قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۷

وحشت صهیونیست‌ها از پهپادهای انتحاری حزب الله

منابع خبری رژیم صهیونیستی گزارش دادند که شمار تلفات ارتش رژیم اسرائیل در لبنان در حال افزایش است.
 وحشت صهیونیست‌ها از پهپادهای انتحاری حزب الله



۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عطوان: ایران تنها بازیگری است که اسرائیل از آن هراس دارد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در تحلیلی ، حملات هوایی اسرائیل به فرودگاه «ابوالظهور» در ادلب را نه تنها تجاوزی به سوریه، بلکه اهانتی بزرگ به امت اسلامی و دولت ترکیه دانست و پرسید: چرا وقتی ایران با موشک‌هایش تل‌آویو را لرزانده، آنکارا حتی سفیر اسرائیل را اخراج نمی‌کند؟

فرودگاه ابوالظهور؛ نقطه پایان توجیهات آنکارا عطوان: بسته شدن هرمز و باب‌المندب خزانه‌های کشورهای عربی را خالی کرد عطوان: تنگه هرمز نماد فروپاشی امپراتوری آمریکا است

عبدالباری عطوان با بیان اینکه از سکوت ترکیه در برابر حملات اسرائیل به ادلب شوکه شده است، گفت: «هشت حمله هوایی به فرودگاه ابوالظهور، اوج ذلت است. ترکیه که خود را قیم و پدر معنوی سوریه می‌داند، در برابر این تجاوز چه کرد؟ اینکه بگوییم اینجا خاک ترکیه نیست و نمی‌خواهیم در تله نتانیاهو بیفتیم، فرار از واقعیت است. اگر این حملات، اشغال جنوب سوریه و بمباران دمشق تجاوز نیست، پس چه چیزی تجاوز است؟»

«پیمان مکه»؛ تابلوی بزرگی که در آزمون شکست خورد

این تحلیلگر برجسته با اشاره به «پیمان مکه» (ائتلاف ترکیه، عربستان و پاکستان) تأکید کرد: «این حملات اسرائیل، اولین آزمون عملی برای این پیمان سه‌جانبه بود. آیا این تجاوز ثابت نکرد که این پیمان پوشالی است؟ اگر شما نمی‌توانید جلوی حمله به ادلب را بگیرید، چگونه ادعای دفاع از مکه، مدینه یا پاکستان را دارید؟ این توافق هیچ ارزش عملی ندارد و صرفاً یک نمایش سیاسی است.»

عطوان در انتقادی تند به سیاست‌های ترکیه افزود: «دولت ترکیه مدام از دولت اموی سخن می‌گوید و به نماز خواندن در مسجد اموی افتخار می‌کند. اموی‌ها پرچم اسلام را برافراشتند، اما شما چه کردید؟ به جای اسرائیل، به سوریه حمله کردید و پهپادهایتان را به اوکراین فرستادید. چرا حتی یک موشک یا سلاح دفاعی برای ارتش سوریه ارسال نکردید؟ چرا از تجهیزات دفاعی پیشرفته‌ای که دارید، برای حفاظت از حریم هوایی سوریه استفاده نمی‌کنید؟»

ایران؛ تنها بازیگری که اسرائیل از آن هراس دارد

تحلیلگر جهان عرب در بخش مهمی از سخنان خود، به نقش ایران اشاره کرد و گفت: «ببینید ایرانی‌ها چه می‌کنند؛ آن‌ها برای دفاع از متحدانشان در حزب‌الله لبنان، تل‌آویو را شخم زدند. اسرائیل جرأت نمی‌کند حتی یک موشک به سمت ایران شلیک کند، چون می‌داند این کار مساوی با ویرانی کامل تل‌آویو است. در جنگ 12 روزه، اسرائیل با موشک‌های ایران که حیفا و دیمونا را هدف قرار داد، ادب شد. اسرائیل می‌گوید این‌ها «مجوس‌های ایرانی» هستند، اما همین ایرانی‌ها هستند که امنیت تنگه هرمز را حفظ کرده و در جنگی تمام‌عیار مقابل اسرائیل ایستاده‌اند.»

عطوان در پایان این گزارش با لحنی هشدارآمیز گفت: «اسرائیل در سایه سکوت ترکیه و برخی دولت‌های اسلامی گستاخ‌تر شده است. در ماجرای کشتی مرمره، 10 تبعه ترک کشته شدند اما شما حتی سفیر اسرائیل را اخراج نکردید. این خضوع و توجیه، تنها نتیجه‌اش شعله‌ورتر شدن مقاومت در سوریه و منطقه است. ما به عنوان شهروندان مسلمان، این تسلیم را نمی‌پذیریم. هر تجاوزی به سوریه، تجاوز به عزت و شرف کل امت اسلامی است.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان خبر دادند. ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ 12 فلسطینی زخمی شدند اروپایی‌ها باز هم به صدور بیانیه علیه شهرک‌سازی اسرائیل بسنده کردند

 

.

شهرک نشینان صهیونیست با یورش به منطقه ای در نزدیکی شهرک السموع در جنوب الخلیل در کرانه باختری، چوپانان فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و با پهپاد به آنها حمله کردند و مانع امرار معاش آنها شدند.

شهادت 87 فلسطینی در کرانه باختری در حملات شهرک نشینان صهیونیست

 هیئت مقاومت در برابر دیوار(حائل) و شهرک سازی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از سال 2019 میلادی تاکنون، 87 فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان مسلح صهیونیست به شهادت رسیدند.

یورش نظامیان صهیونیست به جنوب بیت لحم

نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک بیت فجار در جنوب بیت لحم در کرانه باختری حمله کردند.

آمار فزاینده تجاوزات صهیونیستها به کرانه باختری

مرکز اطلاعات معطی فلسطین در گزارشی آماری اعلام کرد که نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست طی هفته گذشته، 1840 بار به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کردند.

در گزارش این مرکز آمده است که طی این مدت، 77 فلسطینی در 197 حمله صهیونیستهای غاصب زخمی شدند. همچنین طی این مدت، صهیونیستها، 85 مورد عملیات تخریب منازل و 460 مورد حمله به منازل و غارت اموال فلسطینیان را انجام دادند.

صهیونیستها همچنین طی هفته گذشته، 164 مورد آدم ربایی و بازداشت و 257 مورد جنایت در کرانه باختری مرتکب شدند.

مقام سازمان ملل: کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری حمایت می کند

مدیر دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمن ملل در اراضی فلسطینی: به آستانه فروپاشی درکرانه باختری رسیده ایم، کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان حمایت می کند.

اسرائیل اعتنایی به آنچه در کرانه باختری جریان دارد، نمی کند، چرا که مورد بازخواست قرار نمی گیرد.

شهرک نشینان زباله‌های خود را در منازل فلسطینیان پرتاب کردند

شهرک نشینان صهیونیست در ادامه اقدامات ضد انسانی خود، زباله های خود را در منازل فلسطینیان روستای مادما در جنوب نابلس در کرانه باختری پرتاب کردند.

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

رئیس یک سازمان آمریکایی: «تپه علی طاهر» دیگری زیر قلعه بعلبک وجود دارد

به گزارش ایلنا، تام حرب در گفت‌وگو با یک رادیوی لبنانی گفت: «از روی نقشه‌هایی که در مذاکرات رم ارائه شد، متوجه شدیم تپه علی طاهر دیگری زیر قلعه بعلبک و اطراف آن وجود دارد و تونل‌های این منطقه تا ارتفاعات کسروان و جبیل امتداد پیدا می‌کنند.»

وی همچنین به نقل از پایگاه لبنانی «الکتائب» مدعی شد سیمون کرم، سفیر پیشین و رئیس کمیته مذاکره‌کننده لبنان، در تلاش بوده است روند مذاکرات را به شکست بکشاند.

حرب با انتقاد از هرگونه ابتکار فرانسه برای خلع سلاح حزب‌الله خارج از چارچوب فصل هفتم منشور سازمان ملل گفت چنین طرح‌هایی فاقد اعتبار است و فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی نباید در این پرونده مداخله کنند.

رئیس ائتلاف آمریکایی خاورمیانه همچنین مدعی شد میان دولت آمریکا و ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعتماد متقابلی وجود دارد، اما تداوم آن نیازمند آغاز اجرای تعهدات و اقدامات مورد توافق در میدان است.

او تأکید کرد آمریکا از ارتش لبنان حمایت می‌کند و در این زمینه اختلافی وجود ندارد، اما ارتش باید در برابر مردم لبنان پاسخگو باشد، نه حزب‌الله. حرب مدعی شد ارتش لبنان تاکنون اقدام حاکمیتی مؤثری در راستای منافع مردم انجام نداده و همچنان با حزب‌الله هماهنگی دارد.

حرب همچنین با اشاره به تصمیم اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه حزب‌الله، تأکید کرد دولت لبنان باید این تصمیم را در جهت منافع مردم و حاکمیت این کشور به کار گیرد.

  انتهای پیام/




 واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود

بسیار گفته‌اند که اصلاح‌طلبان دنبال «صلح به هر قیمتی، حتی تسلیم» هستند و اسم آن را هم «صلح شرافتمندانه» می‌گذارند. می‌توان چنین ادعایی نداشت ولی پرسید چرا در سخنان خاتمی روی اصلی سخن با مسئولان ایرانی است؟!

 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 برنامه جدید ترامپ
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]