قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۳/۲۶

۵ باور اشتباه درباره سرطان پروستات

با وجود پیشرفت‌های چشمگیر در درمان سرطان پروستات، بسیاری از بیماران همچنان با باورهای نادرست درباره جراحی، رادیوتراپی، عوارض درمان و احتمال بازگشت بیماری روبه‌رو هستند. یک متخصص انکولوژی بریتانیایی پنج تصور اشتباه رایج را تشریح کرده است.
 ۵ باور اشتباه درباره سرطان پروستات





 واپسین رودخانه زنده مازندران را قربانی سدسازی نکنید
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

واپسین رودخانه زنده مازندران را قربانی سدسازی نکنید

در حالی که بحران آب در کشور هر روز ابعاد تازه‌ای پیدا می‌کند، ادامه سیاست سدسازی همچنان محل مناقشه کارشناسان و فعالان محیط‌زیست است. حنیف‌رضا گلزار، کنشگر محیط‌زیست، با انتقاد از طرح سد سجرو بابل، هشدار داده است که اجرای این پروژه می‌تواند به نابودی یکی از آخرین رودخانه‌های زنده مازندران، تخریب زیست‌بوم جنگلی و از بین رفتن نظام سنتی مدیریت آب و آب‌بندان‌های پایین‌دست منجر شود؛ او از مدیران بابل خواسته به جای تداوم رویکرد سازه‌محور، حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی را در اولویت قرار دهند.

 پاسخ تند کارشناسان علوم آزمایشگاهی به وزیر بهداشت و رئیس نظام پزشکی
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پاسخ تند کارشناسان علوم آزمایشگاهی به وزیر بهداشت و رئیس نظام پزشکی

در حالی که وزیر بهداشت عضویت کارشناسان علوم آزمایشگاهی در سازمان نظام پزشکی را «انجام‌شدنی نیست» دانسته و رئیس کل نظام پزشکی نیز اجرای آن را منوط به اصلاح قانون مجلس اعلام کرده است، فعالان این رشته در جوابیه‌ای تند، این اظهارات را رد کردند: «قانون نیازی به اصلاح ندارد؛ این برداشت و تفسیر ناصواب از قانون است که باید اصلاح شود.» ۵۰ هزار کارشناس علوم آزمایشگاهی می‌گویند مطالبه عضویت آنها پس از طی بخش عمده مسیر قانونی، ماه‌هاست در وزارت بهداشت معطل مانده و حتی پیشنهاد تشکیل یک سازمان صنفی مستقل را نیز وعده‌ای مبهم و مسیری چندساله برای دور زدن مطالبه فعلی خود می‌دانند.

 قدر پزشکان را بدانید
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

قدر پزشکان را بدانید

رشته پزشکی، مشکلات و سختی‌هایی دارد که به جهت گستردگی و پیچیدگیشان، کمتر کسی از آن‌ها باخبر می‌شود  اول شهریورماه در ایران، به مناسبت زادروز ابوعلی سینا، پزشک و دانشمند بزرگ ایرانی و به پاس خدمات ارزشمند او به عنوان روز پزشک نامگذاری شده است. 

 ضرورت اصلاح پرداختی‌ها به پزشکان جوان
۶ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

ضرورت اصلاح پرداختی‌ها به پزشکان جوان

معاون درمان وزارت بهداشت، بر ضرورت اصلاح پرداختی‌ها و حمایت از پزشکان جوان تاکید کرد.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۶ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.

 نجاتیان: پرستار برای استخدام در تهران وجود ندارد
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

نجاتیان: پرستار برای استخدام در تهران وجود ندارد

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: در تهران مجوز استخدام پرستار وجود دارد، اما کسی برای ثبت‌نام و اشتغال مراجعه نمی‌کند.