قیمت طلا امروز




 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۵/۰۳/۲۸

پزشکیان: آینده اقتصاد ایران بر پایه فناوری‌های نوین و سرمایه انسانی نخبه ساخته می‌شود

رئیس جمهور با تأکید بر نقش محوری علم، فناوری و نوآوری در آینده کشور، مأموریت‌های راهبردی این معاونت را در حوزه‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، هوش مصنوعی، انرژی‌های تجدیدپذیر، تجاری‌سازی فناوری، حمایت از نخبگان و ارتقای بهره‌وری انرژی تشریح کرد.
 پزشکیان: آینده اقتصاد ایران بر پایه فناوری‌های نوین و سرمایه انسانی نخبه ساخته می‌شود



۱۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

نیویورک‌تایمز: ترامپ از جنگ به تحریم پناه برد

به گزارش مشرق، نشریه نیویورک‌تایمز در گزارشی می‌نویسد تهدیدهای تازه دونالد ترامپ درباره «جنگ اقتصادی» علیه ایران، بیش از آنکه نشانه آمادگی آمریکا برای بازگشت به جنگ باشد، بیانگر تمایل او برای پرهیز از تشدید نظامی است؛ وضعیتی که به گفته تحلیلگران، تهران را به این برداشت رسانده که دست واشنگتن برای تشدید جنگ محدودتر شده است.

برخی از محورهای مهم این گزارش به شرح زیر است:

۱- «جنگ اقتصادی» به جای بمباران دوباره

دولت ترامپ از تشدید بی‌سابقه فشار اقتصادی سخن می‌گوید، اما همزمان وزیر خزانه‌داری آمریکا تأکید کرده است که این رویکرد احتمال ازسرگیری حملات گسترده را کاهش می‌دهد.

۲- ایران پیام واشنگتن را گرفته است

به گفته دنیس راس، تهران اکنون ترامپ را فردی می‌بیند که نمی‌خواهد درگیری نظامی را تشدید کند؛ برداشتی که می‌تواند ایران را به نشان دادن توانایی خود برای تشدید فشار نظامی ترغیب کند.

۳- ایران زیر بمباران ماند و نایستاد

ایران با وجود تحمل حملات گسترده آمریکا و اسرائیل، همچنان پابرجا مانده و از طریق کنترل تنگه هرمز هزینه‌هایی به آمریکا تحمیل کرده است.

۴- هزینه جنگ برای آمریکا بالا رفته است

قیمت بنزین در آمریکا بیش از یک دلار نسبت به پیش از جنگ افزایش یافته، ۱۸ نظامی آمریکایی کشته شده‌اند، پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس آسیب دیده و ذخایر مهمات نیز کاهش یافته است.

۵- چین، سقف فشار ترامپ

تشدید واقعی فشار اقتصادی علیه ایران مستلزم هدف قرار دادن چین، بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران، است؛ اما ترامپ همزمان در تلاش برای حفظ روابط با پکن است و نمی‌خواهد جنگ اقتصادی تازه‌ای با چین آغاز کند.

۶- واشنگتن هنوز نمی‌داند گام بعدی چیست

به گفته یکی از مذاکره‌کنندگان پیشین آمریکا، دولت ترامپ در این بحران بیشتر درگیر تصمیم‌گیری درباره «گام بعدی» بوده تا طراحی یک راهبرد بلندمدت؛ وضعیتی که یکی از کارشناسان آن را «بازی چکرز به جای شطرنج» توصیف کرده است.

۷- جمع‌بندی

نیویورک‌تایمز نتیجه می‌گیرد ترامپ اکنون میان سه گزینه گرفتار است: تشدید دوباره جنگ، پذیرش توافقی همراه با امتیازدهی یا ادامه فشار اقتصادی. هیچ‌کدام تضمین‌کننده موفقیت نیست و همین بن‌بست، تهدیدهای اقتصادی اخیر واشنگتن را بیش از آنکه نشانه قدرت مطلق نشان دهد، تلاشی برای اعمال فشار بدون بازگشت به جنگ جلوه می‌دهد.


۲۸ دقیقه قبل / سایت جماران

توصیه تاجگردون به پزشکیان: وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی الان نیست

به گزارش جماران، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، خطاب به مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، نوشت:

«‌دوست عزیز، جناب دکتر ⁧‫پزشکیان‬⁩ 

‌اگر کسی یا کسانی تاکید دارند الان وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی هست، توجه نکن. ‌وقتش الان نیست. با کنترل مصرف و بالا بردن توان تولید سال را جلو رویم. مشکلات مردم خیلی بالاتر از این حرف‌هاست. 

‌از من گفتن بود. توجه بفرما چه کسانی این نسخه را تنظیم کردند.»

 


۴۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی

کد خبر: 787390 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۲:۴۳:۰۰ اعتمادآنلاین |

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

به گزارش ایرنا؛ عباس پازوکی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در پی انتشار ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر «اظهارات دکتر عارف درباره بنزین ۸۰ هزار تومانی»، بدین‌وسیله این ادعا به‌طور کامل تکذیب می‌شود.

وی تاکید کرد: معاون اول رئیس‌جمهور هیچ‌گونه موضع‌گیری یا گمانه‌زنی عددی درباره نرخ‌های جدید بنزین نداشته‌اند. همان‌گونه که پیشتر نیز صراحتاً در جمع اصحاب رسانه تأکید شد، موضوع مدیریت مصرف سوخت در مرحله کارشناسی قرار دارد و هنوز هیچ رقم یا تصمیمی به جمع‌بندی نهایی نرسیده است.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور در پایان مطلب خود آورده است: بدیهی است در صورت دستیابی به جمع‌بندی نهایی، جزئیات موضوع به‌صورت شفاف و مستقیماً از طریق ارکان رسمی اطلاع‌رسانی دولت با مردم در میان گذاشته خواهد شد.

 

اخبار مرتبط عراقچی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور به زبان‌های دیگر روابط منطقه‌ای را متحول کرد پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم




 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.

 نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند
۳۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

یک رسانه آمریکایی نوشت که با وجود تهدید ترامپ به فشار اقتصادی علیه ایران، او علاقه‌ای به حمله نظامی گسترده ندارد.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 شایعه جدید بنزینی تکذیب شد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شایعه جدید بنزینی تکذیب شد

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.