قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۹

آتش‌سوزی در نسیم‌شهر بر اثر ذخیره بنزین / ۳ نفر دچار سوختگی شدند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نسیم‌شهر از وقوع آتش‌سوزی و انفجار در یک واحد مسکونی خبر داد.
 آتش‌سوزی در نسیم‌شهر بر اثر ذخیره بنزین / ۳ نفر دچار سوختگی شدند



۵۳ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

خبر فوری دولت درباره بنزین ۸۰ هزار تومانی | افزایش قیمت بنزین نهایی شد؟

به گزارش اینتیتر به نقل از اقتصادآنلاین، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

عباس پازوکی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در پی انتشار ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر «اظهارات دکتر عارف درباره بنزین ۸۰ هزار تومانی»، بدین‌وسیله این ادعا به‌طور کامل تکذیب می‌شود.

وی تاکید کرد: معاون اول رئیس‌جمهور هیچ‌گونه موضع‌گیری یا گمانه‌زنی عددی درباره نرخ‌های جدید بنزین نداشته‌اند. همان‌گونه که پیشتر نیز صراحتاً در جمع اصحاب رسانه تأکید شد، موضوع مدیریت مصرف سوخت در مرحله کارشناسی قرار دارد و هنوز هیچ رقم یا تصمیمی به جمع‌بندی نهایی نرسیده است.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور در پایان مطلب خود آورده است: بدیهی است در صورت دستیابی به جمع‌بندی نهایی، جزئیات موضوع به‌صورت شفاف و مستقیماً از طریق ارکان رسمی اطلاع‌رسانی دولت با مردم در میان گذاشته خواهد شد.


۵۸ دقیقه قبل / سایت برترینها

توصیه تاجگردون به پزشکیان؛ وقت گرانی بنزین نیست

برترین‌ها: غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، خطاب به مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور نسبت به موضوع گرانی بنزین هشدار داد.

او نوشت: «‌دوست عزیز، جناب دکتر ⁧‫پزشکیان‬⁩ 

‌اگر کسی یا کسانی تاکید دارند الان وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی هست، توجه نکن. ‌وقتش الان نیست. با کنترل مصرف و بالا بردن توان تولید سال را جلو رویم. مشکلات مردم خیلی بالاتر از این حرف‌هاست. از من گفتن بود. توجه بفرما چه کسانی این نسخه را تنظیم کردند.»




 میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

میزان سود نماد‌هایی که این هفته مجمع داشتند؛ سود مجامع این ۱۴ نماد چه زمانی واریز می‌شود؟

با به پایان رسیدن سال مالی شرکت‌های بورسی، آنها موظف به برگزاری مجمع عمومی خود بودند و در این مجامع ضمن تصویب صورت‌های مالی شرکت، سود نقدی به ازای هر سهم نیز...

 آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟

اقتصادنیوز: ویلیام هات، در کتاب «اقتصاد تبعیض نژادی» توضیح می‌دهد که نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی، ابتدا توسط اتحادیه‌های کارگری برای محدود کردن مصنوعی عرضه نیروی کار و در نتیجه افزایش دستمزدها برای کارگران سفیدپوست شکل گرفت. او توضیح می‌دهد که نقطه شروع تقریباً تمام محدودیت‌های قانونی بعدی برای سیاه‌پوستان در آفریقای جنوبی ناشی از مشکل نفوذ سیاسی اتحادیه‌های کارگری بود.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

قیمت طلا، دلار و سکه امروز جمعه 30 مرداد 1405 / طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون تومان عبور کرد + جدول

رکنا اقتصادی: بازار طلا و ارز در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ در حالی دنبال شد که دلار در محدوده ۱۹۰ هزار تومان قرار گرفت و قیمت طلای ۱۸ عیار از مرز روانی ۲۰ میلیون تومان عبور کرد. سکه امامی نیز در محدوده ۲۰۰ میلیون تومان معامله شد.

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.