قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۰۷

هشدار به شهروندان و مسافران مازندران / از حاشیه رودخانه‌ها و ارتفاعات فاصله بگیرید

حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران مازندران، با اشاره به فعالیت سامانه بارشی جدید، نسبت به احتمال وقوع سیلاب محلی، آب‌گرفتگی معابر و افزایش حجم آب رودخانه‌ها هشدار داد و از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی خبر داد.
 هشدار به شهروندان و مسافران مازندران / از حاشیه رودخانه‌ها و ارتفاعات فاصله بگیرید



۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

هشدار نارنجی بارندگی در ۵ استان کشور

به گزارش ایلنا، سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی در گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات شرقی مازندران و ارتفاعات شمالی استان‌های سمنان و خراسان رضوی از رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت در این مناطق خبر داد. 

بر اساس این هشدار، احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، لغزندگی محورهای مواصلاتی، اختلال در ناوگان حمل‌ونقل، کاهش شعاع دید، وقوع صاعقه و خسارت ناشی از وزش باد شدید موقت وجود دارد. 

همچنین وزش باد ممکن است به شکستن درختان کهنسال و فرسوده، سقوط سنگ و اشیاء از ارتفاعات، آسیب به سازه‌های موقت و خسارت به محصولات کشاورزی منجر شود. 

سازمان هواشناسی از مردم در این مناطق خواست از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، سفرهای غیرضروری، فعالیت‌های طبیعت‌گردی و جابه‌جایی عشایر خودداری کنند. احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، تردد جاده‌ای و پارک نکردن خودرو در اطراف ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان فرسوده نیز ضروری اعلام شده است. 

همچنین امروز در استان‌های گیلان، مازندران، ارتفاعات تهران، سمنان و البرز رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. 

فردا این شرایط در دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ادامه خواهد داشت. انتهای پیام/


۱۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

هشدار بارندگی و سیلاب در 4 استان

به گزارش تجارت نیوز، بررسی جدیدترین خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی روزهای پایانی هفته، شرایط جوی متفاوتی در مناطق مختلف کشور حاکم خواهد بود؛ به‌طوری‌که در شمال و شمال‌شرق کشور بارش‌های رگباری و احتمال سیلاب پیش‌بینی شده و جنوب و جنوب‌غرب همچنان با گرمای شدید مواجه خواهند بود.

بر این اساس در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی ناپایداری‌های جوی، احتمال وقوع سیلاب‌های ناگهانی را افزایش داده‌اند.

در مازندران و گلستان فعالیت بارشی از امروز آغاز شده و با تقویت جریانات مرطوب شمالی در روز جمعه، بر شدت ناپایداری‌ها افزوده می‌شود. در گلستان همچنین نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها هشدار داده شده است. با ادامه فعالیت سامانه، دامنه بارش‌ها به خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز می‌رسد و احتمال وقوع رگبارهای شدید، رعدوبرق و روان‌آب در مناطق مستعد وجود دارد.

با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های تابستانه، احتمال وقوع سیلاب ناگهانی در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی وجود دارد و از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و صعود به ارتفاعات در زمان فعالیت سامانه باید پرهیز شود.

این در حالی است که در جنوب و جنوب‌غرب کشور همچنان تحت تأثیر هوای بسیار گرم قرار دارند. دمای هوا در برخی مناطق خوزستان به 46 درجه سانتیگراد می‌رسد. بیشینه دمای امروز تهران نیز به 39 درجه خواهد رسید.

منبع: تسنیم


۱۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

هشدار سیل در این ۵ استان

به گزارش تجارت نیوز، در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد. سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و بادهای شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستادهای مدیریت بحران در این استان ها آماده باش هستند.

منبع: دیده‌بان




 توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور
۵۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح رئیس سازمان سنجش در خصوص برق یکی از حوزه های امتحانی کنکور

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص برق در یکی از حوزه‌های امتحانی روز گذشته، گفت: برای تکرار نشدن، تمام تمهیدات در نظر گرفته شده است.

 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...