قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

استعفای وزیر دفاع بریتانیا

وزیر دفاع بریتانیا با اعتراض به کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر این کشور، به دلیل «عدم تخصیص منابع کافی برای دفاع از کشور در شرایط افزایش تهدیدها»، از سمت خود استعفا داد. جان هیلی در نامه‌ای سرگشاده و انتقادی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، نوشت استارمر و وزارت خزانه‌داری بریتانیا «ناتوان» و «بی‌میل» از تأمین «منابعی که کشور در این مقطع از افزایش تهدیدها برای دفاع از خود نیاز دارد» هستند.
 استعفای وزیر دفاع بریتانیا



۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پولی که از جیب انگلیسی‌ها می‌رود؛ هزینه میلیونی حفاظت از شاهزاده هری و همسرش

نورنیوز- گروه بین الملل: شبکه اسکای نیوز روز جمعه به نقل از «دال بابو» رئیس پیشین پلیس لندن گزارش داد که تامین امنیت شاهزاده هری و خانواده‌اش می‌تواند میلیون‌ها پوند برای بودجه دولت انگلیس هزینه داشته باشد. 

به نوشته این شبکه، اگر تصمیم گرفته شود که امنیت دولتی برای شاهزاده هری و همسرش «مگان مارکل» فراهم شود، این اقدام می‌تواند میلیون‌ها پوند هزینه در پی داشته باشد.

با این حال، طبق این گزارش، اگر شاهزاده هری در انگلیس محافظان امنیتی خصوصی استخدام کند، آن‌ها بر اساس قوانین این کشور اجازه حمل سلاح نخواهند داشت. با این وجود، اسکای نیوز گزارش داد که سازمان‌های اطلاعاتی انگلیس می‌توانند در هر مورد، ارزیابی جداگانه‌ای درباره نیاز به تامین امنیت دولتی اضافی از جمله استفاده از پلیس مسلح انجام دهند.

در سال ۲۰۲۰، شاهزاده هری و همسرش پس از بروز اختلاف با خانواده سلطنتی، انگلیس را ترک کردند و از وظایف سلطنتی خود کناره گرفتند. در پی این اتفاق، کمیته اجرایی حفاظت از خاندان سلطنتی و شخصیت‌های عمومی انگلیسی تصمیم گرفت که هری دیگر به همان سطح بالای حفاظت امنیتی که برای سایر اعضای خانواده سلطنتی در نظر گرفته می‌شود، نیاز ندارد.

تأمین بودجه امنیتی مدت‌هاست یکی از منابع تنش میان هری و وزارت کشور انگلیس بوده است؛ این وزارتخانه مسئول تصمیم‌گیری درباره چنین تدابیر امنیتی است. روزنامه تایمز گزارش داده است که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تامین حفاظت مسلحانه با بودجه مالیات‌دهندگان برای این زوج و خانواده‌شان وجود ندارد.

سال گذشته، هری پس از یک نبرد حقوقی طولانی درباره سطح امنیتی که او و خانواده‌اش هنگام سفر به انگلیس از آن برخوردار خواهند بود، شکست خورد؛ این در حالی بود که پس از کناره‌گیری این زوج از نقش اعضای فعال خانواده سلطنتی، حفاظت امنیتی خودکار و تامین‌شده از سوی مالیات‌دهندگان در رابطه با آن‌ها لغو شده بود.

هری در جریان شکایت حقوقی خود علیه وزارت کشور در بیانیه شهادت خود گفته بود: «انگلیس خانه من است. انگلیس بخش مهمی از میراث فرزندانم و جایی است که می‌خواهم آن‌ها همان‌قدر که در حال حاضر در آمریکا زندگی می‌کنند، در آن احساس کنند در خانه هستند.»

وی در ادامه تاکید کرده بود: «اگر نتوان از امنیت آن‌ها هنگام حضور در خاک انگلیس اطمینان حاصل کرد، چنین چیزی ممکن نیست. من نمی‌توانم همسرم را این‌گونه در معرض خطر قرار دهم و با توجه به تجربیاتی که در زندگی داشته‌ام، تمایلی ندارم خودم را نیز بی‌دلیل در معرض خطر قرار دهم.»




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین

مقام‌های اطلاعاتی اوکراین از استقرار موج تازه‌ای از نیروهای کره شمالی در روسیه خبر دادند که شامل یگان‌های تخصصی پهپادی و موشکی برای تقویت توان عملیاتی ارتش روسیه در جنگ با اوکراین است.

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.