قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۳/۲۳

حذف نام ترامپ از مرکز کندی

کارگران بامداد شنبه روند حذف نام دونالد ترامپ از نمای ساختمان «مرکز کندی» در واشنگتن را آغاز کردند؛ اقدامی که در پی حکم دادگاه و پس از پایان مهلت تعیین‌شده برای حذف تمامی ارجاعات به رئیس‌جمهور آمریکا از این مجموعه فرهنگی و هنری انجام شد.
 حذف نام ترامپ از مرکز کندی



۱۵ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

به گزارش «انتخاب»، خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روسای جمهور برزیل و آمریکا در مورد ایران و اوکراین گفت‌وگو کردند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا و دونالد ترامپ رئیسان جمهور برزیل و آمریکا در تماسی تلفنی درباره اوکراین، ایران و تعرفه‌های واشنگتن گفت‌وگو کردند.

دفتر ریاست جمهوری برزیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تماس تلفنی یک ساعت و ۲۰ دقیقه به طول انجامید.

دا سیلوا در این تماس تلفنی تاکید کرد که منطق واشنگتن برای وضع تعرفه بر کالاهای برزیلی را «بی‌اساس» خواند و گفت که این تعرفه‌ها به دو کشور زیان می‌رسد.

بر اساس این بیانیه، ترامپ نیز بر لزوم حفظ روابط تجاری قوی دو کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات طرفین در اسرع وقت شد.

همچنین دا سیلوا بار دیگر بر علاقه برزیل به همکاری با آمریکا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته تاکید کرد اما گفت که باندهای تبهکار فعال در برزیل نباید با سازمان‌های تروریستی یکسان تلقی شوند.

بنا بر اعلام دفتر ریاست جمهوری برزیل، ترامپ تمایل خود را برای تقویت همکاری‌های دوجانبه ابراز کرد و گفت که مقام‌های ارشد آمریکایی را برای پیگیری توافقات حاصل شده در این منطقه مامور خواهد کرد.

طبق این گزارش، سران برزیل و آمریکا همچنین در مورد درگیری‌های بزرگ جهانی، به ویژه جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه، تبادل نظر کردند.

به گفته ریاست جمهوری برزیل، دا سیلوا و ترامپ بر ضرورت یافتن یک راه حل مبتنی بر مذاکره برای درگیری روسیه و اوکراین توافق کردند. ترامپ همچنین نظرات خود را در مورد چشم‌اندازهای حل و فصل درگیری با ایران به اشتراک گذاشت.

بنا بر اعلام دولت برزیل، دا سیلوا همچنین پیشنهاد تشکیل جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل برای یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک برای بحران‌های فعلی را مطرح کرد.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترامپ، توهمات خود درباره ایران را تکرار کرد - تسنیم

بین الملل

به گزارش تسنیم، رئیس دولت تروریستی آمریکا در جدیدترین لفاظی خود درباره ایران، با ارائه آمارهای ساختگی و ادعاهای بی‌پایه، تلاش کرد وضعیت اقتصادی ایران را بحرانی جلوه دهد.

  ترامپ با مطرح کردن ادعای عجیب تورم 300 درصدی در ایران، سعی دارد فضای روانی علیه اقتصاد کشور ایجاد کند؛ عددی که هیچ سنخیتی با واقعیت‌های اقتصادی ندارد و صرفاً مصرف داخلی برای کارزار انتخاباتی او دارد.

  وی بار دیگر مدعی شد ایران مشتاق بستن توافق با واشنگتن است.

دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا در جدیدترین اظهارات متناقض خود، با ادعای تمایل ایران به مذاکره، تلاش کرد توپ را در زمین تهران بیندازد و شروط یک‌جانبه خود را به عنوان «توافق درست» مطرح کند.

انتهای پیام/   




 برگزاری نشست هماهنگی ناتو برای امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

برگزاری نشست هماهنگی ناتو برای امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز

فرمانده ارشد ناتو با برگزاری نشستی مجازی، موضوع تسهیل همکاری برای حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز را بررسی کرد، اما تأکید کرد که این اقدامات در قالب مأموریت رسمی ناتو انجام نمی‌شود.

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل

آرمان امروز :    ۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های زیر ارزیابی خواهند کرد: «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر».هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند. در دور [ ]

 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 پرونده سازی اف‌بی‌آی برای حمله ایران به کالیفرنیا !
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پرونده سازی اف‌بی‌آی برای حمله ایران به کالیفرنیا !

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: اف‌بی‌آی در روزهای اخیر به اداره‌های پلیس در ایالت کالیفرنیا هشدار داده است که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پهپاد به سواحل غربی ایالات متحده حمله کند؛ این موضوع بر اساس هشداری است که شبکه ABC News به آن دست یافته است.  در ادامه این مطلب آمده است: [ ]