قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۱۶

کرمان در محاصره ریزگرد‌ها / هشدار دادستان به مدیران متخلف

دادستان عمومی و انقلاب کرمان از ورود دستگاه قضایی به موضوع آلودگی شدید هوا و گردوغبار در این شهر خبر داد.
 کرمان در محاصره ریزگرد‌ها / هشدار دادستان به مدیران متخلف



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار زرد هواشناسی در سمنان/ بارش‌های رگباری و وزش باد شدید از روز جمعه آغاز می‌شود

وی گفت: این شرایط جوی تا روز شنبه ۳۱ مردادماه ادامه خواهد یافت و محدوده اثر آن عمدتاً ارتفاعات و مناطق شمالی استان خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان افزود: مهم‌ترین مخاطره این سامانه، بارش‌های رگباری و گاه رعد و برق در برخی نقاط به‌ویژه در ارتفاعات و نواحی شمالی استان است و در این بازه زمانی احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد نیز وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود مه‌آلودگی و کاهش دید در محور‌های شمالی و کوهستانی محسوس باشد.

مصطفوی گفت: وزش باد شدید و گاه همراه با گرد و خاک نیز از دیگر پدیده‌های مورد انتظار این سامانه است که دامنه آن بیشتر نقاط استان را دربر خواهد گرفت و به همین دلیل، بی‌تأثیر ماندن بخش‌های مختلف استان از اثرات این سامانه دور از انتظار نیست و مدیریت شرایط در روز‌های پایانی هفته اهمیت بالایی دارد.

وی اثر مخاطره در این هشدار، عمدتاً بر احتمال آبگرفتگی معابر و جاری شدن رواناب و سیلاب‌های نقطه‌ای متمرکز است؛ شرایطی که می‌تواند موجب سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی استان شود.

مدیر کل هواشناسی استان سمنان تصریح کرد: علاوه بر این، مخاطرات ناشی از تگرگ، مه‌آلودگی و کاهش دید در محور‌های کوهستانی و نیز احتمال بروز خسارت در بخش‌های کشاورزی از جمله پیامد‌های پیش‌بینی‌شده این سامانه اعلام شده است.

در ادامه حتما بخوانید هشدار نارنجی برای استان سمنان صادر شد

مصطفوی بر کنترل و لایروبی شبکه آبراه‌ها، جوی‌ها، کانال‌ها و دهانه پل‌ها پیش از بارش‌ها تأکید کرد و به شهروندان توصیه کرد از تردد غیرضروری در محور‌های کوهستانی پرهیز کنند و از هرگونه صعود به ارتفاعات و نواحی کوهستانی در این بازه زمانی خودداری کنند.

وی همچنین بر ضرورت عدم چرای دام‌ها در نواحی مرتفع تأکید کرد و گفت: رعایت آن برای پیشگیری از تلفات دامی ضروری است.

مدیر کل هواشناسی استان سمنان بر ضرورت اتخاذ تمهیدات لازم برای پیشگیری از مخاطرات ناشی از باد شدید و نیز احتمال صاعقه در مناطق مستعد به دستگاه‌های اجرایی و شهروندان تأکید کرد و به کشاورزان نیز توصیه کرد تا انجام اقدامات پیشگیرانه لازم برای کاهش خسارات احتمالی در بخش کشاورزی را در دستور کار قرار دهند.

مصطفوی همچنین رعایت فاصله از بستر و مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌ها و پرهیز از توقف و اتراق در این مناطق در روز‌های بارندگی را ضروری دانست.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار استاندار درباره کمبود نیروی متخصص در سیستان و بلوچستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، منصور بیجار در نشست با ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی و محمدنبی شهیکی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت انطباق آموزش عالی با نیازهای واقعی استان، خواست 10 تا 12 رشته دانشگاهی موردنیاز بازار کار شناسایی و برای ایجاد یا تقویت آنها در دانشگاه‌های استان برنامه‌ریزی شود.

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ترکیب رشته‌های دانشگاهی در سیستان و بلوچستان نیازمند بازنگری جدی است و دانشگاه‌ها باید متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی و نیازهای آینده استان برای تربیت نیروی انسانی برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: تغییر گرایش و علاقه‌مندی دانشجویان استان به تحصیل در رشته‌های گروه علوم انسانی نشان می‌دهد در آینده ممکن است سیستان و بلوچستان در برخی حوزه‌های نظری و فنی با کمبود نیروی انسانی تحصیلکرده و متخصص مواجه شود.

دانشگاه‌ها متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی استان نیرو تربیت کنند

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های صنعت، معدن، انرژی‌های تجدیدپذیر، تجارت و اقتصاد دریامحور گفت: رشته‌های دانشگاهی باید بر اساس ظرفیت‌های واقعی و نیازهای آینده هر منطقه تعیین شوند و نمی‌توان برای همه استان‌های کشور یک نسخه آموزشی واحد در نظر گرفت.

بیجار ادامه داد: سیستان و بلوچستان از ذخایر معدنی قابل توجهی برخوردار است و با توجه به روند توسعه این بخش، پیش‌بینی می‌شود استان طی پنج سال آینده جایگاه مهم‌تری در حوزه معدن پیدا کند؛ بنابراین تربیت نیروی متخصص این حوزه باید از هم‌اکنون در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی در تامین نیروی متخصص افزود: در مواردی واحدهای تولیدی استان به دلیل نبود نیروی انسانی متخصص، ناچار به جذب نیرو از خارج استان شده‌اند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه 48 درصد پست‌های سازمانی استان بلاتصدی است، گفت: بخشی از این وضعیت به نبود نیروی انسانی متناسب با نیاز دستگاه‌های اجرایی بازمی‌گردد و دانشگاه‌ها باید برای کاهش این فاصله نقش فعال‌تری ایفا کنند.

شناسایی 10 تا 12 رشته مورد نیاز بازار کار

بیجار اظهار کرد: با توجه به روند توسعه و پیشرفت استان، بازار کار برای حدود 10 تا 12 رشته تحصیلی دانشگاهی در سیستان و بلوچستان ظرفیت و نیاز مشخص دارد و باید این رشته‌ها با بررسی کارشناسی نیاز دستگاه‌های اجرایی، بخش تولید و ظرفیت‌های اقتصادی استان شناسایی شوند.

وی افزود: انتظار می‌رود این بررسی حداکثر ظرف دو هفته انجام شود تا موضوع در شورای پژوهشی یا شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مورد بررسی قرار گیرد و در صورت فراهم نبودن امکان راه‌اندازی رشته‌ها برای مهرماه، برنامه ایجاد آنها برای بهمن‌ماه آماده شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تأکید کرد: استان برای رشته‌هایی که بر اساس نیازهای واقعی شناسایی شوند، حمایت و تعهد لازم را خواهد داشت و باید برای راه‌اندازی و تقویت این رشته‌ها مسیر ویژه‌ای تعریف شود.

دانشگاه‌ها به حل مسائل واقعی سیستان و بلوچستان ورود کنند

بیجار با تاکید بر ضرورت کاهش فاصله دانشگاه و مسائل اجرایی استان اظهار کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نباید صرفاً به آموزش نیروی انسانی محدود شوند، بلکه باید در کنار دستگاه‌های اجرایی برای مسائل واقعی استان راهکار ارائه کنند.

وی دانشگاه سیستان و بلوچستان را دارای ظرفیت لازم برای ایفای نقش محوری در این زمینه دانست و افزود: این دانشگاه می‌تواند به‌عنوان محور راهبری میان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، هماهنگی بیشتری برای جهت‌دهی ظرفیت‌های علمی به سمت نیازهای توسعه‌ای منطقه ایجاد کند.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین بر تمرکززدایی در تصمیم‌گیری‌های آموزش عالی تأکید کرد و گفت: شرایط استان‌ها با یکدیگر متفاوت است و نمی‌توان بدون شناخت مسائل و ظرفیت‌های هر منطقه برای آن تصمیم‌گیری کرد؛ بنابراین باید اختیارات بیشتری به استان‌ها واگذار شود.

پیوند آموزش عالی با سند توسعه و اقتصاد مکران

بیجار تصریح کرد: اولویت‌های آموزش عالی در سیستان و بلوچستان باید با سند اجرایی توسعه استان، سند آمایش، برنامه هفتم توسعه و ظرفیت‌های منطقه مکران هماهنگ باشد تا رشته‌های دانشگاهی متناسب با مسیر توسعه آینده استان شکل بگیرند.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی متخصص باید همزمان با توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی دنبال شود؛ چراکه بدون نیروی انسانی ماهر، بخشی از ظرفیت‌های جدید اقتصادی استان امکان بهره‌برداری کامل نخواهد داشت.

نیروگاه خورشیدی برای کاهش ناترازی انرژی دانشگاه

استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تامین بخشی از نیازهای مالی دانشگاه تأکید کرد و گفت: ایجاد نیروگاه خورشیدی در اراضی دانشگاه سیستان و بلوچستان با ظرفیت حدود 2.5 مگاوات می‌تواند بخشی از ناترازی انرژی این مجموعه را کاهش دهد و زمینه ایجاد درآمد برای دانشگاه را فراهم کند.

بیجار با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و مرزی استان افزود: سیستان و بلوچستان 932 کیلومتر مرز، بندر اقیانوسی چابهار و ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های تجارت مرزی، معدن و انرژی‌های تجدیدپذیر دارد و دانشگاه باید بخشی از توان علمی خود را برای حل مسائل و بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها به کار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه استان نیازمند استفاده همزمان از ظرفیت دولت، دانشگاه، بخش خصوصی و سرمایه‌های موجود در جامعه است و این ظرفیت‌ها باید در چارچوب یک برنامه مشخص و مبتنی بر نیازهای واقعی استان به کار گرفته شوند.

انتهای پیام.  


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

بارش‌های همرفتی و سیل‌آسا در مسیر گلستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: فعالیت سامانه ناپایدار جوی از عصر امروز پنجشنبه در گلستان آغاز می شود و با تشدید فعالیت این سامانه احتمال وقوع بارش‌ها همرفتی و رگباری محتمل است.

مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: از پیامدهای این سامانه، بارندگی، رگبار و رعدوبرق، احتمال تگرگ و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، به‌ویژه در دامنه‌ها، مناطق کوهستانی و شرقی خواهد بود.

وی افزود: این شرایط می‌تواند موجب آبگرفتگی معابر، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌هایی مانند اترک، وقوع صاعقه، شکستن درختان کهنسال و فرسوده و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی شود.

کمالی با اشاره به احتمال شدت گرفتن بارش‌ها در مناطق کوهستانی و شرقی استان، از شهروندان خواست از توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها جداً خودداری کنند.

مدیرکل هواشناسی گلستان همچنین توصیه کرد شهروندان با توجه به احتمال وقوع صاعقه و شرایط نامساعد جوی، فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت‌گردی خود را لغو کرده و نسبت به استحکام سازه‌های موقت و سایر تمهیدات پیشگیرانه اقدام کنند.

در ادامه حتما بخوانید امواج ۲.۵ متری در انتظار ماهیگیران گلستانی

وی ادامه داد: با فعالیت این سامانه، دمای هوا نیز در روز جمعه بین ۲ تا ۵ درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت.

کمالی با اشاره به وضعیت دریای خزر گفت: از بعدازظهر امروز تا صبح شنبه، دریا مواج و متلاطم خواهد بود و شرایط برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

وی خاطرنشان کرد: از روز شنبه به‌تدریج از میزان ناپایداری‌های جوی در استان کاسته خواهد شد.

گفتنی است، ۱۵۶ ایستگاه و سامانه هواشناسی از انواع مختلف شامل "سینوپتیک، اقلیم شناسی، باران‌سنجی، جاده‌ای، جو بالا، باران سنجی خودکار و پایش گرد و غبار" در استان گلستان فعال است.

گلستان با گستره افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع و برخورداری از هفت اقلیم آب و هوایی از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی، از غرب با مازندران و از شمال با ترکمنستان همسایه است.




 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۲۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»

اخبار روز ایران و خاورمیانه در نورنیوز

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر

فرارو/متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جنگ‌ها کوره‌های آزمونی هستند که اغلب تغییرات در «فیزیک» دنیای پیرامون ما را آشکار می‌سازند: اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی ندارد و قدرت چگونه اعمال می‌شود. توماس فریدمن در یادداشتی در نیویورک تایمز نوشت: «اگر قرار بود کت