قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

احمد زیدآبادی: مسئولان قبل از طغیان اقتصاد دست بجنبانند

زید آبادی نوشت: جوش و خروش نشان دادن برای یادآوری تهدیدها، دیگر ظاهراً نه اثری ندارد و نه حس و حال و انرژی آن در این سن و سال موجود است! پس خیلی آرام می‌گویم که بجنبید.
 احمد زیدآبادی: مسئولان قبل از طغیان اقتصاد دست بجنبانند



۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملا نبندد.

برای افزایش فشار بر ایران، آمریکا به همراهی امارات نیاز دارد. امارات در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و با وجود اختلافات مکرر میان دو دولت، پیوندهای عمیق تجاری، تاریخی و فرهنگی با همسایه بزرگ‌تر خود، ایران، دارد.


۸ ساعت قبل / سایت روزنو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ را علیه ایران اجرا می‌کنم/ هر کشوری که به ایران کمک کند، خود نیز با پیامدهای اقتصادی سنگین مواجه خواهند شد

 

دونالد ترامپ مدعی شد: امروز علیه ایران کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم.

 رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متأسفانه، آن‌ها از این فرصت استفاده نکردند. بنابراین، امروز اعلام می‌کنم که کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است! این، جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

وی مدعی شد: نیروی دریایی آن‌ها از بین رفته، نیروی هوایی‌شان نابود شده، کارخانه‌های نظامی‌شان اکنون به ویرانه تبدیل شده‌اند، پول ملی‌شان بی‌ارزش است و کشورشان به یک تار مو بند است.

ترامپ ادعا کرد: امروز همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی یا کمک نجات‌بخشی به ایران ارائه کنند، خودشان نیز با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین مواجه خواهند شد. قاچاق نفت، خطوط مبادله ارزی (Swap Lines)، انتقالات نقدی، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین حالا متوقف شوند. خودتان می‌دانید چه کسانی هستید. این یک «دی-دی» [روز پیروزی] اقتصادی (D-Day) خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند تا تهدید ایران را منزوی و شکست دهند.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: این اقدامات تاریخی آن‌ها و توانایی‌شان برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را فلج خواهد کرد. ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.


۴۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 




 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آزمون‌های بورد، تضمین‌کننده استانداردهای پزشکی و اطمینان مردم از کیفیت درمان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴ رشته فوق‌تخصصی در فرآیند طراحی سؤالات، گفت: آزمون‌های بورد از مهم‌ترین آزمون‌های حوزه پزشکی است و طراحی سؤالات استاندارد و دقیق، نقش مهمی در تثبیت استانداردهای پزشکی و اطمینان از توانمندی پزشکان برای ارائه خدمت به مردم دارد.

 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران مشکل را حل نخواهد کرد.

 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان

 فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ وزارت امور خارجه یک بیانیه مهم صادر کرد

وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد.