قیمت طلا امروز




 سایت شفقنا / ۱۴۰۵/۰۴/۰۸

الجولانی: اسرائیل بار دیگر در پی تبدیل سوریه به صحنه‌ای از هرج‌ومرج بی‌پایان است

شفقنا- ابومحمد الجولانی ملقب به احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه، اظهار داشت: «رژیم اسرائیل که از زمان سقوط نظام پیشین همواره در پی برهم زدن ثبات کشور ما و دامن زدن به فتنه‌ها و اختلافات بوده است، امروز بار دیگر می‌کوشد سرزمین پاک ما را به صحنه‌ای از هرج‌ومرجی بی‌پایان تبدیل کند.» به گزارش [ ]
 الجولانی: اسرائیل بار دیگر در پی تبدیل سوریه به صحنه‌ای از هرج‌ومرج بی‌پایان است



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اسرائیل فعال شدن ماده 5 ناتو درصورت حمله به ارتش ترکیه را بررسی می‌کند - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

طبق نوشته اسرائیل هیوم، ماده پنجم از خاک ترکیه محافظت می‌کند، اما به طور خودکار شامل نیروهای ترکیه‌ای مستقر در سوریه یا شمال قبرس نمی‌شود.

این تحلیل دو روز پس از حمله هوایی اسرائیل به بخش‌هایی از یک پایگاه هوایی متروکه در شمال سوریه و نزدیک مرز ترکیه  (ابوالظهور) منتشر شده است؛ پایگاهی که تل‌آویو بر این باور بود نیروهای ترکیه قصد دارند در آن مستقر شوند. پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید! ترکیه:هیچ هیئتی در جریان حمله اسرائیل به پایگاه هوایی سوریه حضور نداشت

«اسرائیل هیوم» در این گزارش نوشته است که در صورت نبود نیروهای ترکیه، حمله اسرائیل صرفاً زیرساخت‌های نظامی را هدف قرار می‌دهد، اما استقرار نیروهای ترکیه می‌تواند معادلات را تغییر دهد و خطر کشته شدن نظامیان ترکیه، واکنش متقابل آنکارا، ورود آمریکا به بحران و رویارویی مستقیم با یکی از اعضای ناتو را به دنبال داشته باشد.

این روزنامه تأکید کرده است که چنین پیامدهایی می‌تواند محاسبات اسرائیل را پیچیده‌تر کند، هرچند از دید نویسنده، این مسئله لزوماً به معنای سلب اختیار اسرائیل برای تصمیم‌گیری درباره اقدام نظامی نیست.

در بخش دیگری از این تحلیل آمده است که اسرائیل علاوه بر بررسی نحوه اجرای ماده پنجم پیمان ناتو، دامنه جغرافیایی تعهدات این پیمان را نیز مورد توجه قرار داده است. بر اساس این تحلیل، ماده پنجم ناتو از اعضای این ائتلاف در قلمرو رسمی کشورهای عضو حمایت می‌کند، اما حضور نیروهای نظامی ترکیه در خارج از مرزهای این کشور، از جمله سوریه یا قبرس شمالی، الزاماً به معنای برخورداری آنها از همان سطح حمایت ناتو نیست.

این روزنامه همچنین روابط امنیتی نزدیک میان آنکارا و دمشق را از منظر اسرائیل یک تهدید ارزیابی کرده و نوشته است که گسترش همکاری‌های نظامی ترکیه در سوریه می‌تواند نگرانی‌های امنیتی تل‌آویو را افزایش دهد.

انتهای پیام

     


۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه

نورنیوز-گروه بین الملل:  نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.




 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.