قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۳/۲۷

پرونده گران‌فروشی ۷۰ درصدی جوجه یک‌روزه در گلستان بسته شد

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به تعیین نرخ حدود ۸۵ تا ۸۸ هزار تومانی جوجه یک‌روزه گفت: عرضه این محصول با قیمت‌های ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار...
 پرونده گران‌فروشی ۷۰ درصدی جوجه یک‌روزه در گلستان بسته شد



۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سفر وزیر جهاد کشاورزی به هرمزگان باید گره‌گشا باشد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، احمد مرادی عصر پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان که با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی در هرمزگان فرصت ارزشمندی است و انتظار می‌رود این سفر دستاوردهای ملموس و مشخصی برای مردم استان داشته باشد.

وی با اشاره به گستردگی حوزه مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی در بخش‌های کشاورزی، دامداری و شیلات افزود: مطالبات و مشکلات استان از سوی استاندار، نماینده ولی‌فقیه و نمایندگان مجلس مطرح شده و وزیر نیز در جریان مسائل هرمزگان قرار دارد؛ بنابراین انتظار داریم برای مطالبات مهم استان تصمیم‌های عملیاتی و مؤثر اتخاذ شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس یکی از مطالبات مهم استان را احیای مرکز تحقیقات کشاورزی حاجی‌آباد عنوان کرد و گفت: این مرکز با بیش از 150 هکتار زمین از ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقات و توسعه کشاورزی برخوردار است، اما اکنون از ظرفیت آن به‌درستی استفاده نمی‌شود و نیازمند دستور و پیگیری جدی وزارت جهاد کشاورزی است.

مرادی همچنین با اشاره به سد زاکین اظهار کرد: این پروژه حدود 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما سال‌هاست تنها 2 درصد از عملیات آن باقی مانده و به بهره‌برداری نرسیده است.

وی تکمیل سد زاکین را در تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی مؤثر دانست و خواستار تأمین اعتبار لازم برای اتمام و بهره‌برداری از این پروژه شد.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس همچنین بر ضرورت تداوم حمایت از پروژه‌های سدهای آبخیزداری استان تأکید کرد و گفت: سال گذشته با همکاری استانداری و استفاده از اعتبارات وزارت نفت، منابعی برای اجرای این پروژه‌ها اختصاص یافت و انتظار می‌رود روند تأمین اعتبار برای تکمیل طرح‌های آغازشده ادامه پیدا کند.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اقدامات دولت در تأمین کالاهای اساسی هرمزگان در جریان جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: با مدیریت استاندار و تلاش مجموعه دولت، در آن مقطع کمبود جدی در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم استان ایجاد نشد.

وی در پایان بر ضرورت رسیدگی به مشکلات سرمایه‌گذاران، تجار و بازرگانان هرمزگان در حوزه صادرات و واردات تأکید کرد و خواستار حمایت دولت و دستگاه‌های مرتبط برای رفع موانع فعالیت بخش خصوصی استان شد.

انتهای پیام/864  


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

وزارت جهاد کشاورزی برای احیای باغات لیموترش هرمزگان ورود کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان با حضور وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و اقتصاد دریا اظهار داشت: حضور وزیر جهاد کشاورزی و مدیران این وزارتخانه در هرمزگان باید به تصمیم‌های مؤثر برای فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول‌مانده استان منجر شود.

وی با اشاره به وضعیت باغات لیموترش هرمزگان افزود: لیموترش یکی از محصولات مهم و دیرینه استان است، اما شیوع آفات در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از این سرمایه را با مشکل مواجه کرده و عمر اقتصادی درختان را کاهش داده است.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان بر ضرورت ورود جدی وزارت جهاد کشاورزی برای احیای این باغات تأکید کرد و گفت: مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و مجموعه‌های تخصصی باید برای شناسایی و کنترل آفات و آفت‌زدایی باغات برنامه جدی داشته باشند و در صورت نیاز از تجربیات و دستاوردهای مراکز تحقیقاتی سایر کشورها نیز استفاده شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده اصلاح الگوی کشت را از دیگر ضرورت‌های کشاورزی هرمزگان دانست و اظهار کرد: استان از سواحل گسترده، اراضی ساحلی و منابع آب شور برخوردار است و باید با استفاده از دانش و فناوری روز، ظرفیت کشت‌های سازگار با شوری و شرایط اقلیمی منطقه را توسعه داد.

وی همچنین بر توسعه صید فراسرزمینی تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی مناسب، استفاده از ظرفیت‌های قانونی و همکاری‌های منطقه‌ای می‌توان از ظرفیت شناورهای دارای توان فعالیت در آب‌های دور و مناطق مجاز صید، بهره بیشتری گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در ادامه خواستار تسریع در جبران خسارت واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از جمله مرغداری‌ها شد و افزود: بسیاری از بهره‌برداران خسارت‌دیده توان مالی کافی برای بازگشت سریع به چرخه تولید را ندارند و با وجود برآورد خسارت‌ها و طرح وعده‌هایی برای حمایت، پرداخت و اجرای این حمایت‌ها باید با سرعت بیشتری انجام شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده توسعه پرورش ماهی در قفس را نیز از ظرفیت‌های مهم هرمزگان عنوان کرد و گفت: این استان قابلیت‌های طبیعی مناسبی برای توسعه آبزی‌پروری دریایی دارد و حمایت هدفمند از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان این بخش می‌تواند به افزایش تولید، ایجاد اشتغال، تأمین نیاز بازار و تقویت اقتصاد دریامحور منجر شود.

وی تأکید کرد: هرمزگان در حوزه‌های کشاورزی، شیلات، گردشگری و اقتصاد دریا ظرفیت‌های کم‌نظیری دارد که باید با برنامه‌ریزی علمی و حمایت اجرایی، از ظرفیت بالقوه به ثروت و اشتغال پایدار تبدیل شود.

انتهای پیام/864  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

واگذاری سالانه 50 قطعه زمین رایگان برای توسعه ورزش روستایی در گلستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، داوود خسروی عصر امروز در مراسم افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای یساقی اظهار کرد: بنیاد مسکن استان هر سال حدود 50 قطعه زمین با کاربری ورزشی را برای احداث زمین‌های چمن مصنوعی تأمین و به‌صورت رایگان در اختیار اداره کل ورزش و جوانان قرار می‌دهد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان افزود: این اقدام با هدف فراهم کردن دسترسی عادلانه‌تر روستاییان به امکانات ورزشی و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت نوجوانان و جوانان انجام می‌شود و بنیاد مسکن در کنار اداره کل ورزش و جوانان و دهیاری‌ها در اجرای این طرح‌ها مشارکت دارد.

وی با اشاره به آثار اجتماعی توسعه امکانات ورزشی در روستاها گفت: ایجاد فضاهای ورزشی صرفاً به معنای ساخت یک زمین فوتبال نیست، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز افزایش نشاط اجتماعی، ارتقای سلامت، شناسایی استعدادهای ورزشی و تقویت ماندگاری جمعیت جوان در روستاها باشد.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن گلستان در این حوزه از مجموعه‌های پیشرو در کشور محسوب می‌شود، ادامه داد: تأمین زمین مورد نیاز برای اجرای پروژه‌های ورزشی یکی از اقداماتی است که با رویکرد مسئولیت اجتماعی دنبال می‌شود و تلاش داریم این همکاری در سال‌های آینده نیز استمرار داشته باشد.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان درباره پروژه روستای یساقی نیز گفت: برای اجرای این طرح، 2 هزار و 500 مترمربع زمین با کاربری ورزشی توسط بنیاد مسکن استان تأمین و به‌صورت رایگان در اختیار اداره کل ورزش و جوانان قرار گرفت.

وی افزود: این زمین پس از طی مراحل لازم در اختیار مجموعه متولی ورزش قرار گرفت و با مشارکت بنیاد مسکن، اداره کل ورزش و جوانان و دهیاری، عملیات احداث زمین چمن مصنوعی روستا به پایان رسید و این مجموعه در اختیار مردم قرار گرفت.

خسروی تأکید کرد: روستاهای گلستان از ظرفیت قابل توجهی در حوزه ورزش برخوردارند و فراهم کردن امکانات مناسب می‌تواند به شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی کمک کند؛ از این رو بنیاد مسکن استان آمادگی دارد در چارچوب وظایف و ظرفیت‌های قانونی خود، همکاری با مجموعه ورزش و جوانان و مدیریت روستاها را ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه امکانات ورزشی در مناطق روستایی باید در کنار سایر برنامه‌های توسعه روستا دنبال شود تا روستاییان به‌ویژه نسل جوان برای برخورداری از امکانات اولیه زندگی، ناچار به ترک محل سکونت خود نباشند.

انتهای پیام/  




 خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۱۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.