قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۱

تدوین نقشه راه برنامه‌های فرهنگی و قرآنی سال ۱۴۰۵ در قزوین

اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین در نشستی تخصصی، به تدوین برنامه‌ها و طراحی کلان‌‌پروژه‌های فرهنگی و قرآنی سال ۱۴۰۵ پرداخت که در این نشست با هدف ایجاد هم‌افزایی و ترسیم نقشه راه منسجم، راهبردهای عملیاتی برای ارتقای بهره‌وری برنامه‌های فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.
 تدوین نقشه راه برنامه‌های فرهنگی و قرآنی سال ۱۴۰۵ در قزوین



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه رشت: انتصابات راهبردی نیروهای مسلح نقشه راه قدرت‌آفرینی ایران است/ بحران بنزین با جراحی قیمت حل نمی‌شود حکمرانی علمی نیاز است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله رسول فلاحتی امام جمعه رشت در خطبه‌های نمازجمعه این هفته رشت نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان در خطبه‌ اول نمازجمعه همگان را به رعایت تقوای الهی و پرهیز از گناهان دعوت کرد و با اشاره به جایگاه رفیع نماز جمعه، آن را پایگاه تبیین حقایق و بصیرت‌افزایی امت اسلامی دانست.

نیروهای مسلح؛ نقشه راه قدرت‌آفرینی

امام‌جمعه رشت در خطبه‌های دوم‌نمازجمعه با اشاره به احکام صادره برای فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح این انتصابات را فراتر از جابه‌جایی‌های سازمانی، و سندی راهبردی برای هویت دفاعی جمهوری اسلامی خواند.

 وی گذار از راهبرد صرفاً تدافعی به بازدارندگی تهاجمی، ترکیب قدرت سخت و نرم، و تحقق امنیت همگانی را ستون‌های این تحول دانست که الگویی نوین از مقاومت هوشمند را در منطقه و جهان به نمایش می‌گذارد.

ناترازی بنزین؛ مسئله‌ای برای حکمرانی، نه فقط قیمت

آیت‌الله فلاحتی در تبیین چالش‌های اقتصادی، مسئله بنزین را از لایه گرانی جدا کرده و آن را متأثر از شکاف تولید و مصرف، فرسودگی ناوگان و ضعف در فناوری دانست. وی تأکید کرد: دولت باید بسته‌ای جامع شامل انتقال تدریجی یارانه از خودرو به فرد، احیای فوری سوخت‌های جایگزین مانند CNG، الزام خودروسازان به کاهش مصرف و سرمایه‌گذاری در حمل‌ونقل عمومی را جایگزین هرگونه شوک قیمتی کند تا ناترازی به‌صورت ساختاری درمان شود.

 و در ادامه افزود: مسئلۀ ناترازی بنزین، با جراحی‌های مقطعی قیمت حل نخواهد شد؛ بلکه راه برون‌رفت از این بحران، حکمرانی علمی، اصلاح ساختار مصرف و تمرکز بر زیرساخت‌های بهره‌وری است که نیاز حیاتی امروز کشور است.

در ادامه حتما بخوانید افزایش نرخ ارز و تورم، نتیجه ضعف مدیریت داخلی است

نماینده ولی‌فقیه در گیلان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به تحولات سیاسی ایالات متحده، تصریح کرد: پروژه تقابل با ایران تنها در حوزه‌ سیاست‌گذاری‌های انتخاباتی آمریکا نیست، بلکه محصول هم‌افزایی لابی‌های صهیونیستی است. دشمن با برآوردهای غلط، گمان می‌کند می‌تواند با ایجاد بحران‌های ساختگی در حوزه بنزین، کشور را دچار آشوب کند؛ حال آنکه این سناریو نیز همچون توطئه‌های گذشته، با شکست مواجه خواهد شد.

راهبرد اهل‌بیت(ع)؛ حضور اجتماعی و پرهیز از انزوا

نماینده ولی فقیه در گیلان ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) با استناد به سیره امام حسن عسکری(ع)، جامعه‌پذیری را راهبرد اصیل تشیع دانست.

 وی گفت: امام عسکری(ع) به شیعیان دستور دادند که در متن جامعه باشند، در نمازهای جماعت شرکت کنند و در تشییع جنازه‌ها و عیادت‌ها حضور یابند. هویت حقیقی شیعه در انزوا نیست، بلکه در حضور اخلاق‌مدارانه و رعایت حق‌الناس است که اعتبار دین صیانت می‌شود.

شهادت آقای شهید ایران ؛ بعثت امت و نوزایی انقلاب

وی با اشاره به شهادت آقای شهید ایران و فرماندهان نیروهای مسلح ، این اتفاقات را موجب جهش راهبردی ایران و تبدیل‌شدن به بازیگری فراملی در نظم آینده جهان خواند و افزود: دشمن با خطای محاسباتی گمان می‌کند با ترور می‌تواند مسیر حق را متوقف کند، اما این اتفاق، گفتمان انتقام را فعال کرده و جبهه حق را از مرحله تدافعی به الگوی جدید بازیگری فعال و سهم‌خواهی در مقیاس جهانی وارد کرده است.

مسجد؛ قرارگاه زنده در بطن محله

امام‌جمعه رشت در پایان در آستانه روز جهانی مسجد، الگوی مدیریت مسحد را نیازمند دو رکن دانست: هیئت امنا برای امور سخت‌افزاری و شورای فرهنگی با محوریت امام جماعت برای امور نرم‌افزاری.

وی خاطرنشان کرد: مسجد بدون شورای فرهنگی، صرفاً یک بنای مناسبتی است، اما با این شورا، مسجد به قرارگاهی زنده و کانون اثرگذار در محله تبدیل خواهد شد.


۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

استاندار قزوین بر استفاده از ظرفیت مهندسان در توسعه استان تأکید کرد

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمد نوذری، استاندار قزوین، با حضور در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد و در جریان فعالیت‌ها، ظرفیت‌های موجود و برخی مسائل و مطالبات حوزه مهندسی ساختمان قرار گرفت.

در این بازدید، استاندار قزوین بر جایگاه مؤثر مهندسان و سازمان نظام مهندسی در فرآیند توسعه شهری تأکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های کارشناسی و تخصصی مهندسان می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت ساخت‌وساز و اجرای دقیق ضوابط فنی در استان داشته باشد.

وی رعایت اصول مهندسی، ایمنی و استانداردهای ساخت‌وساز را از الزامات توسعه پایدار شهری دانست و بر ضرورت تقویت تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و جامعه مهندسی استان تأکید کرد.

نوذری در ادامه با مدیران و کارشناسان سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین دیدار و گفت‌وگو کرد و از نزدیک در جریان برخی مسائل، دغدغه‌ها و مطالبات فعالان این حوزه قرار گرفت.

استاندار قزوین همچنین بر بهره‌گیری هدفمند از توان تخصصی مهندسان در برنامه‌های توسعه‌ای استان تأکید کرد تا ظرفیت‌های این بخش بیش از گذشته در تصمیم‌سازی و اجرای طرح‌های عمرانی و شهری مورد استفاده قرار گیرد.

در این بازدید، شهرام احمدپور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، جواد حق‌لطفی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سیاوش طاهرخانی فرماندار، احد چگینی مشاور اقتصادی استاندار و محمدحسن اردقیان مدیر روابط عمومی استانداری قزوین نیز حضور داشتند.

 

  انتهای پیام/


۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

«ربات جنگجو» به میدان می‌آید؛ رقابت فناورانه جوانان در قزوین

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، مهدی ورسه‌ای با اشاره به اهمیت شناسایی استعدادهای جوان در حوزه فناوری اظهار کرد: توسعه فناوری بدون توجه به ظرفیت‌های نسل جوان امکان‌پذیر نیست و برگزاری رویدادهای رقابتی می‌تواند زمینه مناسبی برای کشف استعدادها و هدایت آنها به سمت فعالیت‌های تخصصی فراهم کند.

وی افزود: المپیک فناوری «ربات جنگجو» با هدف ایجاد فضایی برای رقابت، آموزش و تجربه‌اندوزی جوانان برگزار می‌شود تا شرکت‌کنندگان ضمن محک زدن توانمندی‌های خود، فرصت شناسایی و معرفی در سطوح بالاتر را نیز به دست آورند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فناورانه این دانشگاه گفت: رویدادهای فناورانه می‌توانند حلقه اتصال میان ایده‌های جوانان و دستاوردهای علمی و کاربردی باشند و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز تلاش دارد از این ظرفیت برای حمایت از استعدادهای خلاق استفاده کند.

ورسه‌ای ادامه داد: این المپیک به همت معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در پنج حوزه **خلاقیت، هوش مصنوعی، الکترونیک، مکانیک و کنترل** با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

وی هدف اصلی این رویداد را فراتر از یک رقابت صرف دانست و تصریح کرد: تلاش شده است المپیک فناوری «ربات جنگجو» به بستری برای آموزش، تجربه‌اندوزی، رقابت سالم و شناسایی توانمندی‌های جوانان تبدیل شود تا استعدادهای برتر بتوانند مسیر خود را برای ورود به فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه حرفه‌ای دنبال کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین همچنین بر ضرورت ارتباط بیشتر دانشگاه با زیست‌بوم فناوری کشور تأکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آمادگی دارد با استفاده از زیرساخت‌های علمی و فناورانه خود، زمینه آموزش، رشد و فعالیت جوانان علاقه‌مند به حوزه رباتیک را فراهم کند و از ایده‌ها و طرح‌های برتر حمایت به عمل آورد.

ورسه‌ای خاطرنشان کرد: رباتیک می‌تواند زمینه‌ای برای تلفیق دانش در حوزه‌های مختلف از جمله مکانیک، الکترونیک، کنترل و هوش مصنوعی باشد و رویدادهایی از این دست به جوانان کمک می‌کند توانایی‌های خود را در یک محیط رقابتی و عملی محک بزنند.

وی اضافه کرد: برگزیدگان این المپیک علاوه بر دریافت جوایز نفیس، مورد حمایت قرار خواهند گرفت و نفرات و تیم‌های برتر برای حضور و معرفی در مسابقات بین‌المللی نیز حمایت می‌شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در پایان گفت: المپیک فناوری «ربات جنگجو» روزهای ۳ و ۴ شهریورماه در مرکز فناوری و نوآوری سینتک، واقع در ضلع شمالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار خواهد شد. انتهای پیام/




 پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ/وام 1419 شهید جنگی تسویه شد

اقتصادنیوز: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.

 صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت جماران

صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت/ 3800 پروژه گردشگری در کشور؛ هدف‌گذاری جذب 2 میلیون گردشگر تا سال 1407/ ایران با یک میلیون اثر تاریخی، بزرگ‌ترین قدرت نرم خود را نادیده گرفته است

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود
۳۰ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود

چارلز ملتون، بازیگر May December، در مرحله نهایی مذاکره برای ایفای نقش کاکاشی در اقتباس سینمایی و لایواکشن Naruto قرار دارد؛ پروژه‌ای که لایونزگیت توسعه آن را پیش می‌برد و طبق برنامه، فیلم‌برداری‌اش اوایل سال آینده آغاز می‌شود.

 نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

نسخه آشنا برای بحران انرژی/ یارانه حامل را کنار بگذارید، به «خدمت ضروری» برسید

اقتصادنیوز: مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند
۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف: ایران در امور داخلی عراق دخالت نمی‌کند

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، روز گذشته (پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) در سفار...