قیمت طلا امروز




 سایت فراز / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

تداوم موفقیت‌های بیمه ملت در حوزه اتکایی / تمدید مجوزهای قبولی اتکایی از داخل و خارج کشور

شرکت بیمه ملت موفق شد مجوزهای قبولی اتکایی از داخل و خارج کشور را تمدید کند؛ موفقیتی که بار دیگر جایگاه این شرکت را در صنعت بیمه کشور و عرصه بیمه‌های اتکایی...
 تداوم موفقیت‌های بیمه ملت در حوزه اتکایی / تمدید مجوزهای قبولی اتکایی از داخل و خارج کشور



۵۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

این غذاها برای کودک زیر ۳ سال دردسرساز می‌شوند

نی‌نی‌بان: سه سال نخست زندگی، یکی از مهم‌ترین دوره‌های رشد جسمی و ذهنی کودک است. در این سال‌ها، مغز با سرعت زیادی رشد می‌کند، سیستم ایمنی هنوز در حال تکامل است و دستگاه گوارش به‌تدریج توانایی هضم و جذب انواع غذاها را پیدا می‌کند. به همین دلیل، انتخاب مواد غذایی مناسب در این دوره اهمیت ویژه‌ای دارد.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید

.


۱ ساعت قبل / سایت جماران

دیپلمات ارشد روس: فشار حداکثری علیه ایران راه به جایی نمی‌برد

میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به دونالد ترامپ یادآوری کرده که فشارهای اقتصادی او علیه ایران همانند دور اول ریاست‌جمهوری او راه به جایی نخواهد برد. 

اولیانوف در شبکه ایکس در واکنش به تهدیدهای جدید دونالد ترامپ برای اعمال تحریم‌های اقتصادی شدید علیه ایران نوشت: «ایران برای دهه‌ها تحت تحریم‌های آمریکا باقی مانده است. تهران در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ توانایی خود را در ایستادگی در برابر "فشار حداکثری" نشان داد.« 

وی اضافه کرد: «اگر واشنگتن خواهان دستیابی به برخی از اهداف خود است، مسیر اشتباهی را انتخاب کرده است. نتایج مثبت تنها از طریق دیپلماسی صادقانه امکان‌پذیر خواهد بود؛ هرچه آمریکا زودتر این موضوع را درک کند، بهتر است.»

ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرد که «فشار و انزوای اقتصادی» علیه ایران در «ابعادی بی‌سابقه» خواهد بود.

او افزود: «هر کشوری که به مؤسسات مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هرگونه راه تنفسی به ایران بدهند، خود با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگینی روبرو خواهد شد.»

ترامپ گفت: «قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین الان متوقف شوند. خودتان می‌دانید با چه کسانی هستم. این یک دی-دی اقتصادی خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان کنار ایالات متحده بایستند تا تهدید ایران را نابود کنیم.»

ساعتی قبل‌تر روزنامه واشنگتن‌پست هم  در مطلبی به نقل از تحلیلگران تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ برای افزایش شدید تحریم‌های اقتصادی علیه ایران را غیرقابل اجرا توصیف کرد.  

«ادوارد فیشمن» عضو ارشد و مدیر مرکز ژئواقتصاد اندیشکده «شورای روابط خارجی» گفت ترامپ اغلب چنین تهدیدهایی مطرح می‌کند اما در عمل اقدام چندانی پشت آن نیست. 

فیشمن اشاره کرد که ایران از سال ۲۰۱۸ زیر تحریم‌های آمریکا قرار دارد؛ بنابراین تنها راه باقی‌مانده برای ترامپ، تشدید تحریم‌ها علیه شرکای ایران از جمله چین، امارات و ترکیه است.

به نوشته واشنگتن‌پست گزینه‌های دیگر شامل هدف قرار دادن بانک‌ها و پالایشگاه‌هایی است که مقادیر کمی انرژی از ایران می‌خرند، یا تحریم بانک‌های حامل دارایی‌های ایران در خارج از کشور.

فیشمن گفت: «لیست خیلی بلندی نیست. بنابراین واقعاً کار زیادی نمی‌توان کرد، مگر اینکه واقعاً بخواهید تمام دنیا را تهدید کنید که در صورت معامله با ایران، از دسترسی به اقتصاد آمریکا محروم خواهند شد.» 

متن پست ترامپ همین را می‌رساند، اما فیشمن افزود: «من اصلاً باور ندارم که چنین تهدیدی باورپذیر و عملی باشد.»

 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

شهادت مبارز فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی

فتحی خازم معروف به ابورعد، پدر دو شهید، رعد و عبدالرحمان، در جریان یورش نیروهای ارتش اشغالگر به خانه‌اش در منطقه «الدوار» در مرکز شهر جنین (شمال کرانه باختری) هدف گلوله‌های مستقیم قرار گرفت و به شهادت رسید. نیروهای اشغالگر پس از این اقدام، پیکر او را تحت بازداشت و کنترل خود نگه داشته‌اند.

فرزند اول او، «رعد خازم»، در سال ۲۰۲۲ طی عملیات تیراندازی در تل‌آویو که منجر به کشته شدن ۳ اسرائیلی شد، به شهادت رسید. فرزند دیگر او، «عبدالرحمان»، نیز یکی از فرماندهان «سرایا القدس» بود که در سپتامبر ۲۰۲۲ طی درگیری مسلحانه با نیروهای اشغالگر خانه‌اش را محاصره کرده بودند، به شهادت رسید.

پس از شهادت دو فرزندش، «ابورعد» به نمادی از مقاومت مردمی و مسلح در اردوگاه پناهجویان جنین تبدیل شد. او همواره تحت تعقیب، سوءقصد، تلاش برای بازداشت و حتی تخریب خانه‌اش قرار داشت. همچنین وضعیت سلامتی او نیز به دلیل تعقیب مستمر و تلاش‌های اشغالگران برای مسموم کردن او رو به وخامت رفته بود، هرچند در مدت اخیر دوران بهبودی را پشت سر گذاشته بود.

یورش‌ها، بازداشت‌ها و زخمی شدن یک کودک در جنین

در پی تداوم تجاوزات به استان جنین، منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر در جریان یورش به محله شرقی شهر، سه جوان فلسطینی را بازداشت کردند.

همچنین در جریان یورش به منطقه مسکونی اطراف دانشگاه عربی آمریکایی در جنین، نیروهای اشغالگر ابراهیم البیطاوی، پدر قیس البیطاوی (از افراد تحت تعقیب) را بازداشت کردند. در بخش دیگری از این عملیات، «محمد فارس جرادات»، نویسنده و پژوهشگر، پس از یورش به خانه‌اش در محله «هدف» در نزدیکی اردوگاه جنین، بازداشت شد. 

همزمان، هلال احمر فلسطین اعلام کرد که تیم‌های امدادی در جنین با نوجوان ۱۴ ساله‌ای مواجه شده‌اند که در جریان یورش نیروهای اشغالگر به محوطه دانشگاه عربی آمریکایی، از ناحیه سینه و پشت با گلوله زنده مورد اصابت قرار گرفته و برای درمان به بیمارستان منتقل شده است.

گسترش حملات به نابلس، بیت‌لحم، الخلیل و طوباس

یورش‌ها و بازداشت‌های نیروهای اشغالگر به دیگر مناطق کرانه باختری نیز گسترش یافت؛ در نابلس، دو فلسطینی پس از یورش به خانه‌شان بازداشت شدند و نیروهای صهیونیستی با ورود به روستای «عورتا» در جنوب‌شرقی نابلس، آیین‌های تلمودی را در مقام «العزیر» برگزار کردند. در بیت‌لحم نیز نیروهای اشغالگر به خانه‌ای در منطقه «جبل الموالح» یورش بردند. در الخلیل، یک فلسطینی بازداشت شد و شهرک‌نشینان صهیونیستی نیز در جنوب الخلیل، یک معدن سنگ را به آتش کشیدند. هم‌زمان، شهر طوباس نیز شاهد یورش نیروهای اشغالگر و تفتیش چندین خانه بود.

لازم به ذکر است که تجاوزات ارتش اشغالگر و شهرک‌نشینان به فلسطینی‌ها شامل به شهادت رساندن، بازداشت، تخریب منازل و تأسیسات، آتش زدن مساجد، تخریب اراضی کشاورزی، جلوگیری از دسترسی کشاورزان به زمین‌هایشان، کوچ اجباری فلسطینیان و گسترش شهرک‌سازی‌های غیرقانونی است.

انتهای پیام




 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟

در دولت ترامپ بحث‌هایی داخلی درباره تغییر نام ناو کلاس «فورد» و احتمال نام‌گذاری آن به نام ترامپ مطرح شده است.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.