قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۰۹

کمک ۳.۹ میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به پهپادسازی اوکراین

کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد که پرداخت مبلغ ۳.۹ میلیارد یورویی را به عنوان اولین قسط از اولین وجه حدود ۶ میلیارد یورویی اختصاص‌یافته به تولید پهپاد در اوکراین را آغاز می‌کند که «قابلیتی کلیدی» برای تاب‌آوری اوکراین در برابر «جنگ تجاوزکارانه» روسیه توصیف شده است.
 کمک ۳.۹ میلیارد یورویی اتحادیه اروپا به پهپادسازی اوکراین



۳ ساعت قبل / سایت مشرق

خیز لهستان برای امن‌تر کردن مرز شرقی خود با گسترش پدافند هوایی

به گزارش مشرق، دونالد تاسک نخست وزیر لهستان ادامه داد: «ما امروز در مرز شرقی امن‌تر از همیشه هستیم. لهستان بیش از هر کشور دیگری برای تدارکات نظامی و پدافند هوایی هزینه کرده و از بودجه دولتی و تأمین مالی اتحادیه اروپا، از جمله برنامه تأمین مالی دفاعی SAFE این اتحادیه استفاده می‌کند.

به نقل از پایگاه خبری polskieradio، وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش همچنین امنیت شدیدتر در امتداد مرز لهستان با بلاروس را به عنوان مدرکی از بهبود امنیت ذکر کرد و ادامه داد تعداد افرادی که به طور غیرقانونی از مرز عبور می‌کنند از اوج چند هزار نفر در ماه به «صفر، دو یا سه» عبور در ماه کاهش یافته است.

تاسک همچنین گفت که برنامه سپر شرقی هرگز به طور کامل تکمیل نخواهد شد زیرا بخش کلیدی آن شامل نوسازی مداوم پدافند هوایی لهستان است: «ما در آغاز این راه هستیم.»

این برنامه که توسط وزارت دفاع و ارتش لهستان در سال ۲۰۲۴ اعلام شد، برای تقویت مرزهای این کشور با روسیه و بلاروس طراحی شده است. این برنامه شامل استحکامات، تأسیسات ذخیره‌سازی تجهیزات، سیستم‌های شناسایی و تأسیسات ضد پهپاد می‌شود.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روسای جمهور برزیل و آمریکا در مورد ایران و اوکراین گفت‌وگو کردند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا و دونالد ترامپ رئیسان جمهور برزیل و آمریکا در تماسی تلفنی درباره اوکراین، ایران و تعرفه‌های واشنگتن گفت‌وگو کردند.

دفتر ریاست جمهوری برزیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تماس تلفنی یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید.

دا سیلوا در این تماس تلفنی تاکید کرد که منطق واشنگتن برای وضع تعرفه بر کالاهای برزیلی را «بی‌اساس» خواند و گفت که این تعرفه‌ها به دو کشور زیان می‌رسد.

بر اساس این بیانیه، ترامپ نیز بر لزوم حفظ روابط تجاری قوی دو کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات طرفین در اسرع وقت شد.

همچنین دا سیلوا بار دیگر بر علاقه برزیل به همکاری با آمریکا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته تاکید کرد اما گفت که باندهای تبهکار فعال در برزیل نباید با سازمان‌های تروریستی یکسان تلقی شوند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری برزیل، ترامپ تمایل خود را برای تقویت همکاری‌های دوجانبه ابراز کرد و گفت که مقام‌های ارشد آمریکایی را برای پیگیری توافقات حاصل شده در این منطقه مامور خواهد کرد.

طبق این گزارش، سران برزیل و آمریکا همچنین در مورد درگیری‌های بزرگ جهانی، به ویژه جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه، تبادل نظر کردند.

به گفته ریاست جمهوری برزیل، دا سیلوا و ترامپ بر ضرورت یافتن یک راه حل مبتنی بر مذاکره برای درگیری روسیه و اوکراین توافق کردند. ترامپ همچنین نظرات خود را در مورد چشم‌اندازهای حل و فصل درگیری با ایران به اشتراک گذاشت.

بنا بر اعلام دولت برزیل، دا سیلوا همچنین پیشنهاد تشکیل جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل برای یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای بحران‌های فعلی را مطرح کرد.


۵ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش میبارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

کارشناس: روسیه بر بنادر دانوب آتش می‌بارد تا آخرین اسکله تسلیحاتی غرب برای اوکراین را قطع کند

واسیلی داندیکین، تحلیلگر نظامی و ناخدای بازنشسته درجه یک نیروی دریایی روسیه، به اسپوتنیک گفت که بنادر رنی و ایزماعیل اکنون کانون همه محموله‌های نظامی غربی از رومانی هستند که ماشین جنگی اوکراین را تغذیه می‌کنند.

او می‌گوید روسیه با کوبیدن بر این بنادر، آخرین گذرگاه اصلی اوکراین برای دریافت سلاح، مهمات، پهپاد، قطعات پهپاد و سوخت را قطع می‌کند؛ همه آنچه بارج‌ها از کونستانتسا از مسیر دانوب بالا می‌برند.

این تحلیلگر تأکید می‌کند که حملات روسیه پیش‌تر با هدف‌قراردادن بنادر اودسا، چرنومورسک و یوژنی، لجستیک دریای سیاه اوکراین را فلج کرده است.

تنها مسیر باقی‌مانده، حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی از مسیر لهستان است، اما حجم آن قابل مقایسه نیست.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۴۹ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.