قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۰۱

افزایش برداشت از بزرگ‌ترین میدان مشترک نفتی ایران

عملیات اجرایی فاز دوم توسعه میدان مشترک آزادگان آغاز شده و این طرح یکی از مهم‌ترین برنامه‌های توسعه‌ای صنعت نفت کشور در حوزه میدان‌های مشترک به شمار می‌رود که با اجرای آن، در گام نخست ظرفیت تولید روزانه حدود ۴۰ هزار بشکه افزایش خواهد یافت.
 افزایش برداشت از بزرگ‌ترین میدان مشترک نفتی ایران



 تحلیل فوری بازار نفت | جهش قیمت نفت در ۲۴ ساعت اخیر؛ برنت به بالاترین سطح ۶ هفته‌ای خود نزدیک شد / نفت خام آمریکا (WTI) امروز ۸۶.۷۸ دلار و نفت برنت ۹۳.۸۵ دلار در بازارهای جهانی معامله شد
۱۴ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

تحلیل فوری بازار نفت | جهش قیمت نفت در ۲۴ ساعت اخیر؛ برنت به بالاترین سطح ۶ هفته‌ای خود نزدیک شد / نفت خام آمریکا (WTI) امروز ۸۶.۷۸ دلار و نفت برنت ۹۳.۸۵ دلار در بازارهای جهانی معامله شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ قیمت نفت خام برنت امروز پنجشنبه به بالای ۹۳ در هر بشکه صعود کرد.

این افزایش قیمت در حالی رخ داده است که نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه انرژی با بسته ماندن تنگه هرمز و بن‌بست در مذاکرات، بار دیگر بازارهای جهانی را تحت تأثیر قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نفت برنت با جهشی ۱.۶۱ درصدی نسبت به روز گذشته، به بیش از ۹۳ دلار در هر بشکه رسید.

به نوشته الجزبره افزایش ریسک‌های مرتبط با ترانزیت نفت از تنگه هرمز، مهمترین عامل این جهش قیمتی محسوب می‌شود‌.

همچنین نگرانی‌ها از تداوم محدودیت‌های عرضه از سوی تولیدکنندگان اصلی، بر روند صعودی قیمت‌ها افزوده است .

کارشناسان بازار نفت هشدار داده‌اند که تداوم این روند می‌تواند فشارهای تورمی بر اقتصاد کشورهای واردکننده انرژی را تشدید کرده و معادلات بازارهای جهانی را با چالش جدیدی مواجه سازد.



 جزئیات فوری طرح جدید بنزین | تکذیب نرخ چهارم ۸۷ هزار تومانی؛ سازمان بهینهسازی: وضعیت بحرانی است اما فعلاً افزایش قیمت نداریم / مصرف روزانه ۱۳۵ میلیون لیتر در برابر تولید ۱۳۰ میلیون؛ دولت به دنبال راهکارهای غیرقیمتی
۱۴ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

جزئیات فوری طرح جدید بنزین | تکذیب نرخ چهارم ۸۷ هزار تومانی؛ سازمان بهینهسازی: وضعیت بحرانی است اما فعلاً افزایش قیمت نداریم / مصرف روزانه ۱۳۵ میلیون لیتر در برابر تولید ۱۳۰ میلیون؛ دولت به دنبال راهکارهای غیرقیمتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ عماد رفیعی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جریان جنگ، تنها یکی از واحدهای پالایشی به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت که حدود نیمی از ظرفیت خود را از دست داد. همچنین آسیب به انبار نفت ری و برخی پالایشگاه‌های گازی پارس جنوبی، بر تولید و زنجیره تامین فرآورده‌ها اثر گذاشت.

وی افزود: در مقطعی حدود ۲۳۰ هزار بشکه از تولید کشور از دست رفت، اما بخش قابل‌توجهی از این ظرفیت بازیابی شده و نزدیک به ۵۰ درصد آن بازگشته است. ضمن آنکه پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس نیز همچون گذشته با ظرفیت کامل در سرویس قرار دارد و آسیبی به ظرفیت تولید آن وارد نشده است.

رفیعی با اشاره به آسیب انبار نفت ری یادآورشد: این حادثه به‌طور مقطعی بر عملیات لجستیک و توزیع بنزین اثر گذاشت، اما حتی در روز وقوع حادثه و در میانه جنگ نیز توزیع بنزین در تهران متوقف نشد و کمبودی در عرضه رخ نداد.

وی ادامه داد: عملیات بازیابی مخازن در حال انجام است و اکنون حدود ۵۰ درصد ظرفیت این انبار برای عملیات لجستیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. بخش دیگری از نیاز تهران نیز از پالایشگاه‌های کشور، از جمله پالایشگاه اراک، تامین می‌شود؛ ضمن اینکه پیش از جنگ نیز سهمی از بنزین مورد نیاز تهران از این پالایشگاه تامین می‌شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش درباره افزایش ظرفیت تولید بنزین اظهار کرد: ظرفیت تولید بنزین کشور پیشتر به حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز رسیده بود و اکنون با استفاده بیشتر از ظرفیت پتروشیمی‌ها، این رقم افزایش یافته است. در کنار پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس، پتروشیمی نوری نیز بخشی از تولید خود را در اختیار شبکه تامین بنزین قرار داده است.

وی خاطر نشان کرد: با اقدامات انجام‌شده در پالایشگاه آبادان، تولید این پالایشگاه افزایش یافت و بخشی از خوراک آن در اختیار پتروشیمی بوعلی قرار گرفت. اکنون روزانه نزدیک به ۹ میلیون لیتر بنزین از پتروشیمی بوعلی دریافت می‌شود و مجموع ظرفیت تولید بنزین در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است.

رفیعی با تاکید بر موقتی بودن این راهکار اذعان داشت: تامین بنزین از پتروشیمی‌ها از نظر هزینه، تفاوت معناداری با واردات برای دولت ندارد؛ زیرا این …



 بیت‌کوین ۸ درصد جهش کرد؛ طلا و نفت در اوج
۱ ساعت قبل / سایت شهر بورس

بیت‌کوین ۸ درصد جهش کرد؛ طلا و نفت در اوج

بیت‌کوین در مسیر صعود

به گزارش شهر بورس، تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی میان ایران و آمریکا و مطرح‌شدن اقدامات اقتصادی و تحریمی جدید، بار دیگر توجه سرمایه‌گذاران را به دارایی‌های پوشش‌دهنده ریسک جلب کرده است. فهرست عناوین بیت‌کوین در مسیر صعود نفت و طلا در محدوده‌های بالا رشد قیمت طلا و تتر در بازار ایران قیمت دارایی‌های مهم در ۲۴ ساعت گذشته چشم‌انداز بازارها

در این میان، بیت‌کوین با حمایت از بهبود شرایط نقدینگی در بازارهای جهانی و برنامه وزارت خزانه‌داری آمریکا برای افزایش خرید مجدد اوراق بدهی، رشد قابل‌توجهی را تجربه کرد.

قیمت بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸ درصد افزایش یافت و تا محدوده ۶۹ هزار و ۹۹۶ دلار پیش رفت.نفت و طلا در محدوده‌های بالا

در بازار انرژی، نفت برنت همچنان تحت تأثیر نگرانی‌ها درباره امنیت عرضه و ریسک‌های مرتبط با تنگه هرمز در سطوح بالای قیمتی قرار دارد.

هر بشکه نفت برنت با افزایش ۰.۱۷ درصدی، در محدوده ۹۱.۷۸ دلار معامله شد.

اونس جهانی طلا نیز پس از عبور از مرز ۴ هزار و ۵۰۰ دلار، با اصلاحی محدود مواجه شد و در محدوده ۴ هزار و ۴۹۰ دلار قرار گرفت.رشد قیمت طلا و تتر در بازار ایران

در بازار داخلی ایران نیز افزایش قیمت جهانی طلا و نوسانات نرخ ارز، به رشد قیمت دارایی‌های مرتبط منجر شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۲.۳۶ درصدی به حدود ۱۹ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان رسید. تتر نیز با رشد ۰.۲۲ درصدی در محدوده ۱۸۸ هزار و ۹۸۱ تومان معامله شد.قیمت دارایی‌های مهم در ۲۴ ساعت گذشتهداراییقیمت فعلیتغییر ۲۴ ساعتهنفت برنت۹۱.۷۸ دلار۰.۱۷٪ افزایشبیت‌کوین۶۹٬۹۹۶ دلار۸.۱۴٪ افزایشاونس جهانی طلا۴٬۴۹۰ دلار۰.۰۵٪ افزایشطلای ۱۸ عیار۱۹ میلیون و ۷۶۰ هزار تومان۲.۳۶٪ افزایشتتر۱۸۸ هزار و ۹۸۱ تومان۰.۲۲٪ افزایشچشم‌انداز بازارها

رفتار بازارهای مالی در ۲۴ ساعت گذشته نشان می‌دهد معامله‌گران همچنان چند عامل کلیدی را زیر نظر دارند:تحولات ژئوپلیتیکی و تنش‌های میان ایران و آمریکاوضعیت نقدینگی و سیاست‌های مالی در اقتصاد جهانیروند قیمت طلا، نفت و رمزارزها به‌عنوان دارایی‌های حساس به ریسک

منبع: رمزارزنیوز



 بهای نفت برنت به ۹۳ دلار افزایش یافت
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

بهای نفت برنت به ۹۳ دلار افزایش یافت

جوان آنلاین: قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز برای تحویل در ماه سپتامبر (شهریور) نیز در معاملات صبح با ۱.۶۳ درصد افزایش به ۸۷.۲۳ دلار رسید.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامد‌های تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.



 جزئیات آتش‌سوزی تانکرهای نفت سفید در جنوب تهران
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

جزئیات آتش‌سوزی تانکرهای نفت سفید در جنوب تهران

به گزارش اقتصاد معاصر؛ حبیب معصومی، رئیس آتش‌نشانی شهرداری باقرشهر، در تشریح جزئیات تکمیلی حادثه آتش‌سوزی در شهرک انرژی اظهار کرد: ساعت 10:35 امروز، 2 دستگاه تانکر حامل نفت سفید در محدوده شهرک انرژی دچار حریق شدند.

وی افزود: نیروهای آتش‌نشانی پالایشگاه بلافاصله وارد عمل شدند و با اقدام به‌موقع، عملیات اطفای حریق را انجام داده و آتش را به‌طور کامل مهار کردند.

رئیس آتش‌نشانی شهرداری باقرشهر ادامه داد: نیروهای آتش‌نشانی باقرشهر نیز پس از اعلام حادثه به‌عنوان تیم کمکی در محل حاضر شدند و در عملیات امدادی مشارکت داشتند.

وی با اشاره به مصدومان این حادثه گفت: براساس اطلاعات موجود، 3 نفر در این حادثه مصدوم شدند که از نواحی مختلف بدن دچار سوختگی و شکستگی شده‌اند.

معصومی در پایان خاطرنشان کرد: حریق به‌طور کامل مهار شده است و بررسی‌های کارشناسی برای تعیین علت دقیق وقوع این حادثه ادامه دارد./تسنیم





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ افزایش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ افزایش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار حواله‌ای امروز با افزایش، به 156545 (یکصد و پنجاه و شش هزار و پانصد و چهل و پنج) تومان رسید.
 آپارتمان‌های نوساز همیشه گران‌ترند؟ | رابطه سن بنا و قیمت مسکن در منطقه ۲۱ تهران | خانه‌های دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰
سایت اقتصادنیوز

آپارتمان‌های نوساز همیشه گران‌ترند؟ | رابطه سن بنا و قیمت مسکن در منطقه ۲۱ تهران | خانه‌های دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های …

اقتصادنیوز: در مقایسه قیمت خانه‌ها بر اساس سن بنا، در منطقه ۲۱ با یک نتیجه غیرمنتظره مواجه شدیم. در محاسبات اولیه، خانه‌های ساخته‌شده در دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰ دیده می‌شدند؛ اما بررسی دقیق‌تر و مقایسه داده‌ها در سطح محله، تصویر دیگری از بازار مسکن این منطقه نشان داد.
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.
 افزایش سرمایه‌های جدید بورسی؛ از ثبت افزایش سرمایه ۴۹۸ درصدی تا پیشنهاد ۲۷۵ درصدی
سايت نبض بورس

افزایش سرمایه‌های جدید بورسی؛ از ثبت افزایش سرمایه ۴۹۸ درصدی تا پیشنهاد ۲۷۵ درصدی

در تازه‌ترین اطلاعیه‌های منتشرشده، چند شرکت بورسی از جمله غمهرا، شبهرن، قشهد، پتوسعه، ونگین و وثنو آخرین وضعیت افزایش سرمایه خود را اعلام کردند؛ در این میان...
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.
 مردی که با یک آدمک، جان میلیون‌ها انسان‌ را نجات داد
سایت تجارت نیوز

مردی که با یک آدمک، جان میلیون‌ها انسان‌ را نجات داد

بیش از ۲۰ میلیون نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند و اگر نبوغ یک فیزیکدان به نام ساموئل آلدرسون، نبود، این رقم احتمالا می‌توانست حتی بیشتر باشد.
 نفت در ۱۰ روز اخیر| هرمز دوباره بازار را به آتش کشید+نمودار
سایت نبض بازار

نفت در ۱۰ روز اخیر| هرمز دوباره بازار را به آتش کشید+نمودار

قیمت نفت در ده روز گذشته دوباره به مدار صعود برگشته است. برنت که در میانه مرداد در محدوده ۸۷ تا ۸۹ دلار معامله می‌شد، حالا به نزدیکی ۹۲ دلار رسیده است. پشت ا...