قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۳/۳۱

سایه‌ تهدید بر «دریاچه لوسرن»!

عصر دیروز مذاکرات ایران و آمریکا در هتل مجلل بورگن اشتوک مشرف به دریاچه لوسرن در سوئیس برگزار شد. ریاست هیات ایرانی را محمد باقر قالیباف، رئیس
 سایه‌ تهدید بر «دریاچه لوسرن»!



۱ ساعت قبل / سایت الف

روایتی جدید از قدرتِ ایرانی

نشریه "فایننشیال تایمز" در بحبوحه تداوم فضای تنش میان ایران و آمریکا در گزارشی فاش کرده که اگر ترامپ تصمیم بگیرد به سمت تشدید مجدد جنگ افروزی علیه ایران حرکت کند، تهران نیز اقدامات تازه ای نظیر هدف قرار دادن پایگاه های نظامی آمریکا در اروپا و در کشورهایی نظیر بلغارستان و قبرس و البته ایجاد مشکل برای کابل های اینترنت در تنگه هرمز که روزانه میلیاردها دلار فعالیت مالی و بانکی و تجاری را تسهیل می کنند، در دستورکار قرار خواهد داد. 

این گزارش فایننشیال تایمز با بازخوردهای گسترده ای رو به رو شده و بسیاری از صاحب نظران، در حال واکاوی پیام‌های آن هستند. برخی به طور خاص به این مساله اشاره می کنند که ایران برخلاف آمریکا، دستی باز در تحمیل هزینه و خسارت به دشمنان خود دارد و کل کارت های خود را هنوز رو نکرده است. همین موضوع خود سطح تردیدها در کاخ سفید برای ماجراجویی جدید علیه کشورمان را به شدت بالا برده است. البته آنچه فایننشیال تایمز به آن اشاره کرده، تنها بخشی از واقعیت است و تهران اهرم های قدرت متنوع‌تر و گسترده‌تری در تحمیل خسارات جدی به دشمنانش در اختیار دارد. 

در عین حال، راهبرد هوشمندانه ایران در نبرد با آمریکایی ها موجب شده تا آن ها در وهله نخست پایگاه‌های نظامی خود در مجاورت ایران را ویران‌شده بیابند و اکنون می بینند که ایران برای پایگاه های آن ها در هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای خود نیز برنامه دارد. این یعنی مبدا تجاوز به ایران در هر نقطه ای که باشد دیگر امن نیست و میزبانان دشمنان ملت ایران باید بهای این حرکت خود را بپردازند. 

ورای همه این ها، دشمن پس از جنگ ۱۲ روزه مانور گسترده ای روی روایت پوسیده و غلط ضعیف‌شدن ایران انجام می داد. با این حال، چه در جنگ رمضان و چه اکنون، همه به این جمع‌بندی رسیده اند که این روایت چیزی بیش از یک بازی تبلیغاتی نیست. کما اینکه مقاله اخیر نشریه فایننشیال تایمز که در گزارش حاضر نیز به آن اشاره شد نمودی عینی از همین واقعیت را بازتاب می دهد. 

 

 


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

دونالد ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 _ایران به کشورهای "نیمه بی طرف" مانند عربستان سعودی، قطر، امارات، کویت و بحرین حمله کرد.‌‌

 _بخشی از مشکل این است که بسیاری از رهبران ایران رفته‌اند؛ معامله آسان نیست. هیچ کس نمی داند چه کسی ایران را رهبری می کند.‌

_ایران به یک قدرت سلطه‌گر در خاورمیانه تبدیل شده بود، که همه کشورها را مورد زورگویی قرار می‌داد؛ اما ایالات متحده دیگر نمیگذارد!

_ایران هنوز تعدادی پهپاد و موشک دارد. اما ظرفیت تولید آنها در مقایسه با پنج ماه قبل بسیار پایین است.

_اگر ایران سلاح هسته ای داشت از آن استفاده می کرد و  اسرائیل و تمام خاورمیانه را نابود می کرد.


۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

نگرانی از جنگ و حملات سایبری؛ اروپایی‌ها ۱.۶ تریلیون یورو پول نقد در خانه نگه می‌دارند

صفحه اقتصاد -

افزایش نگرانی‌ها درباره وقوع بحران‌های امنیتی و اختلال احتمالی در زیرساخت‌های مالی، باعث شده است بخشی از مردم اروپا ترجیح دهند مقدار بیشتری از دارایی نقدی خود را خارج از نظام بانکی و در خانه نگهداری کنند.

بر اساس گزارش گاردین، حجم پول نقدی که مردم کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خانه نگهداری می‌کنند به حدود یک تریلیون و ۶۰۰ میلیارد یورو رسیده است. این رقم در مقایسه با یک دهه پیش حدود ۶۰۰ میلیارد یورو افزایش نشان می‌دهد و بیانگر رشد قابل‌توجه تقاضا برای نگهداری اسکناس در میان خانوارهای اروپایی است.

یکی از عوامل مهم در این روند، افزایش نگرانی درباره اختلال در سیستم‌های پرداخت و خدمات بانکی در شرایط بحرانی عنوان شده است. گسترش حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی و نگرانی از پیامدهای احتمالی درگیری‌های نظامی، این پرسش را برای برخی شهروندان ایجاد کرده که در صورت از کار افتادن موقت شبکه‌های بانکی یا سامانه‌های پرداخت، چگونه می‌توانند نیازهای روزمره خود را تأمین کنند.

در چنین شرایطی، پول نقد برای برخی خانوارها نقش یک ذخیره اضطراری پیدا می‌کند؛ زیرا برخلاف پرداخت‌های الکترونیکی، برای استفاده از اسکناس وابستگی مستقیمی به اینترنت، شبکه بانکی یا سامانه‌های پرداخت وجود ندارد.

البته افزایش میزان پول نقد نگهداری‌شده در خانه لزوماً به معنای بی‌اعتمادی گسترده مردم اروپا به بانک‌ها نیست. بخشی از این افزایش می‌تواند ناشی از رشد کلی حجم پول و ارزش اقتصاد، تغییر رفتار مصرف‌کنندگان و تمایل خانوارها به داشتن ذخیره مالی برای شرایط اضطراری باشد.

با این حال، رشد ۶۰۰ میلیارد یورویی در مقایسه با یک دهه گذشته نشان می‌دهد که اسکناس همچنان جایگاه مهمی در رفتار مالی مردم اروپا دارد؛ حتی در شرایطی که پرداخت‌های دیجیتال و بانکداری آنلاین به‌سرعت در حال گسترش هستند. مطالعه بیشتر: آخرین قیمت طلا، سکه، دلار و ارزها امروز ۳۰ مرداد + جدول منبع: گاردین اخبار مرتبط circle ناتو در بلغارستان به حالت آماده‌باش درآمد؟ هشدار درباره حمله احتمالی ایران circle از فشار جدید بر صنعت و کشاورزی اروپا تا کمیاب شدن گازوئیل circle قیمت نفت چند دلاری شد؟ / کاهش یا افزایش؟ circle چند هزار تن کالا از مرز رازی خوی به خارج کشور صادر شد؟ پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟




 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
۵۱ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱۰ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.