قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه؛ ارتش لبنان عقب‌نشینی کرد

گزارش های رسانه ای حاکی از پیشروی اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه و عقب نشینی ارتش لبنان از منطقه کفرتبنیت است.
 تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه؛ ارتش لبنان عقب‌نشینی کرد



۲۶ دقیقه قبل / سایت جماران

وزیر خارجه لبنان دوباره علیه ایران موضع گرفت/ یوسف رجی: ادامه حضور سفیر ایران با تصمیم حاکمیتی بیروت در تضاد است

به گزارش جماران،  به نقل از الجزیره، یوسف رجی، وزیر خارجه لبنان  مدعی شد ادامه حضور محمدذضا شیبانی، سفیر ایران در این کشور با تصمیمی حاکمیتی که «هیچ استثنا یا مصالحه‌ای نمی‌پذیرد» مغایرت دارد. اعتبار روادید شیبانی نیز قرار است ۲۴ اوت به پایان برسد.

رجی تأکید کرد بازگشت روابط میان دو کشور به مسیر عادی، از اجرای تصمیم دولت لبنان از سوی تهران آغاز می‌شود و مقام‌های ایرانی باید به تصمیمات حاکمیتی بیروت احترام بگذارند.

رجی همچنین با ادعای دخالت ایران در امور داخلی لبنان، از مقام‌های ایرانی خواست از اظهارنظر درباره مسائل داخلی این کشور خودداری کنند و سخنان اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی را در همین چارچوب ارزیابی کرد.

لبنان در مارس گذشته موافقت خود با پذیرش شیبانی به‌عنوان سفیر ایران را پس گرفت و او را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد. بیروت همچنین به وی مهلتی برای ترک خاک لبنان داد و سفیر خود در تهران را برای رایزنی فراخواند؛ اقداماتی که نشان‌دهنده تشدید اختلافات میان دو کشور بود.

  حزب‌الله: توافق چارچوبی با اسرائیل شکست خورده است

همزمان، فراکسیون «وفاداری به مقاومت» وابسته به حزب‌الله در پارلمان لبنان، اسرائیل را به ادامه حملات علیه جنوب لبنان متهم کرد و از دولت بیروت خواست توافق موسوم به «چارچوب» با اسرائیل را پایان‌یافته اعلام کرده و از مذاکرات خارج شود.

این فراکسیون با متهم کردن اسرائیل به کشتار، تخریب مناطق مسکونی و ویران کردن روستاها و جاده‌ها، عملکرد دولت لبنان را نیز مورد انتقاد قرار داد و آن را به کوتاهی در انجام مسئولیت‌های سیاسی، حاکمیتی و دیپلماتیک متهم کرد.

این گروه با اشاره به کشته شدن ۱۱ نفر در دو شهرک «انصار» و «دیرالزهرانی» در جنوب لبنان، از جمله ۶ عضو یک خانواده، خواست دولت لبنان مسیر مذاکره با اسرائیل را کنار بگذارد و پایان توافق چارچوبی را اعلام کند.

توافق چارچوبی میان لبنان و اسرائیل ۲۶ ژوئن گذشته با میانجیگری آمریکا امضا شد و بر اساس آن، قرار بود اسرائیل به‌تدریج از مناطق اشغالی لبنان عقب‌نشینی کند و ارتش لبنان در این مناطق مستقر شود و سلاح گروه‌های مسلح، از جمله حزب‌الله، جمع‌آوری شود.

مقام‌های لبنانی می‌گویند حملات اسرائیل به لبنان از ۲ مارس گذشته تاکنون هزاران کشته و زخمی برجا گذاشته و بیش از یک میلیون نفر را آواره کرده است. در همین مدت، ارتش اسرائیل علاوه بر حفظ حضور خود در بخش‌هایی از جنوب لبنان، در جریان عملیات اخیر تا عمق بیش از ۱۰ کیلومتری خاک این کشور پیشروی کرده است.

همزمانی تشدید اختلاف دیپلماتیک بیروت و تهران با ادامه حملات اسرائیل و اختلافات داخلی لبنان درباره نحوه برخورد با اسرائیل، نشان می‌دهد این کشور همزمان با چند بحران سیاسی و امنیتی درگیر است.

 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

جنوب لبنان زیر آتش دوباره؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل ادامه دارد

به گزارش جام جم آنلاین، در ادامه حملات نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، جنگنده‌ها و پهپادهای ارتش اسرائیل پروازهای گسترده‌ای در حریم هوایی این منطقه انجام دادند.

بر اساس گزارش خبرنگار شبکه المیادین، ارتش اسرائیل همچنین برخی مناطق جنوب لبنان را با آتش توپخانه هدف قرار داده است. حمله به شهرک‌های کفر تبنیت و برعشیت

طبق این گزارش‌ها، شهرک کفر تبنیت در شهرستان النبطیه هدف حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل قرار گرفت.

همچنین جنگنده‌های اسرائیلی شهرک برعشیت را بمباران کردند و اطراف شهرک شقرا نیز هدف حملات توپخانه‌ای قرار گرفت.

در این حملات، پهپادهای اسرائیلی یک بمب صوتی به سمت منطقه شقرا پرتاب کردند. المنصوری و ارنون زیر آتش

شهرک المنصوری در شهرستان صور نیز بار دیگر هدف آتش توپخانه ارتش اسرائیل قرار گرفت.

همچنین در شهرک‌های کفر تبنیت و ارنون انفجارهای مهیبی گزارش شده است.

این حملات در حالی انجام شده که جنوب لبنان طی ماه‌های اخیر بارها شاهد افزایش تنش‌ها و نقض توافق آتش‌بس بوده است. حملات صبحگاهی به مناطق مرزی

پیش از این نیز حومه شهرک مفدون و منطقه حد فاصل شهرک‌های حولا و میس‌الجبل هدف حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل قرار گرفته بود.

ادامه حملات و افزایش فعالیت‌های نظامی در جنوب لبنان نگرانی‌ها درباره تشدید درگیری‌ها در منطقه را افزایش داده است.  


۱۹ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

ارتش اسرائیل در حال آماده‌سازی گسترده برای ازسرگیری حملات علیه ایران است

وبگاه عبری «والا» در گزارشی به قلم «امیر بوخبوط»، تحلیلگر نظامی، به نقل از مقام‌های امنیتی اسرائیل نوشت این ارزیابی پس از مجموعه‌ای از نشست‌ها و گفت‌وگوها با مقام‌های ارشد آمریکایی شکل گرفته است.

بر اساس این ارزیابی، تصمیم دونالد ترامپ برای اعمال دور جدید و شدید تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، با هدف «خرید زمان» تا پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا اتخاذ شده است.

با این حال، مقام‌های امنیتی اسرائیل معتقدند ارتش باید خود را برای سناریوی بازگشت به جنگ آماده نگه دارد. بر همین اساس، سطح آمادگی اسرائیل در حوزه‌های مختلف از جمله اطلاعات، تأمین مهمات، تولید موشک‌های رهگیر، به‌روزرسانی بانک اهداف و افزایش آمادگی نیروی هوایی در دو بخش دفاعی و تهاجمی افزایش خواهد یافت.

والا همچنین به نگرانی اسرائیل درباره توانایی آمریکا برای اعمال فشار بر کشورهایی اشاره کرد که از ایران حمایت می‌کنند. این فشار می‌تواند حوزه‌هایی مانند تجارت نفت، حساب‌های بانکی، انتقال پول و تأمین مواد خام را شامل شود.

مقام‌های امنیتی اسرائیل هشدار داده‌اند بدون تصمیم‌گیری‌های قاطع و اجرای گسترده و سختگیرانه تحریم‌های آمریکا، ترامپ نمی‌تواند به نتیجه مورد نظر خود دست پیدا کند.

در همین حال، یکی از نگرانی‌های اصلی تل‌آویو کمبود منابع مالی برای آماده‌سازی یک جنگ گسترده است. مقام‌های امنیتی هشدار داده‌اند بدون مداخله کابینه و تصویب سریع قانونی برای افزایش سقف کسری بودجه، امکان خرید سریع حجم مورد نیاز مهمات، جنگنده‌ها و سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته وجود نخواهد داشت.

قرار است اوایل هفته آینده مذاکراتی میان ارتش اسرائیل و وزارتخانه‌های جنگ و دارایی این رژیم برای پیشبرد این روند برگزار شود. یک مقام امنیتی اسرائیلی نیز گفت تصمیم نهایی بر عهده بنیامین نتانیاهو است و او باید پیش از آغاز تعطیلات پارلمانی، روند تصویب قانون در کنست را پیش ببرد؛ در غیر این صورت، این موضوع می‌تواند پیامدهای راهبردی برای اسرائیل داشته باشد.

والا همچنین به واکنش تند سخنگوی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران به تحریم‌های جدید آمریکا اشاره کرد که هشدار داده است در صورت ازسرگیری جنگ، ایران از «سلاحی با قدرت تخریب بیشتر» استفاده خواهد کرد و توان موشکی ایران در جنگ آینده با گذشته متفاوت خواهد بود.




 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند

مایکروسافت از شناسایی و رفع یک آسیب‌پذیری بحرانی با امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ در سرویس ابری Entra ID خبر داد؛ نقصی که امکان اجرای کد از راه دور را برای مهاجم غیرمجاز

 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده  و در حال پیگیری است
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه توسعه ایرانی

طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است

نماینده قم در مجلس با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی

 رمزگشایی از سفر رئیس تیم مذاکره‌کننده با آمریکا به بغداد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رمزگشایی از سفر رئیس تیم مذاکره‌کننده با آمریکا به بغداد

سفر محمدباقر قالیباف به عراق و دیدارش با مقامات این کشور با چه هدفی انجام شد و چه دستاوردهایی داشت؟ این ویدئو را ببینید.

 افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار

در هفته دولت مجموعاً ۳۵ هزار و ۹۸۶ پروژه عمرانی، رفاهی، زیرساختی و توسعه ای در سراسر کشور با هزینه نهایی ۷۳۴ هزار و ۴۶۱ میلیارد تومان (حدود ۷۳۵ همت) به بهره‌برداری خواهد رسید.