قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۳/۱۵

برای یک دیدار رسمی دو روزه؛ شی جین‌ پینگ به کره‌شمالی می‌رود

مقامات کره شمالی و چین اعلام کردند: شی جین پینگ برای یک دیدار رسمی دو روزه به پیونگ یانگ سفر خواهد کرد. به گزارش یورونیوز، این دیدار قرار است دوشنبه
 برای یک دیدار رسمی دو روزه؛   شی جین‌ پینگ به کره‌شمالی می‌رود



 آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران
۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران

اقتصاد۲۴- آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است. فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت هزارو ۳۸۲ هکتار حریق، صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. هم‌زمان منابع طبیعی اعلام کرده ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیرو‌های آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است. آمار‌های سازمان حفاظت محیط زیست نشان می‌دهد کانون آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه کشور طی یک سال جابه‌جا شده و در حالی که کرمانشاه سال گذشته در صدر استان‌های درگیر حریق قرار داشت، امسال فارس با فاصله‌ای چشمگیر، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

 ۱۴۰۴ تا میانه تیرماه کرمانشاه با ثبت پنج‌هزارو ۴۱۹ هکتار آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه، بیشترین وسعت حریق را داشت و پس از آن فارس با سه‌هزارو ۳۶۸ هکتار، لرستان با سه‌هزارو ۱۱۲ هکتار و خوزستان با هزارو سه هکتار قرار گرفتند. به ترتیب ۴۰.۷، ۲۵.۳، ۲۳.۴ و ۷.۵ درصد آتش‌سوزی‌های مناطق چهارگانه در این چهار استان رخ داده است. اما در سال جاری نقشه حریق تغییر کرده است؛ فارس با هزارو ۳۸۲ هکتار در صدر قرار دارد، کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۹۰ هکتار دوم است و کرمانشاه با ۵۱ هکتار و چهارمحال‌و‌بختیاری با ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

به این ترتیب، ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های ثبت‌شده در مناطق چهارگانه در فارس رخ داده است. در سه‌ماهه نخست سال جاری نیز از ۶۲ نقطه آتش شناسایی‌شده، محدوده حریق ۱۴ منطقه و عرصه سوخته هزارو ۳۶۶ هکتار بوده است. داده‌های ماهواره‌ای فارس را با هزارو ۱۱۲ هکتار در رتبه نخست، کهگیلویه‌و‌بویراحمد را با ۱۹۰ هکتار در رتبه دوم و کرمانشاه و چهارمحال‌و‌بختیاری را به ترتیب با ۴۳ و ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی نشان می‌دهد. در میان مناطق حفاظت‌شده، «ماله‌گاله» فارس با ۷۵۷ هکتار بیشترین وسعت حریق را از ابتدای سال تا ۱۵ تیر داشته است. پس از آن «ارژن و پریشان» فارس با ۴۶۴ هکتار و «کوه دیل» کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۷۲ هکتار قرار گرفته‌اند. زاگرس؛ در معرض بیشترین خطر

بر‌اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، ایلام با احتمال ۹۸ درصد وقوع آتش‌سوزی در وضعیت بسیار پرخطر قرار دارد. برخی مناطق کرمانشاه و لرستان نیز خطر بالایی دارند و …



 مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مسکو برای دیدار با«استیو ویتکاف» و «جرد کوشنر» در کوتاه‌ترین زمان آماده است

به گزارش برنا، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این کشور هیچ پیشنهادی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف و جرد کوشنر مذاکره‌کنندگان آمریکایی به مسکو دریافت نکرده است، اما آمادگی دارد چنین دیداری را به‌سرعت ترتیب دهد.

زاخارووا در گفت‌و‌گو با روزنامه «ایزوستیا» گفت: «ما موضع واشنگتن درباره حل‌وفصل بحران اوکراین را از نزدیک دنبال می‌کنیم. هیچ پیشنهاد مشخصی درباره دیدار‌های جدید با مذاکره‌کنندگان آمریکایی دریافت نکرده‌ایم؛ ظاهراً آنها اکنون بر وضعیت خاورمیانه متمرکز هستند.»

او افزود: «گزارش‌هایی درباره سفر احتمالی استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و جرد کوشنر به مسکو به‌طور دوره‌ای در رسانه‌ها منتشر می‌شود. طبیعتاً ما آماده‌ایم این دیدار را خیلی سریع ترتیب دهیم، اما هیچ درخواست رسمی در این زمینه دریافت نشده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات پیشین «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد که گفته بود مذاکرات برای حل‌وفصل بحران اوکراین به ایده‌های جدید نیاز دارد.

زاخارووا در این رابطه گفت: «از طرف خودمان، آماده شنیدن ابتکارات سازنده واشنگتن هستیم.»

او در عین حال تأکید کرد هرگونه طرح برای پایان دادن به بحران اوکراین باید منافع روسیه را در نظر بگیرد.

زاخارووا گفت: «تأکید می‌کنیم که هر گزینه‌ای برای پایان دادن به بحران پیرامون اوکراین باید منافع روسیه را در نظر داشته باشد؛ بحث درباره خواسته‌های حداکثری کی‌یف و حامیان اروپایی آن که واقعیت‌های میدانی را منعکس نمی‌کند، هیچ معنایی ندارد.»

انتهای پیام/



 زمان خرید و مبلغ اعتبار کالابرگ مشخص شد
۳۸ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

زمان خرید و مبلغ اعتبار کالابرگ مشخص شد

به گزارش اینتیتر،  تعداد مشمولان کالابرگ از حدود ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در ابتدای اجرای طرح به حدود ۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده و برای پرداخت اعتبار یک‌میلیون‌تومانی به هر فرد، سالانه حدود ۹۶ هزارمیلیاردتومان منابع نیاز است؛ با این حال، به گفته مسئولان، بخشی از منابع پیش‌بینی‌شده به دلیل شرایط جنگ و کاهش تحقق درآمدهای نفتی و سایر منابع، تأمین نشده است.

با وجود این محدودیت‌ها، وزارت رفاه اعلام کرده که کالابرگ متوقف نشده و اعتبار یک‌میلیون‌تومانی مشمولان همچنان برقرار است؛ با اینکه زمان‌بندی شارژ اعتبار نیز برای جلوگیری از ازدحام در فروشگاه‌ها تغییر کرده است. هم‌زمان، موضوع افزایش مبلغ کالابرگ در دولت در دست بررسی است، اما اجرای آن به تأمین منابع جدید وابسته خواهد بود. در کنار کالابرگ، طرح‌های حمایتی دیگری مانند پرداخت ماهانه دو میلیون تومان به ازای هر کودک در قالب «کارت امید مادر»، حمایت از حدود ۲۶۲ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه و پیگیری اجرای مجدد طرح «یسنا» برای حمایت از مادران باردار نیز در دستور کار وزارت رفاه قرار دارد. معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگویی طرح‌های حمایتی دولت در این حوزه را تشریح کرد.

مشروح گفت‌وگوی یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به این شرح است:

سوال اول ما در خصوص کالابرگ است. طرح مهمی که سال گذشته اجرا شد و همچنان ادامه دارد. ابتدا درباره روند اجرای طرح کالابرگ و آخرین وضعیت آن توضیح بفرمایید.

در مورد کالابرگ، تاکنون هشت دوره کالابرگ در قالب طرح جدید با عنوان «طرح تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم» اجرا شده است. این طرح با اعتبار یک میلیون تومان به ازای هر نفر آغاز شد. اجرای طرح از ۱۵ دی‌ماه سال گذشته آغاز شد و بر اساس آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی، همه افرادی که در آن زمان یارانه‌بگیر بودند، همچنین کارمندان، بازنشستگان و افرادی که یارانه دریافت نمی‌کردند، اما درخواست مشمول شدن داشتند، در نظر گرفته شدند.

در ابتدا حدود ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مشمول طرح بودند. پس از آن، …



 مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد
۱ ساعت قبل / سایت جماران

مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد

به گزارش جماران،  به نقل از شبکه فاکس نیوز، کنت با بیان اینکه ترامپ می‌تواند آمریکا را از جنگ با ایران خارج کند، اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا قدرت سیاسی لازم را دارد که پایان این جنگ را به عنوان یک پیروزی و یا دست‌کم یک تساوی به مردم آمریکا اعلام کند.

وی همچنین با انتقاد از نقش رژیم صهیونیستی در آغاز تجاوز بی دلیل علیه ایران، افزود: ورود ما به این جنگ ناشی از نفوذ (رژیم) اسرائیل در دولت ترامپ و فشار تل‌آویو به واشنگتن برای مشارکت در مناقشه بود.

مقام مستعفی دولت ترامپ همچنین با اشاره به حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه، گفت: ایرانی‌ها توانستند با موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود به این پایگاه‌ها ضربه بزنند و آمریکا مجبور شد برخی پایگاه‌های خود را تخلیه کند.

وی با طرح این پرسش که «پایگاه نظامی که نتوان از آن در جنگ استفاده کرد چه فایده‌ای دارد؟»، افزود: حضور نظامی آمریکا در منطقه تنها به ایران این امکان را می‌دهد که هر زمان بخواهد به نیروهای آمریکایی دسترسی پیدا کرده و به آنها ضربه بزند.

مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا همچنین نسبت به وضعیت نیروهای آمریکایی در منطقه هشدار داد و گفت که واشنگتن عملا نظامیان خود را در موقعیت خطرناکی قرار داده است.

کنت در بخش دیگری از اظهارات خود با انتقاد از سیاست کمک‌های خارجی آمریکا، افزود که با توجه به بدهی ملی، تورم و وضعیت اقتصادی این کشور، واشنگتن نمی‌تواند به پرداخت کمک‌های خارجی ادامه دهد.

وی تاکید کرد که کمک‌های خارجی باید صرفا به شرکایی اختصاص یابد که واقعا برای امنیت ملی آمریکا منفعت داشته باشند، نه کشورهایی که ایالات متحده را به درگیری‌های بیشتر کشانده و در بلندمدت هزینه‌های بیشتری بر واشنگتن تحمیل می‌کنند.

کنت در پایان با اشاره به اقداماتی که رژیم صهیونیستی پیش از این مرتکب شده است، تصریح کرد: آمریکا نباید به کسانی کمک کند که علیه واشنگتن جاسوسی و عملیات نفوذ انجام می‌دهند.

 مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ پیش‌تر در پیامی با اشاره ادعای ترامپ درباره …



 شاهکار قاجار در قلب تبریز
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

شاهکار قاجار در قلب تبریز

به گزارش آفتاب نیوز،

خانه امیرنظام گروسی، یادگاری ماندگار از دوران قاجار در شهر تبریز، همچنان به عنوان یکی از ارزشمندترین میراث‌های فرهنگی آذربایجان شرقی، چشم‌انتظار گردشگران و پژوهشگران است. این عمارت که متعلق به حسنعلی‌خان گروسی، سیاستمدار برجسته دوره ناصرالدین شاه و سفیر ایران در فرانسه بوده، نمادی از پیوند سیاست و هنر در تاریخ معاصر ایران است.

این بنای تاریخی با زیربنایی معادل ۱۵۰۰ متر مربع و در دو طبقه طراحی شده است. ساختار معماری آن شامل دو حیاط اندرونی و بیرونی است که با حوض‌های کاشی‌کاری‌شده و باغچه‌های پرگل تزیین شده‌اند. از ویژگی‌های برجسته این عمارت می‌توان به ایوان ستون‌دار با ۱۶ ستون، پنجره‌های مشبک با شیشه‌های رنگی و تزئینات ظریف گچ‌بری و آیینه‌کاری در نماهای شمالی و جنوبی اشاره کرد. همچنین حوضخانه ستون‌دار در زیرزمین این بنا، از نظر هنر آجرکاری در سطح بسیار بالایی قرار دارد.

عمارت امیرنظام که در سال ۱۳۷۰ توسط سازمان میراث فرهنگی خریداری و در سال ۱۳۸۵ به عنوان «موزه تخصصی دوران قاجار» افتتاح شد، اکنون به نمایشگاه‌های متنوعی تبدیل شده است. در طبقه اول، تالارهای تخصصی سکه، بافته، چینی، آبگینه، موسیقی، خاتم و فلزات قرار دارند. در طبقه دوم نیز بازدیدکنندگان می‌توانند با تالارهای سنگ، اسلحه، رجال و فرامین و همچنین بخش معماری و شهرسازی آشنا شوند.

این موزه که در خیابان ششگلان تبریز واقع شده، علاوه بر اهمیت تاریخی، به دلیل پیوند با شخصیت امیرنظام گروسی (که از جمله نقش‌آفرینان نهضت تنباکو بود)، جایگاهی ویژه در تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران دارد.

خبرنگار ناصر غلامی هوجقان





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید
سایت آفتاب نیوز

عزیزی خطاب به آمریکا: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور
خبرگزاری ایسکانیوز

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.
 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.