قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۰۲

کروک: تهدید‌های آمریکا علیه ایران نتیجه معکوس داده و تأثیری بر تهران ندارد + فیلم

الیستر کروک، تحلیلگر مسائل سیاسی، با انتقاد از رویکرد ایالات متحده در قبال ایران، تأکید کرد که تهدید‌های تند و افراطی آمریکا نه تنها تأثیری بر تصمیمات تهران...
 کروک: تهدید‌های آمریکا علیه ایران نتیجه معکوس داده و تأثیری بر تهران ندارد + فیلم



۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

هشدار اسرائیل به آمریکا درباره کشور همسایه ایران

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد تل‌آویو به واشنگتن هشدار داده است که ترکیه علی‌رغم حمله هوایی اخیر اسرائیل همچنان بر تصمیم خود برای اعزام نیرو و استقرار سامانه‌های نظامی در پایگاه هوایی ابوالظهور سوریه اصرار دارد.

طبق گزارش این شبکه ارزیابی‌های اسرائیل نشان می‌دهد آنکارا قصد دارد از تمایل واشنگتن برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها استفاده کند تا اسرائیل را در صورت هرگونه اقدام آتی علیه حضور ترکیه، در موضعی دشوار قرار دهد.

این گزارش حاکی است اسرائیل همچنین انتظار دارد که سوریه و ترکیه اقدامات دیپلماتیک هماهنگی را علیه تل‌آویو در سازمان ملل متحد پیش ببرند.

 


۳۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز اول هم هیچ راهبردی در جنگ ایران نداشت

به گزارش مشرق، جیسون کرو ( Jason Crow)، نماینده کنگره و کهنه‌ سرباز ارتش که عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان نیز است، در برنامه «MS NOW» با لارنس اودانل گفتگو کرد.

محور این گفتگو، فقدان راهبرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ با ایران و همچنین انتقاد تند جیسون کرو از «بی‌کفایتی» دولت ترامپ در به خطر انداختن نیروهای نظامی از جمله ۵ هزار نیروی مستقر در ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» بود.

نماینده کنگره و کهنه‌ سرباز ارتش آمریکا در این خصوص گفت: از پیت هگست (وزیرجنگ آمریکا) گرفته تا اسکات بسنت (وزیر خزانه داری) و دونالد ترامپ، هیچ ایده‌ ای درباره اینکه چگونه باید این جنگ را پیروز شوند، ندارند و از همان روز اول هیچ راهبردی هم نداشتند.

نماینده دموکرات کنگره آمریکا اضافه کرد: اگر مردم آمریکا نمی‌ دانند جنگ چه زمانی پایان می‌ یابد، به این دلیل است که کنگره هنوز به آن پایان نداده است.


۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آخرین گام دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دور شدن از تشدید نظامی در ایران، در حالی برداشته می‌شود که طرف آمریکایی مدعی است مذاکرات بین ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید در مصاحبه با سمافور ادعا کردند که دولت معتقد است مذاکرات ایران و عمان هفته‌ها پیش از هم پاشیده است. این مذاکرات با مطرح کردن امکان ترتیب عوارضی در تنگه هرمز، ترامپ را ناامید کرده بود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.

 کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره جنوبی امروز گفت که تخمین زده می شود که کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای داشته باشد. پیشتر رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده بود که تعداد کلاهک های هسته ای پیونگ یانگ ۵۷ عدد است.

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل

مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه را «به شدت محکوم» کرده و به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در این باریکه ابراز نگرانی...

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.