قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

کاهش نرخ بیکاری به معنای رونق اشتغال نیست

نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۴ هرچند به ۷.۵ درصد کاهش یافت، اما همزمان با افت نرخ مشارکت اقتصادی و افزایش جمعیت غیرفعال بهبود محسوسی در بازار کار ثبت نشد
 کاهش نرخ بیکاری به معنای رونق اشتغال نیست



۴۸ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

کاهش مصرف مرغ در ایران؛ چرا مرغ از سفره ایرانی ها کم شد و سرانه مصرف مرغ کاهش یافت؟ / مصرف مرغ ۳۰ درصد کاهش یافت؛ قدرت خرید مردم چه بلایی سر سفره ایرانی آورده است؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ آمارهای وزارت جهاد نشان می‌دهد تولید گوشت مرغ از ۲۳۰ هزار تن در خرداد ۱۴۰۴ به ۱۷۴ هزار تن در خرداد امسال رسیده، این یعنی عرضه مرغ در بازار ۲۵ درصد کاهش داشته است.

با این حال سه روز پیش غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری گفت که «کشور برای همیشه از واردات گوشت مرغ بی‌نیاز شده و هم‌اکنون وارد فاز صادرات در گوشت مرغ شده است.»

با وجود عدم واردات و همزمان صادرات مرغ، کمبودی در بازار نیز دیده نمی‌شود.

با حذف ارز ترجیحی و گران شدن نهاده‌ها قیمت مرغ افزایش پیدا کرد با این حال وزارت جهاد تاکنون آماری از تغییر میزان مصرف مرغ توسط خانوار بعد حذف ارز ترجیحی منتشر نکرده است.


۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

حمل جاده‌ای کالا در شرایط جنگی ۳۰ درصد افزایش یافت؛ جزئیات رشد جابه‌جایی کالا در روزهای بحرانی / افزایش ۳۰ درصدی حمل جاده‌ای کالا؛ آخرین آمار حمل‌ونقل جاده‌ای در شرایط جنگی / حمل جاده‌ای کالا افزایش یافت؛ چرا جابه‌جایی کالا در شرایط جنگی ۳۰ درصد بیشتر شد؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ رضا اکبری روز پنجشنبه با تشریح عملکرد سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در شرایط جنگی افزود: با وجود حملات به بنادر و زیرساخت‌های جاده‌ای کشور، روند حمل کالا و جابه‌جایی مسافر بدون وقفه ادامه یافت و میزان حمل کالا در برخی مقاطع حدود ۳۰ درصد بیشتر از شرایط عادی ثبت شد.

اکبری در حاشیه سلسله نشست‌های تخصصی بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: ماموریت اصلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در شرایط جنگی، حفظ و تداوم خدمت‌رسانی در عرصه حمل‌ونقل کشور بود و تلاش کردیم. با تلاش رانندگان و همه فعالان بخش حمل‌ونقل، اختلالی در حمل کالا ایجاد نشد و حتی شرایط جنگی به ثبت رکوردهای جدید در جابه‌جایی کالا منجر شد؛ به‌گونه‌ای که آمارها در برخی مقاطع حدود ۳۰ درصد بالاتر از شرایط عادی بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با قدردانی از رانندگان و فعالان بخش حمل کالا گفت: یک همدلی و حماسه در بخش حمل‌ونقل کالا شکل گرفت و رانندگان و دیگر بازیگران اصلی این حوزه، بار اصلی خدمت‌رسانی را بر دوش کشیدند.

وی ادامه داد: بازگشت زمینی زائران از عتبات عالیات و حجاج، جابه‌جایی مسافران از جزایر کیش و قشم، انتقال مسافران به خارج از کشور و بازگشت مسافران به داخل و همچنین جابه‌جایی مردم از کلان‌شهرها به مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها، از جمله ماموریت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای در این دوره بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همچنین به تخلیه شهر تهران، برگزاری دو مراسم اربعین، مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید و ۲۸ سفر اشاره کرد و گفت: این جابه‌جایی‌های گسترده با همکاری ناوگان حمل‌ونقل عمومی و تلاش رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل، بدون مشکل جدی انجام شد.

وی نگهداری و حفاظت از راه‌های کشور را سومین ماموریت مهم سازمان راهداری در این دوره عنوان کرد و افزود: با وجود شرایط جنگی، عملیات نگهداری راه‌ها متوقف نشد و در زمستان و تابستان نیز تلاش شد وضعیت راه‌های کشور بدون اختلال حفظ شود.

اکبری افزود: بیش از ۳۰ اصابت به زیرساخت‌های جاده‌ای کشور ثبت شد و دهانه تونل‌ها، جاده‌ها و تعدادی از پل‌ها مورد اصابت قرار گرفتند، اما تلاش شد آثار این آسیب‌ها در زندگی روزمره مردم کمترین اثر را داشته باشد.

وی با اشاره به آسیب پل‌های استان هرمزگان گفت: بلافاصله پس از آسیب، مسیرهای جایگزین و کنارگذرها وارد مدار خدمت شدند و عملیات بازسازی پل‌ها نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز شد. برخی پل‌ها کمتر از یک هفته به سرویس بازگشتند و برای یکی از پل‌های بزرگ آسیب‌دیده نیز برنامه ساخت و بهره‌برداری در مدت حدود دو تا سه ماه پیش‌بینی شده است. در ۵ ماه گذشته حدود ۹۰۰ کیلومتر عملیات احداث راه روستایی انجام شده و حدود ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی نیز به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به شهادت شهید رجایی در دوران مسئولیت خود اظهار کرد: شهید رجایی در میدان خدمت به شهادت رسید و امروز نیز کارکنان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در شرایط جنگی باید در میدان خدمت و دفاع از مردم نقش‌آفرینی کنند.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: اتصال این دو میدان در جشنواره امسال، فرصت ارزشمندی ایجاد کرده است تا نقش‌آفرینانی که در شرایط دفاعی و جنگی توانستند خدمت‌رسانی را به بهترین شکل ادامه دهند، معرفی شوند و عملکرد آنها برای مردم تشریح شود./ایرنا


۵ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بی نیازی بازار به واردات گوشت مرغ؛ چرا بازار ایران دیگر به مرغ وارداتی نیاز ندارد؟ / واردات گوشت مرغ متوقف می‌شود؟ بررسی وضعیت تولید و تامین گوشت مرغ در بازار ایران / بازار گوشت مرغ بدون واردات؛ جزئیات افزایش تولید داخلی و بی نیازی بازار به گوشت مرغ وارداتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس از وزارت جهاد نشان می‌دهد تولید گوشت مرغ از ۲۳۰ هزار تن در خرداد ۱۴۰۴ به ۱۷۴ هزار تن در خرداد امسال رسیده، این یعنی عرضه مرغ در بازار ۲۵ درصد کاهش داشته است. با این حال سه روز پیش غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری گفت که «کشور برای همیشه از واردات گوشت مرغ بی‌نیاز شده و هم‌اکنون وارد فاز صادرات در گوشت مرغ شده است.» با وجود عدم واردات و همزمان صادرات مرغ، کمبودی در بازار نیز دیده نمی‌شود. با حذف ارز ترجیحی و گران شدن نهاده‌ها قیمت مرغ افزایش پیدا کرد با این حال وزارت جهاد تاکنون آماری از تغییر میزان مصرف مرغ توسط خانوار بعد حذف ارز ترجیحی منتشر نکرده است.

منبع: فارس




 طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران
۱۵ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

نایب‌رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به افزایش قیمت طلا در بازار طی هفته جاری، گفت: رشد نرخ دلار و نوسانات اونس جهانی مهم‌ترین عوامل افزایش قیمت طلا بوده‌اند و با توجه به انتظارات تورمی، احتمال تداوم روند صعودی قیمت‌ها در هفته آینده وجود دارد.

 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
۱۸ ساعت قبل / سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.

 امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی
۱۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

در راستای اجرای حکم دادسرای جرائم اقتصادی اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شد.

 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
۱۶ ساعت قبل / سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
۱۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.