قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

گزارش رسانه عبری از ترامپ مستأصلی که به همه ناسزا می‌گوید

به اعتقاد یک رسانه اسرائیلی، نتانیاهو تنها هدف حملات کلامی و انتقاد‌های تند ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا نبود
 گزارش رسانه عبری از ترامپ مستأصلی که به همه ناسزا می‌گوید



2
 هشدار رابرت مالی به ترامپ: فشار اقتصادی بیشتر ایران را وادار به تسلیم نمی‌کند
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

هشدار رابرت مالی به ترامپ: فشار اقتصادی بیشتر ایران را وادار به تسلیم نمی‌کند

به گزارش برنا، «رابرت مالی» مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در توافق برجام و فرستاده ویژه دولت «جو بایدن» در امور ایران، در واکنش به تهدید‌های اقتصادی تازه «دونالد ترامپ» علیه ایران، راهبرد افزایش فشار اقتصادی بر تهران را زیر سوال برد و هشدار داد تشدید این سیاست ایران را به تسلیم وادار نخواهد کرد.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» مدعی شده بود: «کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی را که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده، (علیه ایران) اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوا در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.»

در واکنش به این اظهارات، مالی نوشت: «کمتر چیزی به اندازه این تصور فریبنده و مغالطه‌آمیز است که اگر فشار اقتصادی شکست خورده، فشار اقتصادی بیشتر موفق خواهد شد.»

او سپس ۲ سناریو را درباره واکنش احتمالی تهران مطرح کرد و نوشت: «ایران ممکن است تلاش کند این وضعیت را تحمل کند و امیدوار باشد ترامپ یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای دیگر انجام دهد؛ یا ممکن است واکنش تندی نشان دهد و تلاش کند درد و هزینه را گسترش دهد.»

مالی در پایان تأکید کرد فارغ از اینکه کدام سناریو رخ دهد، بی‌شک مردم ایران رنج خواهند کشید، اما تسلیم نخواهند شد.

انتهای پیام/


2
 تهدید جدید ترامپ قیمت نفت را بالا کشید؛ برنت ۹۳ دلار شد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تهدید جدید ترامپ قیمت نفت را بالا کشید؛ برنت ۹۳ دلار شد

جهان صنعت نیوز، قیمت نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید.

قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز برای تحویل در ماه سپتامبر (شهریور) در معاملات صبح با ۱.۶۳ درصد افزایش به ۸۷.۲۳ دلار رسید.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامد‌های حملات علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

اقتصادآنلاین  نفت و پتروشیمی برچسب هاترامپ قیمت نفت قیمت نفت برنت نفت برنت
شناسه : 606741
لینک کوتاه : لینک کپی شد


2
 چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد

به گزارش مشرق ، تارنمای شبکه تلویزیونی جهانی چین به نقل از کنفرانس خبری امروز لین جیان و واکنش وی به مطالب ضد ایرانی اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از طرف‌های مربوطه خواست تا تنش‌ها بر سر ایران را از طریق سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

جیان گفت که تحریم‌ها و فشار به حل این مساله کمکی نمی‌کند.

وی افزود: چین از همه طرف‌های مربوطه می خواهد تا گام‌های مسئولانه‌ای برداشته و به دنبال یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک باشند.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

https://news.cgtn.com/news/۲۰۲۶-۰۸-۲۰/China-calls-for-diplomacy-to-resolve-tensions-over-Iran-۱PLk۳nGKHao/p.html


2
 چین «جنگ اقتصادی» ترامپ علیه ایران را محکوم کرد/ تحریم و فشار به حل مسئله کمکی نمی‌کند
۱ ساعت قبل / سایت جماران

چین «جنگ اقتصادی» ترامپ علیه ایران را محکوم کرد/ تحریم و فشار به حل مسئله کمکی نمی‌کند

به گزارش جماران،  در واکنش به طرح اعلامی رئیس‌جمهور آمریکا که مدعی شده «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ» را علیه ایران آغاز کرده، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز ضمن اعلام مخالفت پکن، گفت که اعمال تحریم‌های بیشتر، کاری از پیش نخواهد برد.

لین جیان در جمع خبرنگاران در پکن گفت «اعمال تحریم و فشار به حل مسئله کمکی نمی‌کند» و افزود «چین از طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد مسئولانه عمل کنند و مسائل را از طریق ابزارهای دیپلماتیک و سیاسی حل‌وفصل کنند».

وزیر امور خارجه ایران عباس عراقچی امروز با بیان اینکه تهدید به «شروع عملیات اقتصادی» علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران‌های مالی داخلی است، تصریح کرد «اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت».

معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کاظم غریب‌آبادی هم در پی پیام بامداد امروز ترامپ در خصوص آغاز جنگ اقتصادی علیه ایران، گفت که جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند.

 


2
 ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است

به گزارش مشرق، احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی در نشستی در رسانه ملی اظهار داشت: در دوره دوم ترامپ، زوج سمی ترامپ و نتانیاهو پس از آنکه در کمپین «فشار حداکثری» و ابزارهای اقتصادی به اهداف خود نرسیدند، با تصور اینکه ایران ضعیف شده است، به سمت تقابل نظامی و جنگ حرکت کردند.

وی گفت: تحلیل و برداشت اشتباه آنان بر پایه اتفاقات منطقه‌ای در لبنان، غزه، یمن و همچنین حوادث داخلی بود که بر اساس آن ترغیب شدند دست به اقدامی جدید بزنند.
صالحی ادامه داد: برخلاف تصورات و محاسبات دشمن که گمان می‌کرد رفتار ایران کاملاً تحت کنترل، زیر آستانه و قابل پیش‌بینی خواهد بود، پاسخ و عملکرد ایران تمام طراحی‌های آنان را برهم زد.

وی افزود: در حال حاضر شش ماه از این نبرد می‌گذرد در حالی که ترامپ در پاسخ به رسانه‌ها – در مواجهه با این پرسش که چرا جنگی که قرار بود ظرف چهار تا شش هفته به پایان برسد شش ماه به طول انجامیده – پاسخ روشنی ندارد.

نتیجه دور قبلی جنگ اقتصادی ترامپ پیشرفت در برنامه‌ هسته‌ای و سرزنش شدن ترامپ بود

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: آمریکایی‌ها جنگی را با اهدافی علیه ایران شروع کردند که به اهدافش نرسید. ارزیابی دنیا از وضعیت فعلی آمریکا، این است که در مخمصه‌ای بدون راه پیش و پس قرار گرفته. همین که ترامپ دیروز اعلام کرد ما وارد جنگ اقتصادی جدیدی با ایران شدیم، نشانهٔ این است که جنگ علیه ایران موفق نبوده است.

وی گفت: همچنان که این جنگ اقتصادی در ادوار قبل تجربه شده؛ سال ۹۷ در دور اول ترامپ، خروج از برجام انجام شد و به تعبیر خودشان "کمپین فشار حداکثری اقتصادی" علیه ما شروع شد با هدف این که ایران تحت فشار به خواسته‌های آمریکا تن بدهد.اما دور اول ترامپ در شرایطی تمام شد که جمهوری اسلامی به‌خصوص انتهای سال ۹۹، وارد دور جدیدی از فعالیت‌های هسته‌ای شد و دور دوم ترامپ در شرایطی شروع شد که ایران در موضوع هسته‌ای، حجم مواد غنی‌شده، میزان مواد غنی‌شده، دستگاه‌های غنی‌سازی و سانتریفیوژهای پیشرفته، در مرحلهٔ جلوتری بود.

ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: آنها مدعی‌اند مسئله ما تنگه هرمز بود؛ البته چارچوب اولیه آنها در این جنگ در درجه اول موضوع هسته‌ای بود که سپس به «هرمز و هسته‌ای» تبدیل شد و در روزهای اخیر مسئله هرمز به موضوع اول تبدیل شده است. اکنون بازنمایی می‌کنند که تنگه هرمز باز است و در این مقطع دنبال گفتگو با ایران نیستند.

وی گفت: باز بودن تنگه هرمز تعریف مشخصی دارد. تا پیش از ۹ اسفند، میانگین عبور روزانه از این آبراه حدود ۱۳۰ کشتی بوده است. اما داده‌های مراکزی که کارشان ردیابی ناوها و کشتی‌های دریایی است نشان می‌دهد در روزهای اخیر این تعداد به شدت کاهش یافته است؛ به‌طوری که گزارش کپلر برای روز دوشنبه ۹ کشتی و برای روز سه‌شنبه تنها ۶ کشتی را ثبت کرده است.

صالحی ادامه داد: این ادعا که تنگه هرمز باز است را هیچ‌کس در دنیا نمی‌پذیرد و وقتی ترامپ این سخنان را مطرح می‌کند، توجهی به آن نمی‌شود و این ادعاها موجب تمسخر است.

برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

وی گفت: ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

این کارشناس سیاسی اضافه کرد: اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.