قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۴

ثابتی حکم استیضاح عراقچی را صادر کرد + ویدئو

امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس در تظاهرات مخالفان توافق مقابل وزارت خارجه گفت: عراقچی بنظرم از جنگی که داخلش هستیم درک درستی نداره و باید تو مجلس استیضاح بشه.
 ثابتی حکم استیضاح عراقچی را صادر کرد + ویدئو



۴۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

چرا ایران و امریکا توافق نمی‌ کنند؟

روزنامه خراسان نوشت: البته اینجا منظور توافق دائم و جامع میان دو طرف هم نیست؛ چون شانس آن فعلا در حد صفر است. اما چرا چشم‌اندازی برای یک «توافق موفق مقطعی» هم وجود ندارد؟ علت آن در بن‌‎بستی پیچیده نهفته است که کلیت جنگ با آن مواجه است.    واقعیت این است که جنگ در بعد نظامی تا اینجای کار شکست خورده و به اهدافش نرسید؛ اما چون نه پیروزی و نه شکستی مطلق حاصل نشده است، لزوما ناکامی جنگ نظامی در تحقق اهدافش به معنای آن نیست که طرف آمریکایی کنار خواهد آمد و به این راحتی به توافقی مطلوب تهران تن خواهد داد.    ترامپ راهکاری برای خروج از این وضعیت ندارد؛ هم راهکار نظامی تا اینجای کار مثمر ثمر نبوده است و البته این  نیز به معنای دست کشیدن از جنگ و حمله نیست و هم راهکار سیاسی و دیپلماتیک برای ترامپ بسیار پرهزینه است؛ چون اساسا در شرایط فعلی شانسی برای کسب دستاورد دیپلماتیک خاص و قابل عرضه در آمریکا برای خود نمی‌بیند و پذیرش توافقی مانند تفاهم‌نامه نیز به معنای یک شکست مضاعف و در آستانه انتخابات کنگره بسیار دردسرساز خواهد بود.   در این راستا هم دیدیم که همین تفاهم نامه که کاملا به نفع ایران بود، به محض انتشار متن و امضا سریعا به دستاویزی برای حملات تند به ترامپ در آمریکا و اسرائیل تبدیل شد. 

 ترامپ برای خروج از این جنگ و لو موقت به توافقی نیاز دارد که اگر هم مضمون و محصول آن اصل جنگ را توجیه نکند و تابع آن نباشد، بلکه برای او دردسری بزرگ نیز ایجاد نکند که هم خود جنگ را زیر سوال ببرد و هم در مظان این اتهام قرار گیرد که کارزار نظامی‌اش نتیجه معکوس داده و به جای تضعیف تهران امتیازهای کلانی به آن داده و جایگاهش را تقویت کرده است.    در مجموع، وضعیت کنونی را باید بن‌بستی پیچیده و چند لایه و یک ابهام و بلاتکلیفی مزمن و در عین حال خطرناک دانست. نه گزینه نظامی توانسته است راه خروجی قطعی ایجاد کند و نه مسیر دیپلماتیک.

البته اینجا نباید مانع دستیابی به توافق با تهران در شرایط کنونی را صرفا به ویژگی‌های فردی و روانی ترامپ، از جمله خودشیفتگی یا غرور سیاسی او، تقلیل داد. آمریکا با توجه به جایگاه ابرقدرتی خود و نیز مجموعه بازیگران غربی، پیامد هر نوع توافقی را که در آن کنترل ایران بر تنگه هرمز تثبیت و تحریم‌ها برطرف و موجب تقویت جایگاه ایران شود، به معنای تغییر موازنه قدرت در منطقه به ضرر اسرائیل و منافع آمریکا و غرب ارزیابی می‌کنند که  نقض غرض جنگ است.   از همین رو، بعید به نظر می‌رسد آمریکا، اسرائیل و کشورهای غربی به ‌سادگی با وضعیت کنونی و چنین توافقی کنار بیایند. بنابراین شانسی برای یک مصالحه موقت در قالب «توافقی موفق و قابل اجرا» نیز وجود ندارد؛ مگر این که جنگ به موازنه‌ای برسد که چنین توافقی نتیجه تحمیلی آن باشد. اما در عین حال قبل از رسیدن به این نقطه، همچنان احتمال تفاهمات محدود و البته «با سرانجامی ناموفق» وجود دارد.

آمریکا فعلا منتظر نتایج تشدید جنگ اقتصادی به ویژه پس از اقدام امارات است و برنامه بعدی آن تابعی از ارزیابی اش از این نتایج و وضعیت داخلی ایران است. ولی در کل احتمال جنگ و حملات جدید در هفته‌ها و ماه‌های آتی نیز بسیار جدی است.

در مقابل نیز احتمال حملات پیش‌دستانه ایران با هدف بر هم زدن معادله جنگ فرسایشی و محاصره قبل از انتخابات کنگره آمریکا بالاست.

 


۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

به گزارش آفتاب نیوز،

در این گزارش اخبار مربوط به جنگ به روزرسانی می شود...

 


۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

به گزارش آفتاب نیوز،

در این گزارش اخبار مربوط به جنگ به روزرسانی می شود...

اسرائیل مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد ۰۲:۰۹

ارتش اسرائیل با ادامه نقض آتش‌بس و حملات به جنوب لبنان، این منطقه را هدف حملات هوایی، توپخانه‌ای و انفجارهای کنترل‌شده قرار داد. ترامپ: ایرانی ها خیلی مایل‌ هستند به توافق برسند، اما هنوز آماده نیستند ۰۲:۰۵ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران گفت: آن‌ها (ایران) خیلی مایل‌ هستند به توافق برسند، اما هنوز آماده نیستند که به یک توافق درست برسند. من فقط توافق های خوب انجام می دهم. 

خبرنگار: آیا حرکت به سمت جنگ اقتصادی علیه ایران نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا در منطقه محدود است؟

ترامپ: نه، اصلاً. فقط داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد. آن‌ها هیچ پولی ندارند. نیروی دریایی ندارند. نیروی هوایی ندارند. به سربازانشان حقوق نمی‌دهند. به پلیس حقوق نمی‌دهند. تورمشان ۳۵۰ درصد است. بنابراین فقط می‌خواهیم تا حدی ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. اگر به محاصره نگاه کنید، کنترل کامل تمام آن منطقه‌ای که مربوط به تنگه هرمز است را داریم. پس آن‌ها خیلی دوست دارند توافق کنند، اما از نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست را انجام دهند.

 




 تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تجلیل از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک

رئیس جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعتلای دانش پزشکی و ارتقای سلامت جامعه قدردانی کرد.

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 واکنش دولت درباره قیمت‌های جدید بنزین
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش دولت درباره قیمت‌های جدید بنزین

سخنگوی دولت با تکذیب شایعات پیرامون قیمت ۸۰ هزار تومانی بنزین، تأکید کرد که مدیریت مصرف سوخت در حال حاضر صرفاً در مرحله بررسی‌های کارشناسی است و هنوز هیچ تصم...

 دکتر پزشکیان انتخاب رئیس‌جمهور جدید بنگلادش را تبریک گفت
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دکتر پزشکیان انتخاب رئیس‌جمهور جدید بنگلادش را تبریک گفت

رئیس‌جمهور کشورمان در پیامی انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس‌جمهور بنگلادش را تبریک گفت و بر آمادگی ایران برای تعمیق روابط دیرینه و توسعه همکاری‌های دوجانبه با این کشور تاکید کرد.

 آیین یادبود مرحوم علامه محمدرضا حکیمی
۸ ساعت قبل / سایت جماران

آیین یادبود مرحوم علامه محمدرضا حکیمی

به گزارش جماران، آیین‌ یادبود و بزرگداشت مرحوم علامه محمدرضا حکیمی برگزار شد.