قیمت طلا امروز




 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

اشتغالزایی خُرد؛ کلید خودکفایی خانواده‌های تحت پوشش

در دیدار مسئولان کمیته امداد با رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی، راهکار‌های نوین جهت توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش مورد بررسی قرار گرفت. 
 اشتغالزایی خُرد؛ کلید خودکفایی خانواده‌های تحت پوشش



 هشدار دادگستری خراسان رضوی به مداخله‌گران حوزه سلامت
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

هشدار دادگستری خراسان رضوی به مداخله‌گران حوزه سلامت

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین زرندی امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، در جلسه کارگروه برخورد با مداخله‌گران حوزه سلامت، اظهار کرد: سلامت جسمی و روانی مردم از مهم‌ترین حقوق عامه است و قوه قضاییه در چارچوب وظایف قانونی خود، از جمله اصل ۱۵۶ قانون اساسی، باید در زمینه پیشگیری از آسیب‌ها و صیانت از این حق عمومی اقدام کند و بر این اساس، اقدامات لازم در این زمینه در حال انجام است. برخورد با مداخله‌گران، الزاماً و بدوا به معنای اقدام قهری نیست، بلکه در بسیاری از موارد می‌توان با تذکر و اقدامات پیشگیرانه، از ادامه فعالیت غیرمجاز جلوگیری کرد؛ اما در صورت استمرار تخلف، برخورد قانونی باید بدون اغماض انجام شود.

وی با اشاره به گردش مالی قابل توجه در حوزه سلامت، بر شناسایی افراد سودجو در فضای حقیقی و مجازی تأکید کرد و گفت: توزیع غیرمجاز دارو، برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی بدون مجوز، فعالیت افراد فاقد صلاحیت در مراکز مجاز و ساخت یا عرضه تجهیزات پزشکی خارج از حدود مجوز، از جمله مواردی است که باید با جدیت مورد نظارت قرار گیرد.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی درباره تجهیزات پزشکی نیز تصریح کرد: حتی شرکت‌های دانش‌بنیان نیز باید در محدوده مجوز و صلاحیت خود فعالیت کنند؛ چراکه استفاده از تجهیزات غیراستاندارد می‌تواند صدمات جدی و گاه جبران‌ناپذیری به مردم وارد کند.

زرندی بر برخورد قاطع با مراکز غیرقانونی در حوزه بهداشت و سلامت تأکید کرد و گفت: در کنار برخورد با مراکز متخلف، باید علل و دلایل مراجعه افراد از جمله مشکلات اقتصادی و فرهنگی، نیز شناسایی شود و در موارد لازم، افراد آسیب‌پذیر به مراکز حمایتی معرفی شوند.

وی همچنین بر ضرورت نظارت بر آگهی‌های حوزه سلامت در فضای مجازی تأکید کرد و گفت: پلتفرم‌ها نمی‌توانند مسئولیت خود را در قبال آگهی‌های سلامت نادیده بگیرند؛ چرا که آگهی‌های این حوزه باید دارای مجوز‌های قانونی باشند و بستر‌های انتشار نیز موظف به احراز مجوز‌های مربوط هستند؛ در غیر این صورت، مسئولان مربوط باید پاسخگو باشند.



 آغاز ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

آغاز ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر

دکتر اسکندر صفری در نخستین نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در سال جاری با اشاره به تشکیل کمیته راهبری آموزش در مجموعه، اظهار کرد: این کمیته بر اساس دستور دبیرکل ستاد و ابلاغ سازمان اداری و استخدامی تشکیل شده و احکام اعضای آن نیز بر اساس چارچوب‌های ابلاغی صادر شده است.

وی افزود: روش‌های تجزیه و تحلیل و ساماندهی اطلاعات، ارزیابی عملکرد و کاربرد هوش مصنوعی در مأموریت‌های ستاد از جمله موضوعاتی است که در برنامه‌های آموزشی مورد توجه قرار خواهد گرفت و تلاش می‌کنیم از ظرفیت هوش مصنوعی در حوزه‌های پیشگیری، درمان و مبارزه نیز استفاده شود.

تحقیقات؛ یکی از اولویت‌های اصلی

صفری با تأکید بر اینکه توقف در حوزه تحقیقات به معنای عقب‌گرد است، گفت: با بررسی اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های کلی، برنامه‌های پنج‌ساله و مصوبات مرتبط با پیشگیری، درمان و تحقیقات، چند آسیب و مسئله مهم در حوزه پژوهش شناسایی شده است.

وی، نظام مسائل، نظام آموزش و شیوع شناسی را از مهم‌ترین این موارد برشمرد و افزود: شیوع شناسی از پاشنه‌ آشیل‌های ستاد است؛ زیرا برای برنامه‌ریزی در حوزه‌های پیشگیری، درمان و مبارزه باید بدانیم در چه نقطه‌ای قرار داریم. در همین راستا، دو مطالعه مهم انجام شده که نتایج آنها به زودی در اختیار مجموعه قرار می‌گیرد؛ یکی در حوزه شیوع‌شناسی عمومی و دیگری در حوزه دانشجویی.

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد را یکی دیگر از اولویت‌های پژوهشی عنوان کرد و گفت: اگرچه ارزیابی عملکرد در حوزه بازرسی نیز انجام می‌شود، اما این موضوع را به عنوان یک مسئله تحقیقاتی دنبال خواهیم کرد.

وی افزود: این ارزیابی در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران به عنوان رؤسای شوراهای هماهنگی استان‌ها انجام خواهد شد.

صفری با اشاره به وجود حدود ۵۰ شاخص در سامانه‌های موجود، گفت: این شاخص‌ها می‌تواند مبنای مناسبی برای ارزیابی باشد، اما باید متناسب با نقش و مأموریت هر دستگاه دسته‌بندی و وزن‌دهی شود. شاخص‌های آموزش‌وپرورش، وزارت بهداشت، دستگاه‌های انتظامی و سایر اعضا نیز باید متناسب با مأموریت …



 رکورد 48 ساعته پلیس؛ کشف هزاران تن موادمخدر و سوخت قاچاق
۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

رکورد 48 ساعته پلیس؛ کشف هزاران تن موادمخدر و سوخت قاچاق

نورنیوز-گروه حوادث: سردار رادان، فرمانده کل انتطامی کشور گفت: کشف ۱۷ تُن و ۷۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک بازه ۴۸ ساعته، یک رکورد عملیاتی قابل توجه است؛ حاصل رصد شبانه روزی شبکه‌های قاچاق، اقدامات هوشمندانه در محور‌های مواصلاتی و انهدام کارگاه‌های تولید و دپوی مواد بود که این مقدار مواد، اگر به دست مصرف کننده می‌رسید، می‌توانست جان هزاران جوان را نشانه بگیرد و خانواده‌های زیادی را درگیر کند.

 فرمانده کل انتظامی درباره کشف سوخت و سلاح هم گفت: در حوزه سوخت، ۷۸۶ هزار لیتر انواع فرآورده نفتی قاچاق کشف و توقیف شد. این حجم سوخت، بیت المال است که در شبکه‌های قاچاق در حال خارج شدن از چرخه قانونی بود و با ورود به بازار آزاد، هم به اقتصاد کشور آسیب می‌زد و هم یارانه را هدف قرار می‌داد که بحمدالله در این حوزه هم همکاران پر تلاشم، اقدامات ارزشمندی داشتند.

وی گفت: در حوزه مبارزه با قاچاقچیان سلاح غیر مجاز نیز ۴۳۰ قبضه انواع سلاح شامل ۱۱۸ قبضه سلاح جنگی و ۳۱۲ قبضه سلاح شکاری کشف شد. 

سردار رادان افزود: سلاح جنگی، ابزار اصلی باند‌های مسلح، سارقان و مخلان امنیت است؛ خارج کردن این حجم سلاح از چرخه جرائم، یعنی کاهش ظرفیت خشونت در جامعه و امنیت بیشتر برای مردم.



 پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده
۱۰ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده

نورنیوز-گروه اجتماعی: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود. 



 هشدار سیل در این ۵ استان
۱۰ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

هشدار سیل در این ۵ استان

به گزارش عصر خبر، امید محترمی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و بادهای شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود. نوشته های مشابه هشدار به مسافران نوروزی؛ تشدید بارش‌ها از فردا 1403/01/05 هشدار آملی لاریجانی به اسرائیل/ تداوم جنایت علیه لبنان با پاسخ میدان مواجه خواهد شد 1405/01/20

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشندسخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستادهای مدیریت بحران در این استان ها آماده باش هستند برچسب هااستان ها سیل هشدار کپی لینک لینک کپی شد





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی
سایت تابناک

ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی

فکر می‌کنید ایرانیان بیشتر در چه ماهی به دنیا آمده‌اند و امپراطور جشن‌های تولد کدام ماه است؟
 تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا
سایت تابناک

تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

گزارش تصویری رویترز از شیوع گسترده بیماری آبولا در افریقا
 اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه
سایت تابناک

اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه

برخورد یک فروند قایق با پل در محدوده تالاب انزلی، ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.
 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.
 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌
سایت تابناک

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.
 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.
 با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

با کوچک‌ترین قاتل سریالی جهان آشنا شوید!

امروز «روز جهانی پشه» است و به همین مناسبت به یافته‌های جدید و جالبی درباره این حشرات کوچک می‌پردازیم که می‌توانند قاتلان بزرگی باشند.
 هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید
سایت خبرفوری

هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید

با اعلام مسئولان، اگر داوطلبان از برگه آزمون عکس بگیرند در لحظه شناسایی می‌شوند.