قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

صادرات انرژی یا برای همه خواهد بود یا برای هیچ‌کس

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء با هشدار نسبت به تهدیدهای اخیر آمریکا علیه زیرساخت‌های نفتی ایران، تأکید کرد: در صورت هرگونه اقدام خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران، پاسخ نیروهای مسلح شدیدتر از گذشته خواهد بود و اگر امنیت صادرات انرژی ایران تهدید شود، صادرات نفت و گاز برای هیچ طرفی در منطقه تضمین نخواهد شد.
 صادرات انرژی یا برای همه خواهد بود یا برای هیچ‌کس



۴ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 


۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

کد خبر: 787360 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۳:۵۷:۱۸ اعتمادآنلاین |

در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، درباره ادعای مالکیت آمریکا بر تنگه هرمز، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند نقشه‌ای از ایالات متحده منتشر کردند که در آن ایالت کالیفرنیا با عبارت “قلمرو جدید جمهوری اسلامی ایران” مشخص شده است.

  اخبار مرتبط قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟




 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت

نیو لای قرار بود یکی از شکست‌های فراموش‌شده سینمای چین باشد؛ اما یک موج تمسخر در شبکه‌های اجتماعی، این انیمیشن دو نفره و کم‌هزینه را به یکی از عجیب‌ترین پدیده‌های گیشه تبدیل کرد.

 نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید

پس از سخنان سید محمد خاتمی در حمات از تفاهمنامه اسلام آباد و حمایت قاطع او از مسعود پزشکیان، صداوسیما ضمن به کار بردن تعابیر

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 مس؛ برنده بزرگ موج سرمایه‌گذاری جهانی در هوش مصنوعی | سود شرکت BHP به ۳۳ میلیارد دلار رسید
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مس؛ برنده بزرگ موج سرمایه‌گذاری جهانی در هوش مصنوعی | سود شرکت BHP به ۳۳ میلیارد دلار رسید

اقتصادنیوز: رونق سرمایه‌گذاری در مراکز داده و شبکه‌های انرژی، مس را به موتور تازه رشد BHP تبدیل کرد؛ به‌طوری که سود بخش مس این غول معدنی برای نخستین بار از سود سنگ‌آهن پیشی گرفت و سود عملیاتی شرکت را به ۳۳ میلیارد دلار رساند.

 جان باختن ۵۰ نفر پس از واژگونی یک قایق در نیجریه
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

جان باختن ۵۰ نفر پس از واژگونی یک قایق در نیجریه

تهران - ایرنا - ۵۰ نفر که بیشتر آنها کودک بودند، پس از واژگونی یک قایق حامل مسافر در نیجریه جان باختند.