قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

تعطیلی سفارت پاکستان در کابل

سخنگوی طالبان اعلام کرد: تعطیلی سفارت پاکستان در کابل در صورت تداوم حملات ارتش پاکستان، یکی از گزینه‌های پیش‌روی این دولت است.
 تعطیلی سفارت پاکستان در کابل



۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

رایزنی سران مالزی و پاکستان درباره ایران - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نخست‌وزیران مالزی و پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی، ضمن بررسی تحولات منطقه‌ای، بر ضرورت استفاده از ابزارهای دیپلماتیک برای مدیریت بحران‌ها و کاهش تنش میان ایران و آمریکا تأکید کردند. رئیس اپوزیسیون پاکستان اظهارات ترامپ ضدایران را «بسیار خطرناک» خواند رایزنی تلفنی فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی

 انور ابراهیم و شهباز شریف توافق کردند که مناقشات و تنش‌های منطقه‌ای باید تنها از مسیر گفت‌وگو و مذاکره حل‌وفصل شود.

 رهبران دو کشور با ابراز نگرانی از وضعیت فعلی، بر اهمیت حفظ صلح و ثبات در منطقه و جلوگیری از تشدید تنش‌ها تأکید کردند.

 محور اصلی این رایزنی، بررسی آخرین تحولات پیرامون روابط ایران و آمریکا و پیامدهای آن بر امنیت منطقه‌ای عنوان شده است.

انتهای پیام/  


۵۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

کشته شدن ۴۹ شبه‌نظامی در عملیات ضدتروریستی ارتش پاکستان

به گزارش آفتاب نیوز،

روابط عمومی نیرو‌های مسلح پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نیرو‌های امنیتی این کشور با همکاری پلیس، طی روز‌های اخیر مجموعه‌ای از عملیات‌های اطلاعاتی مشترک را علیه مخفیگاه‌های شبه‌نظامیان در شمال غرب و جنوب غرب پاکستان اجرا کرده‌اند.

بر اساس این بیانیه، در جریان این عملیات‌ها ۱۲ شبه‌نظامی در ایالت خیبرپختونخوا در شمال غرب پاکستان و ۳۷ شبه‌نظامی دیگر در ایالت بلوچستان در جنوب غرب این کشور کشته شده‌اند.

ارتش پاکستان افراد کشته‌شده را اعضای گروه‌های «فتنه الخوارج» عنوانی که اشاره به طالبان پاکستان دارد و «فتنه الهندوستان»، عنوانی که اشاره به گروه‌های جدایی‌طلب بلوچ دارد، توصیف کرد.

طبق اعلام این ارتش، عملیات‌های اطلاعاتی در مناطق بانو، وزیرستان شمالی، اورکزی و خیبر در ایالت خیبرپختونخوا انجام شده و طی آن مقادیر قابل توجهی مواد منفجره، بمب‌های دست‌ساز، دستگاه‌های انفجار از راه دور، سلاح و مهمات کشف و ضبط شده است.

در ایالت بلوچستان نیز نیرو‌های امنیتی ۱۰ عملیات اطلاعاتی را در مناطق مستونگ، مچ، خضدار و پنجگور اجرا کرده‌اند که به کشته شدن ۳۷ شبه‌نظامی و کشف مقادیری سلاح، مواد منفجره و تجهیزات انفجار از راه دور منجر شده است.

روابط عمومی ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد که عملیات پاکسازی مناطق آسیب‌دیده همچنان ادامه دارد و نیرو‌های امنیتی تا حصول اطمینان از برقراری کامل امنیت، عملیات خود را متوقف نخواهند کرد.

این بیانیه می‌افزاید که عملیات‌های ضدتروریستی ذیل چارچوب مصوب دولت پاکستان موسوم به «عزم استحکام» ادامه خواهد یافت.


۳ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.




 واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش به سخنان اخیر سیدمحمد خاتمی دربار تفاهم با آمریکا؛ خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود

بسیار گفته‌اند که اصلاح‌طلبان دنبال «صلح به هر قیمتی، حتی تسلیم» هستند و اسم آن را هم «صلح شرافتمندانه» می‌گذارند. می‌توان چنین ادعایی نداشت ولی پرسید چرا در سخنان خاتمی روی اصلی سخن با مسئولان ایرانی است؟!

 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 برنامه جدید ترامپ
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]