قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۳/۱۳

انتخاب ۴ عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل

مجمع عمومی سازمان ملل متحد، برای انتخاب پنج عضو جدید شورای امنیت از مجموع ۱۰ عضو غیر دائم این شورا روز چهارشنبه به وقت وقت محلی (۱۳ خرداد ۱۴۰۵ برابر با سوم ژوئن ۲۰۲۶) تشکیل جلسه داد اما پس از دو دور رای گیری با ورقه و رقابتی سخت در برخی قاره‌ها، تاکنون توانسته است فقط چهار عضو را انتخاب کند.
 انتخاب ۴ عضو غیردائم شورای امنیت سازمان ملل



۳ ساعت قبل / سایت مشرق

گزارشگر سازمان ملل: ارتش اسرائیل بی‌اخلاق‌ترین ارتش است

به گزارش مشرق، «فرانچسکا آلبانیز»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین، در اظهاراتی تند، ارتش رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد و آن را «بی‌اخلاق‌ترین ارتش جهان» توصیف نمود.

وی با اشاره به وضعیت شهرک «قصره» در جنوب نابلس، تأکید کرد که شهرک‌نشینان صهیونیست این منطقه را در محاصره کامل نگه داشته و آب ساکنان آن را قطع کرده‌اند و این اقدام، بخشی از سیاست‌های فشار و آوارگی علیه فلسطینیان در کرانه باختری است. قصره در محاصره؛ خانواده‌های فلسطینی تنها ۲ روز غذا دارند

گزارشگر ویژه سازمان ملل همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از زمان برقراری آتش‌بس در نوار غزه، دست‌کم ۱۲۰۰ فلسطینی از جمله ۳۰۰ کودک را به شهادت رسانده است.

به گفته وی، همزمان با این آتش‌بس، تخریب گسترده نوار غزه و ارتکاب کشتارهای جدید علیه فلسطینیان ادامه دارد و رژیم صهیونیستی با این اقدامات، قوانین بین‌المللی و حقوق بشر را نادیده گرفته است.


۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

رقابت برای جانشینی گوترش داغ شد

نورنیوز-گروه بین الملل: شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز -جمعه- در بحبوحه اختلافات عمیق درون این سازمان، برای دور دوم «رأی‌گیری نمایشی» جهت انتخاب دبیرکل بعدی سازمان ملل متحد تشکیل جلسه می‌دهد.

در حال حاضر سه مرد و پنج زن برای جانشینی آنتونیو گوترش پرتغالی که دومین دوره پنج ساله او در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد، رقابت می‌کنند.

۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر»، ارزیابی خواهند کرد و البته هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند.

در دور اول رأی‌گیری که در ۳۰ ژوئیه برگزار شد، ربکا گرینسپن، معاون رئیس جمهور سابق کاستاریکا و رئیس فعلی کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، (۷۰)، بیشترین رأی را کسب کرد.

رافائل گروسی از آرژانتین رئیس فعلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز به همراه میشل باچله از شیلی، ماریا فرناندا اسپینوزا از اکوادور، کارولین رودریگز-بیرکت از گویان، اولارا اوتونو از اوگاندا و مکی سال از سنگال کاندید پست دبیرکلی سازمان ملل هستند.

پس از پایان دور اول، «ایوان آ-باکی» از اکوادور برای جانشینی آنتونیو گوترش که دومین دوره پنج ساله خود را در ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ به پایان خواهد رساند، وارد رقابت شد.


۶ ساعت قبل / سایت مشرق

نامگذاری رسمی خلیج فارس در سازمان ملل

به گزارش مشرق، احمد عبدالساعده، فعال رسانه در واکنش به نام خلیج فارس در توئیتر نوشت:

ایران به خلیج عُمان مشرف است، اما آن را خلیج ایران نمی‌نامد، و هند به دریای عرب مشرف است، اما آن را دریای هند نمی‌نامد، و اندونزی به اقیانوس هند مشرف است، اما آن را اقیانوس اندونزی نمی‌نامد.

چرا؟

چون این نام‌گذاری‌ها رسمی و در سازمان ملل متحد ثبت شده‌اند.

نام «خلیج فارس» نیز به همین ترتیب ثبت شده است، و هیچ کشوری یا فردی حق تغییر آن را ندارد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.

 پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ گسترده کاربران به توئیت رئیس مجلس عراق + عکس

انتشار تصویری از سوی هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق، که در آن نام جعلی به جای «خلیج فارس» درج شده است، با واکنش گسترده کاربران ایرانی و عراقی در شبکه‌های اجتم...

 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...