قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۳/۲۰

رزمایش رژیم صهیونیستی در اطراف غزه

تهران-ایرنا- منابع خبری از رزمایش ناگهانی رژیم صهیونیستی در اطراف غزه خبر دادند.
 رزمایش رژیم صهیونیستی در اطراف غزه



 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی‌: اردوغان ترکیه را به ماجراجویی‌های خطرناک در سوریه می‌کشاند/ او نباید عزم ما را برای جنگ آزمایش کند
۸ دقیقه قبل / سایت انتخاب

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی‌: اردوغان ترکیه را به ماجراجویی‌های خطرناک در سوریه می‌کشاند/ او نباید عزم ما را برای جنگ آزمایش کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه تنش‌های فزاینده با آنکارا، رجب طیب اردوغان، رئس جمهوری ترکیه را متهم کرد که با اقدامات خود این کشور را وارد «ماجراجویی‌های خطرناک» در سوریه کرده است.

کاتس در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: اسرائیل به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد امنیتش را تهدید کند.

وی خطاب به رئیس‌جمهوری ترکیه گفت: بهتر است اردوغان به سخنرانی‌های خیال‌پردازانه خود علیه اسرائیل در پارلمان ادامه دهد و عزم اسرائیل را برای جنگ آزمایش نکند.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 وزیر خارجه رژیم جولانی: درهای مذاکره با اسرائیل باز است!
۲۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

وزیر خارجه رژیم جولانی: درهای مذاکره با اسرائیل باز است!

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، وزیر امور خارجه دولت خودخوانده سوریه اذعان کرد که دمشق سوریه درهای مذاکره با اسرائیل را نبسته است.

بر اساس این گزارش، «اسعد الشیبانی» در گفتگو با پایگاه خبری «آکسیوس» افزود: ما از طریق میانجیگری واشنگتن در مذاکرات برای توافق امنیتی با اسرائیل پیشرفت قابل توجهی داشتیم، اما تل آویو عقب‌نشینی کرد. مذاکرات با میانجیگری واشنگتن می‌تواند از سر گرفته شود و تفاهماتی حاصل شود که امنیت هر دو طرف را تضمین کند.

وزیر خارجه رژیم جولانی که سیاست مماشات با اشغالگری و تجاوز اسرائیل در جنوب سوریه را در پیش گرفته است، تصریح کرد: کاهش تنش مسئولیت یک طرف نیست و اسرائیل باید سیاست خود را در قبال سوریه بازنگری کند.

الشیبانی در عین حال اعتراف کرد که دولت سوریه همچنان علاقه‌مند به دستیابی به توافق با اسرائیل برای کاهش تنش در مرز است، ولی سیاست اسرائیل به ثبات سوریه یا منطقه کمکی نمی‌کند.

وی در واکنشی بسیار ضعیف و پر ابهام درباره حمله اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابو الظهور در ادلب سوریه گفت: پس از حمله اسرائیل، ما با دولت ترامپ و سایر کشورها تماس گرفتیم تا اعتراض کنیم و از تکرار آن جلوگیری کنیم. هر چند ما به صراحت به واشنگتن اطلاع داده‌ایم که به نیات اسرائیل در قبال سوریه اعتماد نداریم.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 نفوذ نظامیان صهیونیست به منطقه‌ای در قنیطره سوریه/ تاکید ترکیه بر لزوم خاتمه یافتن حملات
۲۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

نفوذ نظامیان صهیونیست به منطقه‌ای در قنیطره سوریه/ تاکید ترکیه بر لزوم خاتمه یافتن حملات

جوان آنلاین: خبرنگار شبکه خبری الجزیره گزارش داد نیرو‌های رژیم اشغالگر در حال پیشروی به سمت «تل کروم» در نزدیکی «خان ارنبه» در قنیطره واقع در جنوب غربی سوریه هستند.

به گزارش ایسنا، پیشتر نیز منابع سوری اعلام کردند جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز استان «درعا» وارد حریم هوایی سوریه شدند.

وزارت دفاع ترکیه در واکنش به این حملات با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم اشغالگر باید به حملات بی‌پروا و وحشیانه خود خاتمه داده و به قوانین بین‌المللی برای تحقق صلح در سوریه و منطقه پایبند باشد.
 
این وزارتخانه تأکید کرد که ترکیه به تلاش‌های خود برای صیانت از حاکمیت سوریه و تمامیت اراضی آن و تحقق یک زیربنای امن و آرام ادامه خواهد داد.
 
در این بیانیه همچنین آمده است که آنکارا به تلاش‌هایش برای حمایت از تلاش‌های سوریه در راستای توسعه توانمندی‌ها و زیرساخت‌های نظامی این کشور ادامه خواهد داد.
 
در بیانیه وزارت دفاع ترکیه آمده است که این کشور هرگز تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه را نمی‌پذیرد.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

به گزارش برنا، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد بزرگ‌ترین جنایتی که در حق جنوب لبنان صورت گرفته، پایان دادن به مأموریت نیرو‌های صلح سازمان ملل متحد (یونیفل) است و این اقدام به معنای زیر پا گذاشتن قطعنامه ۱۷۰۱ است.

نبیه بری در گفت‌و‌گو با روزنامه «الجمهوریه» بر اهمیت بسیار زیاد حضور نیرو‌های «یونیفل» در جنوب لبنان و نقش محول‌شده به آنها از جمله نقش اصلی آنها در حفظ امنیت در جنوب و همچنین کمک به ارتش لبنان برای استقرار در سراسر خاک این کشور تا مرز‌های بین‌المللی، مطابق مفاد قطعنامه ۱۷۰۱ تأکید کرد.

رئیس پارلمان لبنان گفت: «بزرگ‌ترین خطا و بزرگ‌ترین جنایتی که در حق جنوب صورت گرفته، پایان دادن به مأموریت یونیفل در جنوب است؛ زیرا این پایان به معنای کنار گذاشتن قطعنامه ۱۷۰۱ است؛ قطعنامه‌ای که در این مرحله بیش از هر زمان دیگری به اجرای کامل مفاد آن و ادامه مأموریت یونیفل نیاز است.»

بری درباره نیت‌های شوم رژیم صهیونیستی و خطرات اقدامات این رژیم در جنوب هشدار داد و گفت این اقدامات به‌ویژه حملات گسترده آن به شهرک‌ها و روستا‌ها و محله‌های غیرنظامی و مسکونی و عملیات گسترده انفجار در روستا‌های جنوب را شامل می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد که این اقدامات نه‌تنها ساختار شهری و زندگی در این مناطق را به‌طور کامل نابود می‌کند، بلکه شکاف‌ها و ترک‌های بسیار خطرناکی در بنیان‌های آنها ایجاد می‌کند.

تداوم تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری لبنان از حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم اشغالگر به شهرک المنصوری و منطقه واقع میان طلوسه و مرکبا در جنوب لبنان خبر دادند.

منابع لبنانی نیز از انجام یک عملیات انفجاری توسط دشمن صهیونیستی در روستای حداثا در جنوب لبنان خبر دادند.

خبرنگار شبکه خبری المیادین گزارش داد توپخانه رژیم صهیونیستی مناطق واقع بین روستا‌های علی‌الطاهر و الدبشه در شهرستان النبطیه با فسفر سفید را هدف قرار داد.

خبرنگار المیادین همچنین از هدف قرار دادن شهرک «حولا» و حمله توپخانه‌ای به وادی السلوقی و اطراف شبعا توسط دشمن صهیونیستی خبر داد.

انتهای پیام/



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

 ترکیه:هیچ هیئتی در جریان حمله اسرائیل به پایگاه هوایی سوریه حضور نداشت
۳۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

ترکیه:هیچ هیئتی در جریان حمله اسرائیل به پایگاه هوایی سوریه حضور نداشت

جوان آنلاین: وزارت دفاع ترکیه امروز پنجشنبه در بیانیه‌ای نوشت: هیچ هیئت نظامی ترکیه‌ای قبل یا در جریان حملات اسرائیل در پایگاه هوایی سوریه حضور نداشت.

به گزارش تسنیم، در این بیانیه آمده است: اسرائیل باید حملات بی‌پروای خود را متوقف کند و به خاطر صلح در سوریه و منطقه، به قوانین بین‌المللی پایبند باشد.

وزارت دفاع ترکیه افزود: حملاتی که حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را نقض کند، غیرقابل قبول است.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 پرداخت یارانه به ایرانیان خارج از کشور منطقی است؟
سایت روزنو

پرداخت یارانه به ایرانیان خارج از کشور منطقی است؟

قادری درباره تعیین تکلیف یارانه ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز می‌گوید: اصل هدفمند کردن پرداخت‌ها قابل دفاع است. اگر فردی سال‌ها خارج از کشور زندگی می‌کند و...
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
سایت افکارنیوز

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.
 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.
 از لکه‌های نفتی قشم تا طرح نفوذ در مجلس
روزنامه هفت صبح

از لکه‌های نفتی قشم تا طرح نفوذ در مجلس

اخبار و گزارش های برتر روزنامه هفت صبح در هفته ای که گذشت. از ماجرای لکه های نفتی در سواحل جزیره قشم تا بررسی ابعاد طرح نفوذ در مجلس و مرور
 ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت
سایت هم میهن

ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت

ستاره سابق استقلال در تمرینات تیم اسپانیایی حاضر شد.