات ایشان عمل کنیم و یک وجب از خاکمان را به دشمن ندهیم.

برای او، گذشت 40 روز از آن روز به معنای پایان یک خاطره نبود؛ بلکه فرصتی برای تأکید دوباره بر مسئولیتی بود که مردم در برابر آرمان‌های رهبر شهید برای خود احساس می‌کنند.

مردی 40 ساله نیز با یادآوری ساعات حضور مردم در جمکران گفت: تشییع رهبر عزیزمان بود که ما هم حضور داشتیم. از شب قبلش آمده بودیم و اینجا پر از جمعیت بود و نماز می‌خواندند و این جمعیت وصل بود تا حرم حضرت معصومه(س). او از گستردگی حضور مردم در آن روز به عنوان تصویری ماندگار یاد کرد؛ تصویری که به گفته او، همچنان در ذهن بسیاری از مردم باقی مانده است.

این شهروند در ادامه گفت: ما عهد می‌بندیم که همیشه راهشان را ادامه دهیم و از خونشان هم نمی‌گذریم. در میان جمعیت حاضر در مسجد مقدس جمکران، چنین جملاتی نشان می‌داد که برای برخی از مردم، مراسم عزاداری امام حسن عسکری(ع) تنها یک آیین سوگواری نبود و یادآوری شهادت و فداکاری، با مسئولیت‌پذیری در برابر مسیر و آرمان‌های مورد تأکید آنان گره خورده بود.

عهد دوباره با راه امام شهید

یک جوان که در جمع زائران مسجد مقدس جمکران حضور داشت نیز درباره عهد خود با آرمان‌های رهبر شهید گفت: ما عهد می‌بندیم که راه مقام معظم رهبری و آرمان‌هایش را ادامه دهیم و ان‌شاءالله که بتوانیم یک سرباز خوبی برای ایشان و رهبر قائد شهیدمان و رهبر عزیزمان باشیم، ان‌شاءالله.

این سخنان در حالی مطرح می‌شد که فضای مسجد مقدس جمکران همچنان رنگ و بوی عزاداری داشت. پرچم‌های عزا، حضور خانواده‌ها و جوانان و زمزمه دعا و ذکر، فضایی متفاوت در این مکان مقدس ایجاد کرده بود. مردم آمده بودند تا در شب شهادت امام حسن عسکری(ع)، ضمن ابراز ارادت به اهل‌بیت(ع)، دل‌های خود را متوجه حضرت ولی‌عصر(عج) کنند و برای فرج آن حضرت دعا بخوانند.

از 

در میان حاضران، پیوند میان اعتقاد به مکتب اهل‌بیت(ع) و وفاداری به ارزش‌هایی که خود بر آن تأکید داشتند، در گفت‌وگوهای مردم دیده می‌شد. بسیاری از آنان شهادت امام حسن عسکری(ع) را یادآور دوران سخت امامت و آغاز دوره‌ای می‌دانستند که شیعیان را برای دوران غیبت آماده کرد؛ دورانی که در باور شیعیان با انتظار و عهد با امام زمان(عج) معنا پیدا می‌کند.

مردی میانسال نیز در پاسخ به این پرسش که آیا مردم همچنان بر عهد خود پس از شهادت رهبر شهید پایبند هستند، گفت: حتماً، حتماً. ما پشتیبان فرزندش هستیم و جان ما تقدیم رهبر عزیزمان، رهبر جوانمان.  او با تأکید بر آمادگی خود برای دفاع از رهبر انقلاب افزود: بنده به نوبه خود اعلام می‌کنم این جان ناقابل من تقدیم رهبری عزیزم؛ همیشه و تا الی یوم‌القیامه.

برای این مرد و حاضران، یادآوری مراسم 40 روز قبل، در کنار عزاداری برای امام حسن عسکری(ع)، فرصتی برای بیان دوباره باورها و احساساتشان بود. خاطره جمعیت گسترده‌ای که در آن روز خود را به مسجد مقدس جمکران و مسیر منتهی به حرم حضرت معصومه(س) رسانده بودند، هنوز در ذهن آنان زنده بود و اکنون در شب شهادت امام یازدهم شیعیان، بار دیگر روایت می‌شد.

بیعت زائران با رهبر انقلاب

شب شهادت امام حسن عسکری(ع) در مسجد مقدس جمکران، در حالی سپری شد که زائران و مجاوران در سوگ امام یازدهم(ع) به عزاداری پرداختند و دل‌های خود را متوجه امام زمان(عج) کردند. در کنار این سوگواری، یادآوری حماسه 40 روز پیش و سخنان مردم درباره رهبر شهید نشان داد که برای بخشی از جامعه، خاطره آن روز همچنان زنده است و در مناسبت‌های مذهبی و آیینی، خود را در قالب تجدید عهد با آرمان‌ها و ارزش‌های مورد باورشان نشان می‌دهد.

در نهایت، جمکران در این شب تنها میزبان یک مراسم عزاداری نبود؛ بلکه صحن‌های آن شاهد حضور مردمی بود که از یک سو برای شهادت امام حسن عسکری(ع) اشک ماتم ریختند و از سوی دیگر، خاطره روزی تاریخی را مرور کردند که جمعیتی گسترده برای بدرقه رهبر شهید در همین منطقه گرد هم آمده بودند. اکنون پس از گذشت 40 روز، آن خاطره همچنان بخشی از روایت مردم از روزهای دشوار و تاریخی اخیر است؛ روایتی که در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) با دعا برای فرج، عرض تسلیت به امام زمان(عج) و تأکید بر ادامه مسیر آرمان‌های مورد باور آنان همراه شد.

انتهای پیام/  


۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران جای تکرار سناریوی کودتای 28 مرداد نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهار، شامگاه پنج‌شنبه، حجت‌الاسلام سید حسن فاضلیان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همدان و امام جمعه موقت همدان، در اجتماع مردم شهر بهار و در آستانه شب شهادت امام حسن عسکری (ع)، با تسلیت این مناسبت به محضر امام زمان (عج) اظهار کرد: شب شهادت پدر بزرگوار حضرت ولی‌عصر (عج)، فرصتی برای تجدید پیمان با آرمان‌های اهل‌بیت (ع) و توجه عمیق‌تر به وظیفه مؤمنان در دفاع از دین، انقلاب و ارزش‌های اسلامی است.

وی با اشاره به حوادث تاریخی کشور و نقش آمریکا در کودتای 28 مرداد سال 1332 افزود: دشمنان ملت ایران در آن مقطع با دخالت مستقیم و حمایت از رژیم پهلوی، زمینه سلطه دوباره بر کشور را فراهم کردند و ملت ایران 25 سال آثار تلخ این وابستگی و دخالت را تجربه کرد؛ اما امروز شرایط کشور، ملت و نظام اسلامی با آن دوران تفاوتی اساسی دارد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همدان تصریح کرد: استکبار جهانی در سال‌های گذشته با بهره‌گیری از فشارهای سیاسی، اقتصادی، رسانه‌ای و تلاش برای ایجاد ناامنی و اختلاف در جامعه، در پی آن بوده است که سناریوهای گذشته را علیه ملت ایران تکرار کند، اما این محاسبه از ابتدا نادرست بود؛ چراکه جمهوری اسلامی ایران بر پایه ایمان مردم، فرهنگ عاشورا، خون شهدا و پیوند ملت با ولایت شکل گرفته است.

فاضلیان با تأکید بر اینکه ایران اسلامی با هیچ کشور دیگری قابل مقایسه نیست، بیان کرد: دشمن ممکن است درباره برخی کشورها تصور کند با تهدید، فشار یا عملیات رسانه‌ای می‌تواند اراده خود را تحمیل کند، اما ایرانِ امروز، کشوری برخوردار از ملت آگاه، نیروهای مقتدر، تجربه‌های فراوان و پشتوانه معنوی است و اجازه نخواهد داد بیگانگان درباره سرنوشت آن تصمیم بگیرند.

وی با اشاره به جایگاه راهبردی ایران در منطقه خاطرنشان کرد: اقتدار جمهوری اسلامی تنها یک شعار نیست، بلکه واقعیتی است که دشمنان آن را در عرصه‌های مختلف سیاسی، دفاعی، علمی و منطقه‌ای مشاهده کرده‌اند. ملت ایران نیز در بزنگاه‌ها ثابت کرده است که در برابر زیاده‌خواهی دشمن عقب‌نشینی نمی‌کند و با تبعیت از فرمانده کل قوا، از استقلال و امنیت کشور دفاع خواهد کرد.

امام جمعه موقت همدان در بخش دیگری از سخنان خود، با نقل روایتی از دوران کودکی امام حسن عسکری (ع)، گفت: در این روایت، امام یازدهم شیعیان با اشاره به هیزم‌های کوچک و بزرگ، انسان را از بی‌توجهی به گناهان ظاهراً کوچک برحذر می‌دارند؛ چراکه همین خطاهای کوچک، اگر تکرار شوند، زمینه شکل‌گیری گناهان بزرگ‌تر و آتش‌های سهمگین‌تر را فراهم می‌کنند.

وی ادامه داد: دروغ، غیبت، تهمت، بداخلاقی، بی‌توجهی به حقوق مردم و بازنشر سخنان نادرست، ممکن است در نگاه نخست کم‌اهمیت به نظر برسد، اما در واقع می‌تواند آرام‌آرام فضای جامعه را آلوده و زمینه اختلاف، بدبینی و فتنه را ایجاد کند. مؤمن نباید اجازه دهد رفتار و گفتارش به هیزمی برای شعله‌ور شدن آتشی تبدیل شود که دشمنان برای کشور و ملت طراحی کرده‌اند.

فاضلیان با پیوند دادن این آموزه اخلاقی با شرایط اجتماعی و سیاسی کشور تأکید کرد: دشمن برای ایجاد فتنه، پیش از هر چیز به دنبال سست کردن اعتماد مردم، افزایش اختلاف‌ها و ناامید کردن جامعه است؛ بنابراین هوشیاری در برابر شایعه، اخبار نادرست و سخنانی که وحدت ملی را هدف قرار می‌دهد، یک وظیفه عمومی و دینی به شمار می‌رود.

وی با گرامیداشت یاد شهدای هسته‌ای، شهدای نیروهای مسلح و شهدای دانش‌آموز اظهار داشت: خون شهدا سرمایه عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی است و اشک‌هایی که مردم در مجالس اهل‌بیت (ع) و یاد شهدا می‌ریزند، نشانه زنده بودن روح مقاومت، وفاداری و ایستادگی در جامعه است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همدان در پایان با اشاره به ضرورت تداوم راه شهدا گفت: ملت ایران با حفظ وحدت، تقویت ایمان، هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمن و تبعیت از رهبری، اجازه نخواهد داد خواب دشمنان برای بازگشت به سلطه بر این کشور تعبیر شود.

انتهای پیام/  




 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد
۱۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی در سلامت کامل برگزار شد

آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۱۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...

 شروط صنعا برای ریاض
۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

عضو شورای عالی سیاسی صنعا، تأکید کرد که اگر عربستان سعودی قصد دارد از آنچه او «درخت جنایت و محاصره» علیه یمن خواند، فاصله بگیرد، باید با برداشتن گام‌های عملی...