قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۰۶

آمار بازی ایران و مصر از نگاه فیفا

تیم ملی فوتبال ایران در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی برابر مصر متوقف شد. آمار فیفا از این بازی را مشاهده خواهید کرد.
 آمار بازی ایران و مصر از نگاه فیفا



۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بازگشت رونالدینیو به مستطیل سبز با هدف ثبت گل شماره «300» - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رونالدینیو که در سال 2015 با پیراهن تیم فلومیننزه آخرین بازی‌اش را انجام داده بود و در سال 2018 هم به طور رسمی اعلام بازنشستگی کرد، پس از 11 سال تصمیم به بازگشت به مستطیل سبز گرفته است. برنده توپ طلای 2005، با عقد قراردادی به طور رسمی به تیم «راونا اف‌سی» در سری C ایتالیا پیوست.

رونالدوی 46 ساله که سابقه بازی در تیم‌های همچون پاری‌سن‌ژرمن، بارسلونا و میلان را هم در کارنامه حرفه‌ای‌اش دارد، یکی از سهامداران اصلی باشگاه راونا اف‌سی هم است. او شب گذشته (پنجشنبه) در حالی که مورد استقبال هواداران این تیم ایتالیایی قرار گرفت، وارد شهر راونا شد و در ادامه قراردادش را با این باشگاه امضا کرد.

اسطوره فوتبال برزیل که حالا واجدالشرایط بازی برای تیم راونا اف‌سی است، در اولین اظهارنظرش به عنوان بازیکن جدید این تیم دسته سومی، گفت: خیلی خوشحالم که اینجا هستم و با دوستانی که در اینجا دارم، امیدوارم همع چیز برای تیم خیلی خوب پیش برود. من برای کمک و برای ایجاد انگیزه در بازیکنان دیگر به اینجا آمده‌ام و امیدوارم فصل شگفت‌انگیزی داشته باشیم و به قهرمانی برسیم.   خاطرات شنیدنی فوتبال| رونالدینیو: پدرم موفقیتم را ندید

 

وی درباره اینکه آیا قرار است برای راونا اف‌سی هم بازی کند، اظهار داشت: نمی‌دانم، تنها مربی در این باره مطلع است. به طور حتم اما چند دقیقه‌ای در یک بازی رسمی بازی خواهم کرد و خواهیم دید آن موقع چه احساسی دارم. بازگشت به ایتالیا فوق‌العاده است و من برای کمک به هم‌تیمی‌هایم اینجا هستم.

رونالدینیو تصریح کرد: همانطور که می‌ینید به لحاظ بدنی در فرم خوبی هستم و حس خوبی دارم. اگر بتوانم سیصدمین گل دوران حرفه‌ای‌ام را بزنم، این زیبا خواهد بود.

انتهای پیام/  


۵۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بنزین در مسیر تصمیم جدید؛ سناریوهای روی میز دولت چیست؟

جهان صنعت نیوز ، ناترازی بنزین طی سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین چالش‌های صنعت پالایش و پخش کشور تبدیل شده است؛ موضوعی که با وجود صرف هزینه‌های گسترده برای افزایش تولید و بهبود کیفیت سوخت، به دلیل مجموعه‌ای از عوامل ساختاری، مدیریتی و زیرساختی، عمیق‌تر شده است.

بررسی روند مصرف بنزین در کشور نشان می‌دهد فاصله میان تولید و تقاضا صرفاً یک مسئله تولیدی نیست، بلکه ریشه در مجموعه‌ای از سیاست‌های اجرایی و ساختاری دارد. شکست توسعه حمل‌ونقل عمومی، تداوم قاچاق سوخت، ناکارآمدی برخی سازوکارهای ترافیکی و فرسودگی گسترده ناوگان، از مهم‌ترین عواملی هستند که به افزایش مصرف بنزین و تشدید ناترازی دامن زده‌اند. 

اواخر پاییز سال گذشته، با تصویب هیئت وزیران مقرر شد نرخ بنزین در جایگاه‌ها برای استفاده از کارت اضطراری و مصرف مازاد بر ۱۶۰ لیتر سهمیه‌ای، از نیمه آذرماه به ۵۰۰۰ تومان افزایش یابد. بر اساس این مصوبه، استفاده از سهمیه اول و دوم بنزین تنها با کارت سوخت شخصی امکان‌پذیر بود و وزارت نفت نیز موظف شد نرخ سوم بنزین جایگاه‌ها را به‌صورت فصلی اعلام کند.

با گذشت چندین ماه از اجرای این طرح، بار دیگر زمزمه‌هایی درباره اتخاذ تصمیم‌های جدید در حوزه بنزین به گوش رسید. مسئولان تأکید دارند که مدیریت مصرف بنزین نیازمند تدوین راهبردهای جدید است؛ چراکه دولت این فرآورده را با قیمتی پایین‌تر از هزینه واقعی در اختیار مردم قرار می‌دهد و برای آن یارانه نیز تخصیص می‌یابد. از این رو، برای ایجاد توازن میان تولید و مصرف، اتخاذ راهکارهای جدید اجتناب‌ناپذیر است. مصرف روزانه بنزین از ۱۴۰ میلیون لیتر عبور کرد

آمارها نشان می‌دهد مجموع مصرف بنزین در فاصله ۱۲ تا ۱۶ مردادماه به حدود ۶۶۸ میلیون لیتر رسیده است؛ آماری که تصویر روشنی از وضعیت تقاضا در شبکه توزیع سوخت کشور ارائه می‌دهد. 

در روز ۱۲ مرداد، مصرف بنزین به ۱۴۰ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر رسید که بالاترین رقم در این بازه زمانی بود. روز ۱۳ مرداد، میزان تقاضا با اندکی کاهش به ۱۳۱ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر رسید، اما در ۱۴ مرداد بار دیگر افزایش یافت و به ۱۳۷ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر رسید.

همچنین مصرف بنزین در روز ۱۵ مرداد ۱۳۵ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر گزارش شد و در نهایت، در روز ۱۶ مرداد، با کاهش به ۱۲۲ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر رسید. بر این اساس، میانگین مصرف روزانه بنزین در این پنج روز بیش از ۱۳۳ میلیون لیتر بوده است. دامنه نوسان مصرف نیز ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر گزارش شده و بیشترین میزان مصرف به روز ۱۲ مرداد و کمترین میزان به روز ۱۶ مرداد اختصاص داشته است. سه سناریو برای مدیریت مصرف

در چنین شرایطی، دولت برای مدیریت مصرف و ایجاد تعادل در بازار بنزین، سه الگو را در دست بررسی دارد. به گفته رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، در روش نخست قیمت بنزین تغییری نمی‌کند، اما بنزین تنها تا سقف تولید روزانه، یعنی ۱۲۱ میلیون لیتر، در جایگاه‌ها توزیع می‌شود و پس از پایان این میزان، نازل‌ها خاموش خواهند شد.

در روش دوم، ۱۲۱ میلیون لیتر بنزین تولیدی روزانه میان خودروهای موجود تقسیم می‌شود و افرادی که بیش از سهمیه خود نیاز داشته باشند، باید بنزین مورد نیازشان را با نرخ آزاد خریداری کنند. این روش تا حدودی مشابه طرحی است که قرار بود در کرمان اجرا شود.

در روش سوم، سهمیه بنزین به جای خودروها به افراد اختصاص می‌یابد؛ به این معنا که همه مردم، چه خودرو داشته باشند و چه نداشته باشند، از سهمیه بنزین برخوردار خواهند شد. حرکت تدریجی به سمت اصلاح یارانه‌ها

رویکرد دولت در زمینه هدفمندی یارانه‌ها، رساندن یارانه به مصرف‌کننده نهایی است و سیاست‌های مرتبط با این رویکرد به‌تدریج در حال عملیاتی شدن است. با این حال، مسئله بنزین پیچیدگی‌های خاص خود را دارد؛ زیرا هرگونه تصمیم درباره قیمت یا سهمیه‌بندی آن می‌تواند به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم بر قیمت سایر کالاها و خدمات اثر بگذارد. از این رو، تصمیم‌گیری در این زمینه نیازمند بررسی دقیق و اجرای تدریجی است.

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری، نیز با تأکید بر این موضوع گفته است اصلاح ساختاری قیمت بنزین با جنگ رمضان متوقف شد، اما با تعدیل سهمیه‌ها در دو مرحله، ۱۰ میلیون لیتر صرفه‌جویی صورت گرفت. به گفته وی، در ادامه و پس از بررسی‌های کارشناسی و تعامل با نهادهای امنیتی و سایر قوا، نرخ چهارم برای بنزین تعیین شد.

عارف همچنین تاکید کرد که دولت قصد ندارد سهمیه نخست بنزین را کاهش دهد، اما سهمیه دوم باید به‌تدریج کاهش یابد؛ چراکه راهبرد دولت در بلندمدت حرکت به سمت آزادسازی قیمت‌هاست. در همین زمینه، کارگروهی در دولت با حضور چند وزیر در حال بررسی موضوع و اتخاذ تصمیم‌های اجماعی است. با این حال، ممکن است برخی تصمیمات نهایی در جلسه سران قوا یا شورای عالی امنیت ملی بررسی و تصویب شود.   

در حال حاضر، هیچ‌یک از سه مدل مطرح‌شده به تصویب نهایی دولت نرسیده است، اما پیش‌بینی می‌شود دولت طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده تصمیم نهایی خود را اتخاذ کند. با این حال، مسئولان تأکید کرده‌اند که پیش از اجرای هر تصمیم، جزئیات آن با مردم در میان گذاشته خواهد شد و قرار نیست تصمیمی بدون اطلاع‌رسانی قبلی و به‌صورت ناگهانی اجرا شود.   

در مجموع، ناترازی بنزین دیگر صرفاً یک مسئله تولیدی نیست، بلکه نتیجه انباشت مجموعه‌ای از چالش‌های ساختاری در حوزه حمل‌ونقل، الگوی مصرف، قاچاق سوخت و فرسودگی ناوگان است. بنابراین، حل پایدار این چالش تنها از مسیر افزایش تولید و عرضه امکان‌پذیر نیست و به اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در فرآیند تصمیم‌سازی نیاز دارد.  

ایسنا نفت و پتروشیمی برچسب هاسهمیه بنزین قیمت بنزین

شناسه : 606833

لینک کوتاه : لینک کپی شد


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آخرین اخبار از احتمال بازگشت طارمی به فوتبال آسیا - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های یونانی در هفته‌های اخیر از عدم تمایل سرمربی المپیاکوس برای ادامه همکاری با مهدی طارمی خبر داده بودند که این موضوع در نهایت به‌صورت رسمی تأیید شد. طارمی اکنون در حال بررسی گزینه‌های پیش‌رو برای فصل آینده است و در روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره مقصد بعدی او مطرح شده است.

بر اساس آخرین اخبار، طارمی از طریق یک واسطه به چند باشگاه اماراتی پیشنهاد شده و حالا این احتمال وجود دارد تا او بعد از 7 سال به فوتبال آسیا برگردد. یکی از تیم‌هایی که طارمی تمایل دارد پیراهن آن را بر تن کند، شباب الاهلی است؛ با این حال، ظاهراً این باشگاه در شرایط فعلی نیازی به جذب مهاجم جدید ندارد و تمایلی برای به خدمت گرفتن مهاجم ایرانی نشان نداده است.

از النصر امارات نیز به‌عنوان یکی از مشتریان طارمی نام برده می‌شود، اما این باشگاه برای پرداخت دستمزد مورد نظر مهاجم ایرانی با محدودیت‌هایی مواجه است. بر همین اساس، انتقال طارمی به النصر در صورت کاهش خواسته‌های مالی این بازیکن امکان‌پذیر خواهد بود.

در این میان، به نظر می‌رسد الوصل شانس بیشتری برای جذب طارمی داشته باشد. مدیران این باشگاه در حال بررسی شرایط جذب مهاجم ایرانی هستند و در صورت موافقت هیئت‌مدیره، مذاکرات حضوری با طارمی را آغاز خواهند کرد.

با توجه به شرایط موجود، انتظار می‌رود وضعیت مهدی طارمی و مقصد آینده این مهاجم ایرانی طی روزهای آینده مشخص شود. با این حال، تا این لحظه هیچ توافق رسمی میان طارمی و باشگاه‌های اماراتی اعلام نشده است. از طرفی یک واسطه در فوتبال اروپا هم در تلاش است تا چند گزینه مناسب به طارمی معرفی کند تا این بازیکن فوتبالش را در یکی از تیم‌های اروپایی ادامه دهد، ولی این پروسه هنوز روند مثبتی نداشته است.

انتهای پیام/  




 چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم
۱ ساعت قبل / سایت چی بپوشم

چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم

گاهی یک استایل شیک فقط به انتخاب لباس‌های زیبا نیاز ندارد. قانون سه رنگ، یکی از ساده‌ترین ترفندها برای رسیدن به تعادل است.

 دوستعلی، نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

دوستعلی، نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

مجید دوستعلی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است.

 فال حافظ امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برای متولدین هر ماه
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فال حافظ امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برای متولدین هر ماه

رکنا: فال حافظ از فال های معتبر و محبوب در فرهنگ ایرانی است.

 ۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟

بررسی‌های «نبض بورس» از آخرین اطلاعیه‌های رسمی بورس و فرابورس نشان می‌دهد که ۳۶ نماد بورسی و فرابورسی به دلایل مختلفی مشمول «فرآیند تعلیق» شده‌اند. این وضعیت...

 هشدار ویرانگر به فنلاند | ضرب‌الاجل قاطع مسکو در واکنش به افشای اسناد یک توطئه تسلیحاتی پنهان
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار ویرانگر به فنلاند | ضرب‌الاجل قاطع مسکو در واکنش به افشای اسناد یک توطئه تسلیحاتی پنهان

مسکو با اعلام رسمی پایان تاریخ مصرف اوکراین برای غرب، آب پاکی را روی دست اروپا ریخت. سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم
۱ ساعت قبل / سایت چی بپوشم

اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم

مدل موهای دهه شصت حالا با نام‌هایی تازه دوباره به سالن‌های زیبایی برگشته‌اند. همین بازگشت دوباره، جذابیت خاصی به ترندهای مو داده است.