قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

لزوم تبعیت محض از رهبر معظم انقلاب و حفظ وحدت آحاد ملت/ امروز جهان به افول هژمونی آمریکا اعتراف کرده است

معاون سیاسی سپاه پاسداران گفت: بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ و ۴۰ روزه و پیروزی ایران، دنیا به تبدیل شدن ایران به قدرت جهانی و شکست و افول قدرت آمریکا اعتراف کرده است...
 لزوم تبعیت محض از رهبر معظم انقلاب و حفظ وحدت آحاد ملت/ امروز جهان به افول هژمونی آمریکا اعتراف کرده است



۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فقدان رهبر شهید، داغی بزرگ بر پیکر امت اسلام است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مشرفی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، پنجشنبه‌شب 29 مردادماه در مراسم اربعین تدفین و خاکسپاری رهبر شهید که در میدان اجتماعات آیت‌الله شهید رئیسی بیرجند برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع)، بر ضرورت توجه به ابعاد فقدان رهبر شهید و آثار این ضایعه بر امت اسلام تأکید کرد.

وی با اشاره به گذشت 40 شب از تدفین رهبر شهید اظهار کرد: بیش از 170 شب از شهادت ایشان گذشته و اکنون چهل شب از تدفین ایشان می‌گذرد؛ بنابراین باید بیش از پیش به عمق این عزا و مصیبتی که بر ملت ایران و امت اسلام وارد شده است توجه داشته باشیم.

مشرفی برای تبیین جایگاه رهبر شهید به دیدگاه برخی شخصیت‌های داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: آیت‌الله بهاالدینی پس از دیدار با ایشان تعبیر کرده بود که «چند دقیقه‌ای خورشید اینجا تابید و رفت» و این تعبیر نشان‌دهنده جایگاه معنوی و آثار وجودی ایشان بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی همچنین با اشاره به دیدگاه آیت‌الله العظمی گلپایگانی و آیت‌الله مصباح یزدی درباره رهبر شهید، افزود: این بزرگان بر جایگاه رهبری و عظمت معنوی ایشان تأکید داشتند و آیت‌الله مصباح یزدی، شکرگزاری برای وجود چنین رهبری را نعمتی فراتر از توان انسان توصیف کرده بود.

وی با اشاره به اظهارات برخی شخصیت‌های خارجی درباره رهبر شهید ادامه داد: سخنان منتسب به ولادیمیر پوتین، کوفی عنان و برخی دیگر از شخصیت‌های بین‌المللی نیز نشان‌دهنده تأثیرگذاری شخصیت و جایگاه ایشان در عرصه جهانی بود.

مشرفی با اشاره به پیام رهبر انقلاب اسلامی در اربعین شهادت رهبر شهید گفت: در این پیام، ویژگی‌ها و هنرهای مختلف ایشان از جمله میدان دادن به مردم، بصیرت‌بخشی مستمر، تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، معنویت، تهجد، توسل به اهل‌بیت(ع) و ایمان عمیق به وعده‌های الهی مورد توجه قرار گرفته بود.

وی ایران‌دوستی، تلاش برای استقلال کشور، توجه به خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران و توجه ویژه به جوانان را از دیگر ویژگی‌های رهبر شهید برشمرد و افزود: نهادسازی هدفمند، تقویت ساختار نظامی، ابتکار علمی و راهبردی، سیاست‌گذاری، خلق معانی و پیش‌بینی حوادث دوردست از دیگر ویژگی‌های آن شخصیت عظیم بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی تصریح کرد: اینها تنها گوشه کوچکی از فضایل و شخصیت رهبر شهید است و نشان می‌دهد چه فقدان بزرگی بر امت اسلام وارد شده است.

مشرفی در ادامه با اشاره به شرایط فرهنگی جامعه گفت: در کنار غم فقدان رهبر شهید و جمعی از فرماندهان و مسئولان عالی‌رتبه، امروز با نگرانی دیگری در عرصه فرهنگی مواجه هستیم.

وی افزود: ملت ایران پس از شهادت رهبر شهید و جمعی از فرماندهان و مسئولان، با حضور گسترده در میدان و ایستادگی در برابر استکبار جهانی صحنه‌ای تاریخی رقم زد؛ اما در برخی نقاط کشور شاهد صحنه‌های تأسف‌باری در حوزه فرهنگی هستیم.

مشرفی با بیان اینکه دشمن در کنار جنگ سخت، جنگ فرهنگی را دنبال می‌کند، اظهار کرد: هدف دشمن تأثیرگذاری بر اراده‌ها، افکار و سبک زندگی مردم است و اگر جامعه از نظر فکری آسیب ببیند، ممکن است بخشی از آن به پیاده‌نظام دشمن تبدیل شود.

وی تأکید کرد: بیان این مسائل به معنای ایجاد ناامیدی نیست، بلکه باید عمق مسئله را شناخت و برای مقابله با آن تدبیر و برنامه‌ریزی کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به آینده‌نگری رهبر شهید گفت: ایشان تأکید کرده بودند که مسئله ولنگاری، بی‌حجابی و بی‌عفتی به حول و قوه الهی حل خواهد شد و ملت ایران از این مرحله عبور خواهد کرد.

مشرفی افزود: همان‌گونه که ملت ایران در سخت‌ترین شرایط، دشمنان را ناکام گذاشت، این مرحله فرهنگی را نیز پشت سر خواهد گذاشت و به حول و قوه الهی فتح قله نزدیک است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: مسجد پایگاه مقاومت، تربیت و خونخواهی است و همه ما در این عرصه تکلیف و مسئولیت داریم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با استناد به آیه «لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَىٰ مِنْ أَوَّلِ یَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فِیهِ» اظهار کرد: نورانیت، صفا، پاکی و صداقت باید از درون خانه خدا به محله و جامعه سرایت کند و توصیه‌های مورد تأکید رهبر شهید باید از مساجد آغاز شود.

مشرفی با اشاره به سخن امام حسن عسکری(ع) درباره پیوند عزت و تمسک به حق گفت: اگر می‌خواهیم عزت، اقتدار و شکوه ملت ایران و انقلاب اسلامی حفظ و تقویت شود، راه آن تمسک به حق و ایستادن در مسیر حق است.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی فرهنگی خاطرنشان کرد: رهبر شهید فرمودند دشمن با برنامه وارد شده است و ما نیز باید با برنامه‌ریزی وارد میدان شویم.

مشرفی افزود: مسئولان استان در جلسات مستمر در حال پیگیری مسائل فرهنگی هستند و لازم است همه ظرفیت‌ها، از مسئولان ارشد استان و شورای تأمین تا ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مردم، روحانیون و علما، برای عبور از این شرایط به میدان بیایند.

وی در پایان گفت: همان‌گونه که ملت ایران در جنگ‌های سخت، فتنه‌ها، تحریم‌های اقتصادی و دیگر عرصه‌ها دشمن را ناکام گذاشت، به حول و قوه الهی در عرصه فرهنگی نیز پیروزی نهایی از آن ملت بزرگ و سرافراز ایران خواهد بود.

انتهای پیام/  




 پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!

در حالی که تحرکات نظامی آمریکا در منطقه به تیتر یک رسانه‌های غربی تبدیل شده است، یک استراتژیست ارشد چینی با استفاده از یک ضرب‌المثل باستانی، آب پاکی را روی دست کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکایی ریخت

 ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!

سرهنگ خالقی معاون پلیس فتا اعلام کرد: «یک پلتفرم فروش آنلاین طلا با دویست هزار کاربر ورشکسته شد. علت آن نیز خالی فروشی بود.» جزئیات بیشتر را می‌بینید و می‌شن...

 بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد
۳۸ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد

اقتصادنیوز: یک استاد ارتباطات گفت: ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند، جای خودشان را در جامعه پیدا نمی‌کنند و به هر دلیلی طرد شده‌اند؛ مثل جوان‌ها ، زنان و گروه‌های تهیدست جامعه.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۱۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.