قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۸

بقایی: ما خود را دوست لبنان و مردم آن می‌دانیم/ هر اقدامی که انسجام ملی این کشور را مخدوش کند، به نفع لبنان نیست + فیلم

سخنگوی وزارت خارجه گفت: ما خود را دوست لبنان و مردم آن می‌دانیم و معتقدیم تنها راه صیانت از امنیت ملی لبنان در برابر رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل، حفظ انسجام ملی لبنان است.
 بقایی: ما خود را دوست لبنان و مردم آن می‌دانیم/ هر اقدامی که انسجام ملی این کشور را مخدوش کند، به نفع لبنان نیست + فیلم



۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

نواف سلام: از هیچ تلاشی برای عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان دریغ نمی‌کنیم

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری الجزیره، نواف سلام نخست وزیر لبنان امروز جمعه بدون محکوم کردن ادامه تجاوز و جنایت های رژیم صهیونیستی به کشورش در سخنانی اعلام کرد: ما خواهان آن هستیم که جنوب لبنان، تحت حاکمیت دولت باشد و شهروندان در امنیت به سر ببرند. متعهد به تلاش برای تشکیل دولتی هستیم که پایبند به قانون اساسی و سند وفاق ملی باشد.

نخست وزیر لبنان در این خصوص گفت: به تلاش برای تقویت توانمندی‌ های ارتش از طریق جلب حمایت‌ های عربی و بین‌ المللی ادامه می‌ دهیم. قدرت ارتش تنها در تسلیحات و تجهیزات آن نهفته نیست، بلکه در وحدت آن نیز هست. ارتش دارای هویتی واحد است؛ هویت لبنانی متحد. ما باید وحدت ارتش را حفظ کنیم و مانع از نفوذ آفت‌های فرقه‌گرایی به آن شویم.

نواف سلام سپس افزود: امروز ملت لبنان چاره‌ای جز داشتن یک ارتش، یک پرچم و یک دولت ندارد. بهترین ادای احترام به شهدایمان، بنا نهادن دولتی با نهادهای قدرتمند برای فرزندان آن‌هاست. در کنار ارتش ایستاده‌ایم و متعهد به تأمین تمام ملزومات موفقیت آن هستیم. ما از هیچ تلاشی برای تحقق عقب‌نشینی کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

از سوی دیگر، وزیر دفاع لبنان نیز در سخنانی اعلام کرد که بر تعهد خود برای احیای حاکمیت دولت و دستیابی به خروج کامل نیروهای اشغالگر اسرائیلی تأکید می‌کند.


۱۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

نواف سلام: نظامیان اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شوند

نورنیوز-گروه بین الملل: نواف سلام یادآورشد: ما خواهان آن هستیم که کل لبنان تحت سیطره دولت باشد. آنچه ما برای جنوب و تمام لبنان می خواهیم این است که تحت حاکمیت دولت باشد.

وی از منطقه جنوب لیتانی خطاب به نظامیان ارتش لبنان گفت: حضور شما در جنوب صرفا یک استقرار نظامی نیست، بلکه حضور دولت است. هر مکانی که ارتش در آن مستقر است، مکانی است که دولت در آن حاکمیت خود را بازیابد.دولت ما به دنبال حمایت گسترده عربی و بین المللی برای تجهیز و توسعه توان ارتش است.

نواف سلام خطاب به نظامیان اظهارکرد:ما از هیچ تلاشی برای خروج کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.شما هم  اجازه ندهید سیاست میان شما تفرقه اندازد و اجازه ندهید که فرقه گرایی در میان شما نفوذ کند.

«میشل منسی»، وزیر دفاع لبنان هم در سخنرانی خود در صور، اعلام کرد: موضع تزلزل‌ناپذیر ما بازگرداندن حاکمیت کشور و هر وجب از سرزمینمان است. این هدف مذاکراتی است که لبنان در آن وارد شده است و این بهترین راه حل برای رهایی از این مخمصه است. ارتش در انجام ماموریت های خود همیشه موفق بوده است.

وی خطاب به ساکنان جنوب لبنان گفت: ما آرام نخواهیم گرفت مگر اینکه شما سرافراز به سرزمین تان برگردید.

حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به عنوان بخشی از نقض مداوم آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ارتش متجاوز و اشغالگر رژیم اسرائیل با استفاده از توپخانه و حملات هوایی از طریق هواپیماهای جنگی و پهپادها، همچنان به گلوله‌باران روستاها و شهرهای جنوبی و سوزاندن مزارع، بمباران و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و کشتن غیرنظامیان در جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

 

 

 


۲۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تداوم حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان

به گزارش آفتاب نیوز،

خبرگزاری لبنان گزارش داد که توپخانه ارتش اسرائیل، شهرک میفدون در جنوب لبنان را با توپخانه هدف قرار داده است.

از سوی دیگر برخی منابع لبنانی به روزنامه الجمهوریه با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در تپه علی الطاهر اعلام کردند: هرگونه تحرک اسرائیل به سمت این تپه با محاسبات داخلی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم مرتبط خواهد بود زیرا او ممکن است به دنبال بهره برداری از هرگونه اقدام نظامی گسترده در آنجا باشد، آن هم در زمانی که در راستای خواسته های انتخاباتی او باشد.

منابع لبنانی افزودند: آنچه اوضاع را بغرنج تر می کند، اوضاع میدانی و تشدید تنش از سوی اسرائیل اعم از بمباران و حملات است. این در حالی است که انفجارهای انجام شده از سوی نظامیان اسرائیلی در صور، مرجعیون، نبطیه و بنت جبیل بدون وقفه ادامه دارد و آنچه از زیرساخت‌ها و مناطق غیرنظامی باقی مانده است را نابود می کند. تپه علی الطاهر همچنان نقطه کانون رویارویی آتی است.




 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 ۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

برخورد رو در رو یک مینی‌بوس و یک کامیون در ایالت پارانا در جنوب برزیل، ۲۳ کشته و ۵ زخمی برجای گذاشت.

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۲۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.

 ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ادعا درباره احتمال درگیری گسترده نظامی آمریکا با ایران 

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.