قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۶

نمی‌توانید مقررات را زیر پا بگذارید

سفارت ایران در ترکیه با انتشار متنی در فضای مجازی پاسخ سفیر آمریکا در این کشور را داد.
 نمی‌توانید مقررات را زیر پا بگذارید



۱۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ترامپ ناو هواپیمابرUSS Doris Miller آمریکا را به نام خودش می‌زند؟

میلر در حمله ژاپن به پرل‌هاربر در سال ۱۹۴۱، در حالی که آموزش تخصصی توپ ضدهوایی نداشت، پشت یکی از مسلسل‌ها قرار گرفت و به دفاع از کشتی پرداخت.

اما حالا گفته می‌شود در داخل نیروی دریایی بحث‌هایی درباره تغییر نام CVN-81 به افتخار دونالد ترامپ مطرح شده است. هنوز نام جدید قطعی نشده و پنتاگون نیز فعلاً چیزی را اعلام نکرده است.

اگر چنین اتفاقی رخ دهد، نام‌گذاری یک ناو هواپیمابر به نام رئیس‌جمهورِ در حال خدمت اقدامی بی‌سابقه خواهد بود.

گزارش‌ها همچنین می‌گویند نیروی دریایی ممکن است نام دوریس میلر را روی یک شناور دیگر بگذارد و حتی او را برای دریافت مدال افتخار (Medal of Honor)، بالاترین نشان نظامی آمریکا، پیشنهاد کند. 


۱۷ دقیقه قبل / سایت جماران

روزنامه آمریکایی: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد

به گزارش جماران، روزنامۀ واشنگتن‌پست با اشاره به تهدیدهای شدید ترامپ برای افزایش تحریم‌های اقتصادی علیه ایران «در ابعادی بی‌سابقه» نوشت که او گزینۀ چندانی برای جامۀ عمل پوشاندن به این تهدیدها ندارد.

‌ادوارد فیشمن، همکار ارشد و مدیر مرکز ژئواقتصاد شورای روابط خارجی، گفت ترامپ اغلب چنین تهدیدهایی مطرح می‌کند اما در عمل اقدام چندانی پشت آن نیست.

‌فیشمن اشاره کرد که ایران از سال 2018 زیر تحریم‌های آمریکا قرار دارد؛ بنابراین تنها راه باقی‌مانده برای ترامپ، تشدید تحریم‌ها علیه شرکای ایران از جمله چین، امارات و ترکیه است.

‌گزینه‌های دیگر شامل هدف قرار دادن بانک‌ها و پالایشگاه‌هایی است که مقادیر کمی انرژی از ایران می‌خرند، یا تحریم بانک‌های حامل دارایی‌های ایران در خارج از کشور.

‌فیشمن تاکید کرد که ترامپ کار زیادی نمی‌توان بکند، مگر اینکه واقعاً بخواهد تمام دنیا را تهدید کند که در صورت معامله با ایران، از دسترسی به اقتصاد آمریکا محروم خواهند شد.

 


۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

چین: تحریم‌ها و فشار آمریکا علیه ایران راه‌حل نیست

لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) پس از تهدید ایالات متحده به راه‌اندازی یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه تهران، اعلام کرد که تحریم‌ها و فشار به حل مساله ایران کمکی نمی‌کند.

به نوشته روزنامه چاینا دیلی، سخنگوی وزارت امور خارجه چین همچنین افزود: «تحریم‌ها و فشار به حل مساله کمکی نمی‌کند. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که مسئولانه عمل کنند و مسئله را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.»

روز چهارشنبه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تهدید کرد که علیه ایران تحریم های جدی و سخت تر اقتصادی وضع می کند.

اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا نیز روز پنجشنبه مدعی شد: «اگر ما حداکثر فشار اقتصادی را اعمال کنیم، احتمالا دیگر شاهد ازسرگیری گسترده عملیات نظامی نخواهیم بود.»

بسنت همچنین مدعی شد که به همراه متحدان خود تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال خواهد کرد. پس از مصاحبه بسنت با سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت افزایش پیدا کرد.

انتهای پیام




 انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی

اتهامم را قبول ندارم چون من اصلا نارنجک همراه نداشتم...

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...