قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۳/۲۱

پیروزی بازدارنده

رژیم‌صهیونیستی از نقض مفاد آتش‎بس با خطای محاسباتی، به‌دنبال تحمیل معادله‌ای جدید یعنی تعرض گسترده به ضاحیه و قلب تپنده مقاومت لبنان بدون پاسخ جدی از سوی محور مقاومت بود. این رژیم تصور می‌کرد با تکیه بر برتری هوایی و حمایت‌های غربی می‌تواند ضربات سنگینی وارد کند و سپس با فشارهای دیپلماتیک طرف مقابل را به سکوت وادارد. اما عملیات نصر جمهوری اسلامی ایران همه معادلات را برهم زد. این عملیات با نمایش قدرت موشکی بازدارنده، قلب مقاومت لبنان را از گزند دشمنان حفظ کرد و نشان داد که محور مقاومت در برابر هر تعرضی، پاسخ محکم و متناسب خواهد داد.  اقدام قاطع ایران معادله بازدارندگی را به نفع مقاومت تغییر داد و رژیم‌صهیونیستی را در موقعیت دشواری قرار داد. در این میان، حتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مجبور شد برای حفظ آتش‌بس و جلوگیری از گسترش درگیری‌ها، وارد میدان شود. این مداخله، اعترافی ضمنی به قدرت …
 پیروزی بازدارنده



۳۸ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

شمار شهدای لبنان به چند هزار نفر رسید؟

صفحه اقتصاد -

 وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به این کشور از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون به ۸ هزار و ۹۱۵ نفر افزایش یافت.

بر اساس گزارش این وزارتخانه، در طول این مدت دست‌کم ۳۰ هزار و ۵۴۳ نفر مجروح شدند.

وزارت بهداشت لبنان همچنین تأکید کرد که شمار شهدای تجاوز رژیم اشغالگر به این کشور از دوم مارس ۲۰۲۶ یعنی پس از نقض آتش بس به ۴ هزار و ۳۴۸ نفر رسید و در این مدت ۱۲ هزار و ۳۰۷ نفر هم مجروح شدند.

این آمار در حالی منتشر می شود که رژیم صهیونیستی بدون توجه به هشدارها و با نقض آشکار قوانین بین المللی همچنا اقدامات تجاوزکارانه و اشغالگرانه خود را در جنوب لبنان ادامه می دهد. مطالعه بیشتر: سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد منبع: مهر اخبار مرتبط circle آیا جنگ زمینی در پیش است؟ circle دستمزد از تورم عقب افتاد circle فرودگاه‌های آسیب دیده از جنگ وارد چرخه عملیاتی شد circle امنیت غذایی ایران در برابر چالش‌های اخیر، یک پیروزی و مصداق تاب‌آوری بود/با مذاکره به دنبال صلح هستیم اما از جنگ هراسی نداریم پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟


۱ ساعت قبل / سایت جماران

وزیر خارجه لبنان دوباره علیه ایران موضع گرفت/ یوسف رجی: ادامه حضور سفیر ایران با تصمیم حاکمیتی بیروت در تضاد است

به گزارش جماران،  به نقل از الجزیره، یوسف رجی، وزیر خارجه لبنان  مدعی شد ادامه حضور محمدذضا شیبانی، سفیر ایران در این کشور با تصمیمی حاکمیتی که «هیچ استثنا یا مصالحه‌ای نمی‌پذیرد» مغایرت دارد. اعتبار روادید شیبانی نیز قرار است ۲۴ اوت به پایان برسد.

رجی تأکید کرد بازگشت روابط میان دو کشور به مسیر عادی، از اجرای تصمیم دولت لبنان از سوی تهران آغاز می‌شود و مقام‌های ایرانی باید به تصمیمات حاکمیتی بیروت احترام بگذارند.

رجی همچنین با ادعای دخالت ایران در امور داخلی لبنان، از مقام‌های ایرانی خواست از اظهارنظر درباره مسائل داخلی این کشور خودداری کنند و سخنان اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی را در همین چارچوب ارزیابی کرد.

لبنان در مارس گذشته موافقت خود با پذیرش شیبانی به‌عنوان سفیر ایران را پس گرفت و او را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد. بیروت همچنین به وی مهلتی برای ترک خاک لبنان داد و سفیر خود در تهران را برای رایزنی فراخواند؛ اقداماتی که نشان‌دهنده تشدید اختلافات میان دو کشور بود.

  حزب‌الله: توافق چارچوبی با اسرائیل شکست خورده است

همزمان، فراکسیون «وفاداری به مقاومت» وابسته به حزب‌الله در پارلمان لبنان، اسرائیل را به ادامه حملات علیه جنوب لبنان متهم کرد و از دولت بیروت خواست توافق موسوم به «چارچوب» با اسرائیل را پایان‌یافته اعلام کرده و از مذاکرات خارج شود.

این فراکسیون با متهم کردن اسرائیل به کشتار، تخریب مناطق مسکونی و ویران کردن روستاها و جاده‌ها، عملکرد دولت لبنان را نیز مورد انتقاد قرار داد و آن را به کوتاهی در انجام مسئولیت‌های سیاسی، حاکمیتی و دیپلماتیک متهم کرد.

این گروه با اشاره به کشته شدن ۱۱ نفر در دو شهرک «انصار» و «دیرالزهرانی» در جنوب لبنان، از جمله ۶ عضو یک خانواده، خواست دولت لبنان مسیر مذاکره با اسرائیل را کنار بگذارد و پایان توافق چارچوبی را اعلام کند.

توافق چارچوبی میان لبنان و اسرائیل ۲۶ ژوئن گذشته با میانجیگری آمریکا امضا شد و بر اساس آن، قرار بود اسرائیل به‌تدریج از مناطق اشغالی لبنان عقب‌نشینی کند و ارتش لبنان در این مناطق مستقر شود و سلاح گروه‌های مسلح، از جمله حزب‌الله، جمع‌آوری شود.

مقام‌های لبنانی می‌گویند حملات اسرائیل به لبنان از ۲ مارس گذشته تاکنون هزاران کشته و زخمی برجا گذاشته و بیش از یک میلیون نفر را آواره کرده است. در همین مدت، ارتش اسرائیل علاوه بر حفظ حضور خود در بخش‌هایی از جنوب لبنان، در جریان عملیات اخیر تا عمق بیش از ۱۰ کیلومتری خاک این کشور پیشروی کرده است.

همزمانی تشدید اختلاف دیپلماتیک بیروت و تهران با ادامه حملات اسرائیل و اختلافات داخلی لبنان درباره نحوه برخورد با اسرائیل، نشان می‌دهد این کشور همزمان با چند بحران سیاسی و امنیتی درگیر است.

 




 این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است
۱ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است

عراقچی به ادعای کمرشکن ترین عملیات اقتصادی تاریخ واکنش نشان داد. وزیر خارجه در توئیتی نوشت:۱۴ سال پیش: فلج کننده ترین تحریم های

 عضو اتاق بازرگانی: امارات نقش تجاری مهمی برای ایران ندارد | فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شده است
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

عضو اتاق بازرگانی: امارات نقش تجاری مهمی برای ایران ندارد | فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شده است

اقتصادنیوز: عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.

 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.

 رایزنی وزرای خارجه ایران و عمان درباره از سرگیری مذاکرات
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رایزنی وزرای خارجه ایران و عمان درباره از سرگیری مذاکرات

خبرگزاری عمان روز جمعه گزارش داد که «سیدعباس عراقچی» و «بدر بن حمد البوسعیدی» وزرای خارجه ایران و عمان درباره راه‌های ایجاد شرایط لازم برای ازسرگیری مذاکرات درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند.

 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است
۲۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است

سخنگوی وزارت دفاع با تأکید بر ضرورت تقویت توان کشور گفت: تنها راه سلطه‌ستیزی و مقابله با قدرت‌های بیگانه که استقلال، موجودیت و هویت ایران را هدف قرار می‌دهند، قوی شدن و افزایش قدرت کشور است.